Albanke za brak

Mislim da nisi razumeo,ne zelim da se ozenim Albankom zbog njene pripadnosti nekom narodu vec zato sto ne mogu da nadjem nijednu za udaju,a jedno vreme (ne znam da li je to i sada) su takvi po Srbiji "uvozili" i zenili se devojkama iz Albanije.

Molim vas prestanite sve i svasta da uvozite u nasu drzavu. Hvala!
Саме сте криве што ништа нећете :mrgreen: Нећемо ваљда вас да чекамо и да вам испуњавамо бескрајне услове које сте виделе у серији "Секс и град?

Bolje ostani singl, šta će ti brak. Brak je robija brate osim ako niste oboje debelo osigurani i bogati...
Брак је можда добар за људе који су нешто прошли у младости, боље имати децу у браку него ван брака. И све је нешто систем усмерен против самаца, имају веће трошкове и мање повластица, не постоји пуно станова-соба за самце који би се могли купити или унајмити па самац мора да плаћа далеко више оно што му не треба или да тражи цимера а можда је боље имати жену неко неког непознатог цимера, итд.

~~~

Ја ћу кад будем у средњим годинама (и кад ме више не буде толико пуно занимао секс) да се оженим Албанком, оне су добре и лепе жене, живела љубав 🇷🇸🇦🇱

Ne razumem tako nekog lika u ruralnoj vookojebini, uzme i stavi laminat, stavi stiropor ni neomalterise kucu, i behaton ispred kuce i sad ocekuje da mu dodje neka zena i zivi s njim tu. A takva su nam sela mahom.
Daj nekog duha brate tu. Posadi neko cvece, sredi da to bude lepo, napravi neki kutak - ne treba para za to, ne samo za vas dvoje nego i za tu buducu decu. A ne da dete trci okolo tu i nabode se na armaturu ili zardjali krs od ves masine u dvoristu. Pa posle, nece ni jedna zena jbga, eto ja imam mercedesa, izolov;o sam kucu, ima drva za ogrev. Cak sam i napravio sto od traktorske gume, komsije kad dodju da ima da se sedne i popije rakia.

Kad god odem u neko selo tako, vidim katastrofu. Posle sto zene beze iz sela.
Prijatelju, to sto si od panjine izdeljao sto i ugravirao sajkacu i srpski grb i prelakirao, to ne znaci da si sredio kutak. Sredio si tebi i komsijama da se alkoholisete tu i prdljate o politici ceo dan pored parkiranog voznog parka: merdzan, golf, traktor, freza, pilar za drva, motorka,crna mast za podmazivanje svuda okolo, kantica we de 40, jupol pun eksera i krpa, limarija od srusenog bombardera, ili mozda transformersa...

Jos kad dodje zima, pa i ono malo zelenila ogoli, ko neko romsko naselje. Pa onda u one isecene gumene cizme, napravi od toga papuce i paradira okolo, celo selo je njegovo.

Kad god odem u neko selo tako, vidim katastrofu. Posle sto zene beze iz sela.
Prijatelju, to sto si od panjine izdeljao sto i ugravirao sajkacu i srpski grb i prelakirao, to ne znaci da si sredio kutak. Sredio si tebi i komsijama da se alkoholisete tu i prdljate o politici ceo dan pored parkiranog voznog parka: merdzan, golf, traktor, freza, pilar za drva, motorka,crna mast za podmazivanje svuda okolo, kantica we de 40, jupol pun eksera i krpa, limarija od srusenog bombardera, ili mozda transformersa..

Jos kad dodje zima, pa i ono malo zelenila ogoli, ko neko romsko naselje. Pa onda u one isecene gumene cizme, napravi od toga papuce i paradira okolo, celo se boomlo je njegovo.
Delomično si u pravu,ali tu ima više faktora. Jedan od njih je odnos države do sela, a to se prenosi po nekoj inerciji i ima uticaja i sada. Onda su sela doživljavala eksodus , i ti što su ostali na selu su bili najnesposobniji, najnepismeniji. A trebalo bi biti upravo obrnuto, jer na selu ne možeš biti samo poljoprivrednik, tu moraš znati i dosta o elektrici, o mehanici, o veterini, čak i financijama,... često im ostanu i ostareli roditelji na brizi. I ti ljudi su pod velikim bremenom.
Infrastruktura je slaba, znanja slabo. Država pomaže slabo ili nikako, para nema jer je država dozvolila uvoz hrane sa Zapada.
A žene beže tamo gde se lakše živi, naravno.
I onda se očekuje od čoveka u takvoj situaciji da budu na nivou, da se oblače i ponašaju lepo, da imaju uređenu kuću, da se ponašaju kao mi.
Ne ide.

Delomično si u pravu,ali tu ima više faktora. Jedan od njih je odnos države do sela, a to se prenosi po nekoj inerciji i ima uticaja i sada. Onda su sela doživljavala eksodus , i ti što su ostali na selu su bili najnesposobniji, najnepismeniji. A trebalo bi biti upravo obrnuto, jer na selu ne možeš biti samo poljoprivrednik, tu moraš znati i dosta o elektrici, o mehanici, o veterini, čak i financijama,... često im ostanu i ostareli roditelji na brizi. I ti ljudi su pod velikim bremenom.
Infrastruktura je slaba, znanja slabo. Država pomaže slabo ili nikako, para nema jer je država dozvolila uvoz hrane sa Zapada.
A žene beže tamo gde se lakše živi, naravno.
I onda se očekuje od čoveka u takvoj situaciji da budu na nivou, da se oblače i ponašaju lepo, da imaju uređenu kuću, da se ponašaju kao mi.
Ne ide.
ne trebaju ti subvencije da zasadis koje drvo i grm oko kuce i malo rascistis krs. pomalo svaki dan. Za god dana - banjica.

ne trebaju ti subvencije da zasadis koje drvo i grm oko kuce i malo rascistis krs. pomalo svaki dan. Za god dana - banjica.
Slažem se. Ali mislim da i mi svi ostali , kao i država bi morali da potpomognemo koliko možemo. Dakle, da ne glumimo gospodu, već organizujemo akciju i da uključimo domaće u to. Recimo nekakvo predavanje o čistoći okoliša,urediti mjesta za odlaganje otpadaka, i čišćenje otpadaka sa javnih površina. Išao sam šumom pred nekoliko dana , imamo ima svega čega ne bi trebalo biti.

Ne tripujte da će te oženiti dua lipu.
Dobićete neku sa fazom kao haradinaj.
Koja je vrv odradila karijeru na primorju za strane "turiste".
Eeh , ko da je Dua Lipa svetica. Ko zna kako se ona popela u karijeri. Verovatno je i tu bilo svačega. Ne verujem da bi neka devojka koja ima interes za "turiste" želela da se uda, preteško bi joj ta uloga pala.

Trenutni najbolja Albanka po mojoj prosudi :lol:
Screenshot_20250111_084811_Chrome.jpg
Screenshot_20250111_084857_Chrome.jpg

Back