YujiroHanma
Domaćin
- Poruka
- 3.797
Da li očekuješ da će vladina lista na parlamentarnim izborima uzeti više od 73% glasova?
Naravno.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li očekuješ da će vladina lista na parlamentarnim izborima uzeti više od 73% glasova?
Naravno.
Па шта си онда теми дао назив "....последњи дани". Већ раније сам приметио да не знаш српски. У нашем језику када се каже "последњи дани", мисли се на блиску будућност.(...) Ovo ne znači da Vučić leti već iduće godine, (...)
Ti si imao isto tako neke preoptimistične procene i za Crnu Goru, beše?
Ne dolazi njemu opasnost iz stranke. ispeglaće on to vrlo brzoNe kažem ja to uopšte samo zbog ovih protesta. Motrim šire stanje, uključujući i u samom SNS-u.
Vučić će imati 80% u Srbiji na izborima.
Srba trenutno ima 60% u Crnoj Gori.
ne slazem se, mislim da mu najveca opasnost dolazi iznutra.Ne dolazi njemu opasnost iz stranke.
Vučiću izdrži!!!Erocka tema.
Daklem, dosta dugo sam porazmislio. Vučić je prošao kroz fazu uspona, a i era stagnacije se približava kraju. Sve što se dešava, kako u skorije vreme, tako i u proteklih par godina, ukazatelj mi je da polako ulazimo u fazu Vučićevog pada.
Ovo ne znači da Vučić leti već iduće godine, ili tako nešto, a ne mora se desiti ni izbliza toliko brzo, ali gotovo sam u potpunosti ubeđen da je epoha kraha počela (ili da samo što nije). Posle ovoga, ići će samo na dole, kako po svojoj popularnosti, tako i sposobnosti da kontroliše.
Možda će me simpatizeri Vučića na ovom forumu optužiti za pristrasnost, jerbo ga ne mirišem nešto preterano, ali mislim da i svi znaju koliko dugo analiziram stvari i kada se tačno odlučujem da otvaram teme.
Vaše mišljenje?
Koliko će brzo trajati Vučićev ponor (koji smatram da se već može polako smatrati i neizbežnim ishodom)?
Pogledajte prilog 1062079![]()
![]()
Od koga i kako, pobogu?ne slazem se, mislim da mu najveca opasnost dolazi iznutra.
Hajde snimiću ti i ovu objavu.
P. S. Koja je procena za Mojkovac?
ne slazem se, mislim da mu najveca opasnost dolazi iznutra.
pa zamisli da je resursa (ekonomskih) sve manje, a neko ih stalno ponizava, pisa se bukv po njima i oni to trpe godinama.Od koga i kako, pobogu?
od naroda ga neće sačuvatiJedino da ga ubiju, ali čuvaju ga Rusi i Kinezi.
od naroda ga neće sačuvati
narod drzave u kojoj je banda ubila premijera onomad nema nameru nikoga da ubija, a ova spodoba kojoj si replicirao i koja zagovara ubistvo javnih licnosti je bolesnik sa kojim ne treba ulaziti u polemike.od naroda ga neće sačuvati
zato i dovodi robovlasničke firme da bi prosečna plata bila 300-400 evrapa zamisli da je resursa (ekonomskih) sve manje, a neko ih stalno ponizava, pisa se bukv po njima i oni to trpe godinama.
resursa je sve manje, a nezadovoljstvo u njihovim redovima bice sve vece.zato i dovodi robovlasničke firme da bi prosečna plata bila 300-400 evra
zato i dovodi robovlasničke firme da bi prosečna plata bila 300-400 evra
Gledajući po analogiji, ti nisi u krivu. Neko vreme trajanja vlasti u Srbiji jeste nekih 12-13 godina. Stambolići su čini mi se došli do moći negde oko 1974, Sloba ih je skinuo 1987, Slobu su skinuli petooktobarci 2000-te, Vučko je došao do vlasti 2012 (ili 2014 zavisi kako ko računa), tako da bi njegovo vreme trebalo proći oko 2024, koju godinu više manje.Vrlo moguće.
Ali čini mi se da postaje evidentno da je era stagnacije prošla i da uskoro kreće era pada.
Idi brani Pantovčak od janjičaraVučiću izdrži!!!
DF i Demokrate sami formiraju vlast u Mojkovcu, moja procena.
E, sad ga pretera!Vučić će imati 80% u Srbiji na izborima.
Srba trenutno ima 60% u Crnoj Gori.
Sad kad krenu milijarde evra od litijuma godišnje, znaš kad ćete skinuti Vučića?
Ni za kurovdan.