Александар Боцан Харченко: Косово није независно и никада неће бити. Запад хоће да уништи православне вредности!

Тихи

Starosedelac
Poruka
162.028

Александар Боцан Харченко: Косово није независно и никада неће бити. Питање Косова биће решено након промене геополитичких прилика. Запад хоће да уништи православне вредности!!!​


Александар Боцан-Харченко, амбасадор Русије у Београду, изјавио је вечерас да Косово није независно и да никада неће бити. Он је нагласио да ће питање Косова бити решено на прави начин кад се промене геополитичке прилике.

„Да ли ико после свега може да верује да је по питању Косова могуће конструктивно решење? Да ли посредништво Запада може томе да допринесе ако Запад подржава тзв. војску Косова и независно Косово.Стигло је оружје, а доћи ће и још оружја”, рекао је Боцан- Харченко.
%D0%90%D0%BB%D0%B5%D0%BA%D1%81%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D0%B0%D1%80%20%D0%91%D0%BE%D1%86%D0%B0%D0%BD-%D0%A5%D0%B0%D1%80%D1%87%D0%B5%D0%BD%D0%BA%D0%BE.jpg


Руски амбасадор је нагласио да Русија никада неће подржати једнострано решење које намеће Запад и да ће подржати само оно са чим се сагласи Београд.

Руски амбасадор је рекао да је Западу увек била важна независност такозваног Косова и да су им статусни разговори важни само у циљу независности.

Он је рекао да ситуација може да се упореди са Украјином и да је, када је у питању Косово, увек био присутан антисрпски концепт, као што је у вези са Украјином - антируски.

„Постојале су само две опције, прво компромис са Србијом као резултат статусних преговора, а ако нема компромиса онда независност. Наравно изабрали су независност“; рекао је Боцан-Харченко.

Запад хоће да уништи православне вредности

Коментаришући изјаву руског председника Владимира Путина да Срби нису народ који Запад може да сломи и потчини, руски амбасадор је рекао да је главни разлог напада на Србе покушај да се уништи самостална политика.

„У питању је православље, православне вредности које Запад уништава”, рекао је Боцан-Харченко.

Нема малигног утицаја Русије, извесно је да је НАТО бомбардовање изазвало малигне последице

Александар Боцан-Харченко, амбасадор Русије у Београду, изјавио је вечерас да Русија и Србија свеобухватно сарађују и да у тој сарадњи нема малигног утицаја како се то коментарише на Западу, већ да има сарадње како културне, тако и привредне.

На питање у емисији „Ћирилица” на ТВ Хепи како коментарише коментаре са Запада да Русија у Србији има малигни утицај, руски амбасадор је рекао да нико у Русији не очекује да Србија постане руска и проруска земља.

„Нема малигног утицаја Русије, док је с друге стране извесно да је НАТО бомбардовање изазвало малигне последице по здравље Срба”, рекао је Боцан-Харченко.

„Ми желимо што више утицаја, али позитивног утицаја. Да људи више сарађују, да има више руске културе, рекао је Боцан-Хорчанко, напомињући да у Србији одлично послује НИС и да је руска држава учествовала на изградњи и ревитализацији железничке пруге Београд – Нови Сад.

Руски амбасадор је подсетио на чињеницу да Србија сарађује с Русијом свеобухватно, да није увела санкције, да није ушла у НАТО, да није признала Косово захваљујући политици председника Србије Александра Вучића.

Није постојала државна одлука да се Хрватској испоручи систем С-300 за време распада Југославије

Александар Боцан-Харченко је изјавио да држава Русија није донела одлуку да се Хрватској испоручи ракетни систем С-300 за време распада Југославије.

„Тешко ми је да о томе говорим јер се ради о времену после распада Варшавског уговора.Тад је све било ван контроле. Све је могуће, али у сваком случају државне одлуке није било”, напоменуо је он.

На питање како коментарише приче да Русија није довољно помогла Србији нарочито у вези са бомбардовањем, он је рекао да је у то време руска држава могла да уради оно што је урадила с обзиром на контекст који је постојао, преноси Спутњик. „Русија је изборила након Дејтона прво делимично и потом потпуно укидање санкција”, додао је он.

https://www.novosti.rs/c/vesti/politika/1322798/bocan-harcenko-kosovo-oruzje-srbija-rusija

http://www.nspm.rs/hronika/aleksand...pad-hoce-da-unisti-pravoslavne-vrednosti.html

Zapad udara i unistava ono sto nam je najsvetije

Ali nece uspeti

Srbi ce pobediti zapad
 
Poslednja izmena od moderatora:

Srbi ce pobediti zapad​

неће.
Запад нико неће победити икада, осим њих самих. Они на томе раде већ одавно и успешно.
Ми треба само да сачекамо
 
Car Putin podrzava Kosovës 🙏
Јесте, ево баш кад појачан звук и узверим по сата у слику то почне да се чује из путинових уста.
 
Bocan se dobro bocka te prica lepe bajkice kremljobotovskom stadu.
Зуроф је рекао само чињенице о вама, Хрватска је усташка. Паметном доста.
 
Odgovor koji ćeš dobiti nećeš razumeti pošto aparat za razumevanje tako nečega je u tvom slučaju uspešno odstranjen preciznim rezom stolećnjeg delovanja.
A moguće, nakon 7. godine sam prestao vjerovati u babaroge, zubić vile, drekavce, bogove, belzebube i vukodlake. Meni to izgleda kao dosta prirodan proces odrastanja i sazrijevanja, ali ti tvrdiš da nema mozga onaj tko ne vjeruje u grm koji govori
 
Јесте, ево баш кад појачан звук и узверим по сата у слику то почне да се чује из путинових уста.
Путин заиста подржава Косово, али као неотуђиви део Србије. ;)
 
A moguće, nakon 7. godine sam prestao vjerovati u babaroge, zubić vile, drekavce, bogove, belzebube i vukodlake. Meni to izgleda kao dosta prirodan proces odrastanja i sazrijevanja, ali ti tvrdiš da nema mozga onaj tko ne vjeruje u grm koji govori
Tačno sam znao da je moral izvan tvoje opažajne spoznaje.
 

Back
Top