Albanke za brak

Da ne misli neko da su glupi crnogorci i krajišnici sto dovode crnogorke iz crne gore i krajišnici što žene svoje krajišnikinje? Pa nisu...
Znači, najbolje su žene iz tvog kraja....sve drugo je egzotika dok si mlad i ne ženiš se...

Sad sam u vezi s djevojkom s Filipina, u vezi smo od 2- og mjeseca ove godine. Bio sam u nekoj vezici s još jednom Filipinkom prošle godine, a u međuvremenu s jednom domaćom rastavljenih polovnjačom.

Te Filipinke rade u Hrvatskoj, tako ništa nisam kupova i sl. Ova prva mi nije nešto bila, dok sam s ovom drugom kliknuo. Kao prvo m ogo su otvorenje i veselje od Hrvatixa, od spoja s Hrvaticom dobiješ fobiju, kao da si na intervju za posao. Te Filipinke baš i nisu toliko ponizne kako neki misle, dosta su ljubomorni, rekao bi više nego djevojke/žene s područja Ex YU. Vrijedne su na poslu i rade kućanske poslove , ali opet mislim usto gledaju hoćeš li im ista pomoći. One su u biti kao žene s ovih područja prije nekih 50- 60 godina, žene koje su se nadale nečemu, koje su se nadale nečem boljem i sp.
Vuksi, izdao si rasu.

😡

Vuksi, izdao si rasu.

😡
Како се поступа са расним издајницима:
1727625366795.jpeg

:per:

Имало је пре једно удружење ,,Стара Рашка", које се бавило проводаџисањем за склапање бракова између Срба и Албанаца. Нзм дал још делују.

Očigledno nisi svestan problema, ali nisi jedini.
Brak podrazumeva interakciju a ne statičnu OK situaciju.
Ako brak posmatraš kao instituciju, onda je brak trgovina.
Šta ti nudiš toj Albanki osim Venčanog lista?
Imaš li status, položaj, finansije, garanciju?
Da li brak posmatraš sa konzumacijom u kojoj ima ili nema
ljubavi. Da li te uopšte zanimaju njena očekivanja?
Ja mislim da ne. Ti si više neprilika nego bračna prilika.

Da, lud je za ženom sa velikim očekivanjima... :mrgreen:

Back