Албанија завршава преговоре са ЕУ до почетка 2027. године

Изгледа да матица народа коме припада Фахри Муслију напредује крупним корацима ка ЕУ чланству.

Толико су нагазили гас да је врло извесно да ће преговоре окончати до почетка 2027. године.

До пре 5 година, Албанија је била далеко иза Србије.
А онда је Вучић дигао ручну кочницу и фактички прекинуо преговоре о чланству Србије у ЕУ.

Voli severozapad eu topla mora.
Zato je i kroacija primljena.

Prvo da prime malenu Crnu Goru koju isto otežu. :lol:
Вероватно неће, зато што им нису потребни. И без чланства испуњавају све жеље господара.
Ипак, уколико их приме, нека то буде у пакету.
Еуропски ресурси су ионако пренапрегнути самопроглашеним ратом са РФ, још неколико просјака ће то додатно да напрегне, мада су ситни.
Србија треба да чека одлазак АВ и даљи наставак без Еуропске уније. Велики је свет изван њих.

da zabelezila je neverovatan rast sa 5 na 10 turista ekonomski tigar koji sve mete pred sobom :cepanje:
11.7 miliona turista u 2024-toj.

A nama ostaje da se tešimo, jer imamo najbolju vlast, sve ćemo mi to da prestignemo.

Vučić će posle EXPO-a i more da nam izgradi u Vojvodini. Ima da se podavimo od stranih turista i investicija. :heart:

11.7 miliona turista u 2024-toj.

A nama ostaje da se tešimo, jer imamo najbolju vlast, sve ćemo mi to da prestignemo.

Vučić će posle EXPO-a i more da nam izgradi u Vojvodini. Ima da se podavimo od stranih turista i investicija. :heart:
ja jedino vidim da se ti tesis zemlja koja zivi samo od turizma je propala drzava ako je tako dobro sto ne preselis iz srbije za albaniju? pa da uzivas u plodovima tog ekonomskog tigra :cepanje:

Back