danijel m.
Zainteresovan član
- Poruka
- 353
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne znam za "one na severu",ali kod nas najavljuju blagi plus,u narednih par dana
kod nas je ovih dana bio minus
i moj sin je bio na odmoru bez jakne!!!
to je bilo bar 30 min i on je covek od 25kg
Danas je bilo jako lepo, sunčano i toplo. Ja sam inače jako zimogrožljiva i u Bg sam se smrzavala čim temperatura padne ispod 15 stepeni, a evo večeras smo šetali po obližnjem street mall-u i uopšte mi nije bilo hladno iako je bilo nula stepeni. Jedino mi vetar smeta, mi smo na brdu i često duva.
Danas je bilo jako lepo, sunčano i toplo. Ja sam inače jako zimogrožljiva i u Bg sam se smrzavala čim temperatura padne ispod 15 stepeni, a evo večeras smo šetali po obližnjem street mall-u i uopšte mi nije bilo hladno iako je bilo nula stepeni. Jedino mi vetar smeta, mi smo na brdu i često duva.
Da te malo utesim,u Calgary-ju je ista prica+bolje se ne zavlaciti u sporedne ulice,one se uopste ne ciste.Sasvim mi je jasno otkud ovde ovoliki broj SUV-a
Mi smo dobacili do -14,ali bez vetra,mislim da niska vlaga igra znacajnu ulogu u osecaju hladnoce.Sto bi moji ukucani rekli,kakva je ovo zima kad prozori nisu oslikani