Aleksandar Vučić poslednji dani

Tako sam nekako i ja mislio.

Međutim, unutar same Srpske napredne stranke svakim sledećim danom nezadovoljstvo stanjem i kursem je sve veće i veće.

U ovom konkretnom momentu rekao bih da su osnovna Vučićeva snaga sandžački muslimani, Vulin i čak Dačićev SPS, više nego SNS pučanstvo.

Ne znam kako je kod njih ... ali njega ne drži stranka

Misliš da par agentura neće "obraditi" teren u njegovu korist

Da li ti shvataš da je on juče do Lo prošao glat automobilima ... niko mu nije smeo stati na put

A ova napaljena džamogladija, dovučena ko zna odakle da motiviše korisne idiote nije sposobna ni za šta

Par medijskih kuća na Zapadu je objavilo neke priloge , više da "učine" onome ko traži neko za sebe

Ne znam kako je u Italiji ali tamo je prilog išao na RAI3

Suviše je ovde interesa raznih isprepletano da bi rizikovali zbog intersa jednog .

Opozicija treba da izmisli kandidata za predsedničke izbore koji može da izbori drugi krug i u drugom krugu ovaj pada kao zrela kruška ali daleko smo još od toga.Beogradske izbore naprednjaci gube to je izvesno ako opozicija bude obezbedila kontrolore na svim mestima kako tvrde da mogu dok na nivou cele države nisam siguran tako da videćemo.

To je mnogo , zamisli 15 godina tog ludaka a proslo je vec 10!

Mora se kidati hunta na lokalu sto pre!

Pa, lokalni izbori su bili prošle godine. Ostaje Bg naravno, al u najvećem broju opština su mirni do 2024.

Videćemo, al trajaće to još malo rekao bih. U svakom slučaju, kao što Slaven kaže, postaje evidentno da je zenit prošao. SNS sada kreće u fazu raspada.

Opozicija treba da izmisli kandidata za predsedničke izbore koji može da izbori drugi krug i u drugom krugu ovaj pada kao zrela kruška ali daleko smo još od toga.Beogradske izbore naprednjaci gube to je izvesno ako opozicija bude obezbedila kontrolore na svim mestima kako tvrde da mogu dok na nivou cele države nisam siguran tako da videćemo.

Владета Јанковић.

A da li će POKS praviti koaliciju sa Đilasom, ako zatreba?

Ili Zavetnici?

Ja od politike ndmam nikakve vajde ,niti mi je politika dala posao ,niti buducnost niti bilo sta …snalazim se u zivotu kako znam i umem.
nije poenta da li ti je politika dala posao, ali svako od nas zavisi od politike, tvoja deca zavise od politike, unuci, prijatelji, rodbina, otac i majka.
ljudsko drustvo je politika, cak i kada se ne odvija preko politickih stranaka.
birajuci da ne glasas, biras da ne razmisljas o buducnosti svojih bliznjih, ali ako tako zelis, to je tvoj izbor.

nije poenta da li ti je politika dala posao, ali svako od nas zavisi od politike, tvoja deca zavise od politike, unuci, prijatelji, rodbina, otac i majka.
ljudsko drustvo je politika, cak i kada se ne odvija preko politickih stranaka.
birajuci da ne glasas, biras da ne razmisljas o buducnosti svojih bliznjih, ali ako tako zelis, to je tvoj izbor.
A za koga da glasam?
I gde sam rekao da necu da glasam ?
Jeste poenta ,politika mi nije dala nista politika mi je samo oduzela .

Vaše mišljenje?
Koliko će brzo trajati Vučićev ponor (koji smatram da se već može polako smatrati i neizbežnim ishodom)?

aleksandar-vucic-nekad.jpg
Pogledajte prilog 1062079
2-EC2-C551-59-C9-40-B3-A713-4-A4864-A72-AC2.jpg

Nisi do kraja upotpunio svoju temu.. fali tu nešto.. nije bitno "koliko će brzo trajati Vučićev ponor" nego ko će posle toga ponora očerupati Srbiju i to do koske?
Da je Srbija sada, ona Srbija od pre 10.tak godina ne bi se toliko razmahali i domaći i strani mešetari. Sve za ponor i propast Srbije.
A da se ima šta očerupati, ruku na srce ima i te kako. ;)

Nisi do kraja upotpunio svoju temu.. fali tu nešto.. nije bitno "koliko će brzo trajati Vučićev ponor" nego ko će posle toga ponora očerupati Srbiju i to do koske?
Da je Srbija sada, ona Srbija od pre 10.tak godina ne bi se toliko razmahali i domaći i strani mešetari. Sve za ponor i propast Srbije.
Srbiju svako ocerupava i izdaje ,ali polako stici ce svakog od njih kletva svetog cara Lazara i za izdaju Kosmeta ….Kosmeta ne Kosova samo i Metohija je Srbija a to se zaboravlja.

Pa to je sasvim drugo i ujedno manje poznato, te samim time i izvesno, pitanje.

Naravno da fali, kao ne bi? :dontunderstand:

Vidim dva moguća scenarija i oba su nasilna, jedan više, drugi manje.

manje nasilan scenario koji bi se desio u roku od godinu-dve je puč dela pripadnika vojske i bezbednosti. prvo vreme vlada nacionalnog jedinstva, kasnije prevremeni izbori. Vučić uhapsen i sudjen.

drugi scenario je, ako se ne desi ovaj prvi scenario cenim za dve, tri godine pošto Vučić sigurno dobija iduće izbore, je scenario 5.oktobra kad broj nezadovoljnih dostigne dovoljni procenat, znači ratno stanje i pobuna naroda. Vučić u ovom slučaju ne bi prošao samo sa sudjenjem.
Dakle, mirna predaja vlasti ne dolazi u obzir

Back