Pumpaj Dinstanović
Zaslužan član
- Poruka
- 105.739
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
hahahahahaRadiš dva posla u isto vreme?
Noćna smena?
Zna se da je zlatno doba bilo pre 14-ak godinaIstina je da sam posten radnik koji odlicno zivi od svog rada jer je plata sve veca,zbog male nezaposlenosti moze se jos poneki posao naci...
Ali ne po nekima ja sam SNS sendvicar koji za hiljadarku i sendvic klice predsedniku.Po nekima sam cak i mafijas koji je ucestvovao u otmici i ubistvu Tijane Juric.Cak sam i svetski mocnik koji lobira legalizaciju pedofilije.Ludaci sta reci.
Pa ko je iskreno ziveo bolje pre 2012 nego sada?Kome je tada bilo bolje?Pa Djilasovom dzepu i racunima i takvim slicnim tajkunima.
Uh, nasao si njemu da kazes da pise nekvalitetno, docim si tiUtišao ga je tvoj Ivan i gomila vas koji bi da kuckate i klikćete zarad više pogodaka, više dinara i više advertajzinga, bez obzira na kvalitet
Krstarica je oterala politikologe i filozofe da bi prekomerni kvantitet zadovoljio advertajzing !
Selekcija politikantske sirotinje.
Carstvo kvantiteta kliktanjem i kuckanjem
Utišao ga je tvoj Ivan i gomila vas koji bi da kuckate i klikćete zarad više pogodaka, više dinara i više advertajzinga, bez obzira na kvalitet
Krstarica je oterala politikologe i filozofe da bi prekomerni kvantitet zadovoljio advertajzing !
Tacno je da je SNS imao zmiju otrovnicu zvanu Dijana Hrkalovic.Ona je zlo,a i Rebic mozda i Nebojsa Stefanovic.Polako ima vremena svi ce oni ako se dokaze biti iza brave.Zna se da je zlatno doba bilo pre 14-ak godina
Sada je vreme ćevapčića od ljudskog mesa
Igor Jurić će biti ministar zdravljaTacno je da je SNS imao zmiju otrovnicu zvanu Dijana Hrkalovic.Ona je zlo,a i Rebic mozda i Nebojsa Stefanovic.Polako ima vremena svi ce oni ako se dokaze biti iza brave.
Posle Vucica najbolji drzavnik je Aleksandar Vulin.Hapsi sve kriminalca.Ajde kriminalce ali one koji su in omogucili da budu nekaznjeni on i njih polako hapsi...
Ma novi srpski patrijah.Novi Isus i svako ko kaze nesto protiv njega bice najmonstruoznije lincovan.Igor Jurić će biti ministar zdravlja
![]()
Tvoj voljeni ppicousti, a Tinto onakoRio Tito marš iz Srbije
???Utišao ga je tvoj Ivan i gomila vas koji bi da kuckate i klikćete zarad više pogodaka, više dinara i više advertajzinga, bez obzira na kvalitet
Kao da 70-ih kazes eksploatacija nafte mars iz Emirata.A sta su Emirati bili onda a sta su danas?Rio Tito marš iz Srbije
Zvuci kao bajka."aleksandar vucic poslednji dani" zvuci kao roman
Zvuci kao bajka.
Svaki posten gradjanin ce glasati za Vucica ne zato sto je SNS-ovac nego zato sto sve bolje zivi od postenog rada.
Nemačka ima mnogo veće zalihe litijuma od Srbije. Što ga tamo ne čeprkaju ???Kao da 70-ih kazes eksploatacija nafte mars iz Emirata.A sta su Emirati bili onda a sta su danas?
Tako i za Srbiju.Izvoz litijuma nece ici tek tako nego ce se ovde proizvoditi baterije a mozda i elektricni automobili sto bi BDP povecalo za najmanje 20 puta.
Ukratko.Litijum je buducnost Srbije.
Šta je veća opasnost:Nemačka ima mnogo veće zalihe litijuma od Srbije. Što ga tamo ne čeprkaju ???
I ko ti je ispričao tu bajku o akomulatorima i el.automobilima ???
Manja je opasnost po eko-sistem nuklearna elektrana od rudnika litijuma. Rešili bi se ekstremnog aero zagađenja od uglja a i verovatno zaradili izvozeći struju.
Vi koji slepo i bezzdravorazumno sledite svog vođu, imate i odgovornost pred svojom zemljom i svojim narodom.Moglo bi lako i realno da vam se desi da vam se sve to što radite - žestoko obije o glavu.
Ako budeš imao sreće.A sta TJE biti samnom?TJE mi seku jajca?
Borko Stefanović - Naprednjaci se fabrički resetovali na radikale
Да, убо' си суштину проблема!On i dalje misli

A zbog cega to ? sta mislis da im je toliko Vucic drag posto se medijska masinerija rezima nikada glasnije nije cula ?Ali Borkov problem je u tome što se nije još uvek izbacio iz DS moda.
On i dalje misli da se plašenjem naroda radikalima i dalje može podići izlaznost tj. animirati apstinenti i stari birači da izađu i glasaju za protivnike radikala bez bedža.
Tu je ono gde greši, jer mase naroda čak i te drljave radikale doživljavaju u najmanju ruku kao manje zlo od negdašnjih demokrata.
..a što je nešto što žuti apsolutno nikako da ukapiraju (izgleda).
SPS se na vlast nije vratio Miloševićevom retorikom i metodama. Nisu se ni radikali vratili na čelo Šešeljevim, već temeljnim presvlačenjem