- Poruka
- 239.075
Živimo u prestižnoj državi. Svi nas prestižu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ima li sta ljepse od ovoga...Таj српски свет свешће се на Ћациленд и теферич у Лакташима.
Taman kad uđu u EU brojno stanovništvo Albanije pohrliće u evropske zemlje kao neophodna radna snaga ; kao testeraši . Pomalo zaboravljeno tradicionalno zanimanje Albanaca.Živimo u prestižnoj državi. Svi nas prestižu.
Voli severozapad eu topla mora.Изгледа да матица народа коме припада Фахри Муслију напредује крупним корацима ка ЕУ чланству.
Толико су нагазили гас да је врло извесно да ће преговоре окончати до почетка 2027. године.
До пре 5 година, Албанија је била далеко иза Србије.
А онда је Вучић дигао ручну кочницу и фактички прекинуо преговоре о чланству Србије у ЕУ.
zapravo je bila jedna decenija.
Ja bih u EU samo da odem odavdeTaman kad uđu u EU brojno stanovništvo Albanije pohrliće u evropske zemlje kao neophodna radna snaga ; kao testeraši . Pomalo zaboravljeno tradicionalno zanimanje Albanaca.
Вероватно неће, зато што им нису потребни. И без чланства испуњавају све жеље господара.Prvo da prime malenu Crnu Goru koju isto otežu.![]()
Као што је и био.Реално, какав ће значај Србије бити након што Црна Гора и Албанија постану чланице Уније?
I zapravo je bilo tačno, što potvrđuju i najnoviji događajizapravo je bila jedna decenija.
"Ко погоди циљ, промаши све остало".Погађаш у простор ОКО мете
Pogledajte prilog 1756604
"Ко погоди циљ, промаши све остало".
i hoce..malo im je ostalo.Prvo da prime malenu Crnu Goru koju isto otežu.![]()
da zabelezila je neverovatan rast sa 5 na 10 turista ekonomski tigar koji sve mete pred sobomAlbanija je zabeležila najveći rast turizma, prestigla sve komšije, pa vi vidite.
Ali dobro, i mi smo ekonomski tigar, imamo Expo i Ginisove kocke na Trgu republike, i tako to.
11.7 miliona turista u 2024-toj.da zabelezila je neverovatan rast sa 5 na 10 turista ekonomski tigar koji sve mete pred sobom![]()
ja jedino vidim da se ti tesis zemlja koja zivi samo od turizma je propala drzava ako je tako dobro sto ne preselis iz srbije za albaniju? pa da uzivas u plodovima tog ekonomskog tigra11.7 miliona turista u 2024-toj.
A nama ostaje da se tešimo, jer imamo najbolju vlast, sve ćemo mi to da prestignemo.
Vučić će posle EXPO-a i more da nam izgradi u Vojvodini. Ima da se podavimo od stranih turista i investicija.![]()
Pravo nemacko ime!Muhamed najpopularnije ime u Berlinu
Taman kad uđu u EU brojno stanovništvo Albanije pohrliće u evropske zemlje kao neophodna radna snaga ; kao testeraši . Pomalo zaboravljeno tradicionalno zanimanje Albanaca.