Александар Вучић на маргинама међународних скупова

Screenshot_20231021_002447_Chrome.jpg

Повео је Сузи.

Ево, Сузи носи сако к'о Паја Пандуровић, звани Трошак.

screenshot_20231019_165123_x-jpg.1431251

Вала, ова Сузи заиста јесте велики трошак.

Jao Suzi...ko te sada g...

suzana10.jpg

Na slici ⬆️ u borbi sa agentom francuske tajne sluzbe...davno nekad...

E0T7IU6WYAEgB7m.jpg

Promocija Victorija Secrets-a ⬆️

...

Poslednja izmena:
Александар Вучић на маргинама међународних сукоба

Ali je zato odrzao govor u UN-u kakav nije vidjen jos od Hruscovog lupanja cipelom o govornicu i Kastrovog 48-časovnog govora... i ciji odjek se cuo sve do druge galaksije...

Legenda cak kaze da je upravo taj govor snimljen kao zvuk zvona na telefonu @Jugoslav Čvarak -a

P.S.
Dan posle je poslao troje Srba na streljanje u Banjsku...ali taj odjek se nije toliko cuo...

...

Pogledajte prilog 1431940

ISMIJAVAJU GA

Vučić ponovo usamljen: Na samitu u Pekingu lutao hodnicima

Pogledajte prilog 1431933

8 sati

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvovao je samitu "Pojas i put" u Pekingu te je snimljen kako sam luta hodnicima.

Očekivano, ubrzo je postao predmet ismijavanja na društvenim mrežama.

"Ode u Peking na samit, svako normalan bi razgovarao s drugim liderima, jedino ovaj naš luta sam po hodnicima", "Ovo sam ja na faksu dok čekam profu da me prozove", "Baulja kao asocijalni zombi", neki su od komentara na Twitteru.

Kao što je već poznato, Vučić često ovakvim događajima djeluje pomalo izgubljeno i odsutno.

Naprimjer, prošle godine se pohvalio da je bio u Pragu na samitu Evropske političke zajednice. No, video koji je objavljen na Twitteru je pokazao malo drugačiju sliku. Na njemu se vidi kako Vučić sam stoji u holu u kojem su bili okupljeni svi evropski državnici.

Dok su lideri Turske, Mađarske i Azerbejdžana razgovarali jedni s drugim, Vučić je stajao iza njih i tipkao na mobitel.

Pogledajte prilog 1431941

U ovakvim situacijama se vidi da je MK Ultra programiran...(od strane CIA/Mi6-a)...

Jedino ostaje nada da ce mu programing nekad puci i da ce tad sa kalašom uleteti među NWO guštere poput Klausa Švaba, Gejtsa, Bajdena... :mafijas:

...

Vučić je toliko hrabar u razgovorima sa strancima da pristaje na sve,a kod kuće ne sme da izađe na dijalog sa opozicijom i drži monologe i daje odgvorore i postavlja pitanja kako je bajno i sjajno a na nezgodna pitanja ne odgovara svaka mu čast na tolikoj hrabrosti..uveo je politiku svuda od visoke do najnižeg nivoa i mesnih zajednica...postavio je kako je politika pitanje života i smrti i opstanak na vlasti zato je uzurpirao sve medije.....danas se najviše bogate kriminalci bliski vučiću nameštanjem tendera i dobijanjem poslova od države tj javnim parama..

Back