Manga Hilux
Stara legenda
- Poruka
- 83.948
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a neki , da se tako zvaoneki izvor da se nije tako nazivao
neki izvor da se nije tako nazivao
Hèlen m
DEFINICIJA
mit.
1. praotac Helenā (Grka), imao tri sina od kojih su nastala glavna plemena (eolsko, jonsko, ahajsko i dorsko)
2. sin Prijamov i Hekubin, prorok
ETIMOLOGIJA
grč. Hellás
gde ovde Grci imaju nešto Makedonsko
ti si u dilemi , ja i dalje isto tvrdim , ili veruj ili neТи си изнио тврдњу да је био Македонски.
Па ме занима гдје је то тврдио. Не требам ја ништа доказивати, но ти.
ti si u dilemi , ja i dalje isto tvrdim , ili veruj ili ne
Za ceo svet on je
A tvoja država je građena na lažima i na krađi istorije susednih naroda. Proveri kako ti se zvao deda pre 1945, jel mu bilo draže da bude Nikolić ili Nikolov?
oduvek bioНемам ја дилеме. Неко га је прозвао Македонски очигледно, а ја први пут чујем за то.
Можеш ли ми рећи барем ко и када?
Možeš i peskom da se trljaš ali si i dalje Bugarin, žao mi te je. A Aleksandar je Grk koliko god vi malobugarčići krali helensku istoriju.Pogledajte prilog 1343347Pogledajte prilog 1343348
sada ima da ti smeta što je to hrvatski istoričar
U bre ovaj Udbin suradnik Deretic bog da mu dusu prosti sve zna cak i kako se zvala Aleksandrova cukun-tetka..
Био је грчки исто колико и Душан, Цар Србљем и Грком.Aleksandar Grčki
Neće da vam prođe krađa istorije.
Be that as it may, Alexander was born early in the month Hecatombaeon, the Macedonian name for which is Lous, on the sixth day of the month, andMoze li neki izvor da je sam sebe nazivao Makedonskim?
Ili izvor od Plutarha, Diodura Sicilijasnkog, Arijana, itd...?
Be that as it may, Alexander was born early in the month Hecatombaeon, the Macedonian name for which is Lous, on the sixth day of the month, and
on this day the temple of Ephesian Artemis was It was apropos of this that Hegesias theburnt.
( 5). Hecatombaeon corresponds nearly to July.
Pogledajte prilog 1343678
Дај једну повељу Цара Душана где он сам себе назива Србином.I to je dokaz da je sam sebe nazivao Makedonskim?
Дај једну повељу Цара Душана где он сам себе назива Србином.
Зашто се у тексту уопште помиње како се звао месец на пелашком?
Да не залазимо сад у детаље зашто га на енглеском пишу 'Lous' кад је задње слово 'ни'.
Назив месеца је Λῷος, у тексту је у акузативу (Λῷον).Да не залазимо сад у детаље зашто га на енглеском пишу 'Lous' кад је задње слово 'ни'.
To je ustvari LETOS - letnje doba.Назив месеца је Λῷος, у тексту је у акузативу (Λῷον).