-------------------------------------
Ah...da i ovo je " ma ne pitaj mene, ja sam samo kopirao"... ali je 100% istina.
Znas sta, pre Vizanta neko je bio tu i spomenuo Albance i Ilire a Slaveni ni u kojoj arhivu se ne spominju da su ziveli na Balkanu pre 7 veka, a Srbi pre 14. Dobro, sad Srbi pise kako su oni dosli u 7 veku. A ovo o Srbima u 610-641 znas i sam da je nista vise od zelje da bude tako.
Mesto da drzis cas istorije meni, idi citaj nesto. Sad ce vikend, pa valjda ces imati vreme za takvo nesto. Samo, nemoj citati srpske gluposti "rekla-kazala", "ja ne znam,

samo sam kopirao ali je 100% istina". Nego, citaj istoricare, po mogucnosti strance, niti Srbe ni Albance. Vidim CUDIS se i ne znas sta je Malkolm napisao. Jos vise ces da se cudis ako CITAS ono sto pisu istoricari a ne Milan i Dragan iz Krstarice
Ajd sad proveri istoriju i citaj sta je jos Malkolm napisao o Bosnjacima i Bosanskim Srbima u Bosna-kratka istorija. Uuuu, ima da se cudis. Ma poludices skroz! Pocni s ovim pa nastavi s drugima. Mog'o bi da pocnes i od Strabona i starijih, kako hoces.