Тихи
Starosedelac
- Poruka
- 187.614
Реално, какав ће значај Србије бити након што Црна Гора и Албанија постану чланице Уније?
mnogo veci
jer Evropska Unija umire i nestaje
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Реално, какав ће значај Србије бити након што Црна Гора и Албанија постану чланице Уније?
Селидба у Техеран је сјајна прилика за тебе да се учланиш у Брикс, бориш против Америке и на миру из дна душе мрзиш Израел.Обавезно.
А хоћу ли после тога постати макар 1/2 паметан као ти?
Буудала то прича 12-13 година.mnogo veci
jer Evropska Unija umire i nestaje
Teheran ti dolazi u SFREU.Селидба у Техеран је сјајна прилика за тебе да се учланиш у Брикс, бориш против Америке и на миру из дна душе мрзиш Израел.
Три у један.
Шта чекаш?
Буудала то прича 12-13 година.
Ти то причаш 20 година.
А једино што нестаје је Рашка.
Долази, долази, чим изађе из склоништа од ИДФаTeheran ti dolazi u SFREU.
Probudi se.
Селидба у Техеран је сјајна прилика за тебе да се учланиш у Брикс, бориш против Америке и на миру из дна душе мрзиш Израел.
Три у један.
Шта чекаш?
Pazi hipi Hrvata...Долази, долази, чим изађе из склоништа од ИДФа![]()
Do 2027 neće biti ni SFREU, a ni Albanije.
Знаш ли да Бангладеш има 30 милијуна више пућанства од Русије?Citava EU ti umire i nestaje
Теби остаје да окачиш слику идејног решења Брикс Новчанице у травуљини сопственог винограда.Ja ostajem u Srbiji i prikljucujem je Evroazijskoj uniji i BRIKS-u
Tebi ostaje da seljis za Tiranu jer te niko drugi nece
Знаш ли да Бангладеш има 30 милијуна више пућанства од Русије?
A знаш ли да се становништво Русије РАПИДНО смањује и то тако да етничких Руса у Русијанског федерацији има 5 милиона мање у поређењу са пописом из 2010. године.
Остаје сан, а у Нижњи Вороњежгород долазе УзбециIsto tako znam da je tim bangladesanima san da dodju u Brajton, Birmingem, London i Liverpul a ne u Kazanj, Soci i Niznji Novgorod.
Теби остаје да окачиш слику идејног решења Брикс Новчанице у травуљини сопственог винограда.
Линија између соу колд "Истока" и "Запада" је 1000 км источно од Србије
A знаш ли колико је то глуп аргумент?Javi mi kad Muhamed bude najpopularnije ime za novorodjene decake u Moskvi ili Piteru kao sto je u Berlinu i pola drugih gradova Nemacke.
A знаш ли колико је то глуп аргумент?
Прво, то што је мухамед наводно најпопуларније име, значи да га муслимани најчешће дају.
Немци дају РАЗЛИЧИТА имена, па та РАЗНОВРСНОСТ направи вест за Кремаљску Фабрику Лажи
A знаш ли колико је то глуп аргумент?
Прво, то што је мухамед наводно најпопуларније име, значи да га муслимани најчешће дају.
Немци дају РАЗЛИЧИТА имена, па та РАЗНОВРСНОСТ направи вест за Кремаљску Фабрику Лажи
ОДакле теби идеја да тераш људе из Србије?Sta te onda sprecava da seljis za Tiranu, London, Pariz, Amsterdam, Milan, Minhen ?
ОДакле теби идеја да тераш људе из Србије?
Шта, више нема Хрвата, Бошњака, АЛбанаца, па би сад да протерујеш Србе?
A kakav je značaj sada ili ranije?Реално, какав ће значај Србије бити након што Црна Гора и Албанија постану чланице Уније?
Сад још увек одржава илузију значаја.A kakav je značaj sada ili ranije?
И мене је тебе жао.pa ja te ne teram
zao mi te , umreces nesrecan jer eces nikada doziveti da Srbija postane clanica EU
Zato moras precicom do cilja
Srbija nema nikakav značaj, ništa veći od BJRM. Oni koji su imali bar geostrateški značaj, poput Rumunije i Bugarske, su progutani iako su bili daleko korumpiraniji i veći shithole nego današnja Srbija.Сад још увек одржава илузију значаја.
Након уласка Црне Горе и Албаније, стварност ће бити заиста огољена.
А још кад обе нове чланице добију средстава да комплетирају Јадранско-Јонски аутопут до Егнатије...
Sad kad budes isao na letovanje, vidi da sredis papire, posle ce da poskupe.Изгледа да матица народа коме припада Фахри Муслију напредује крупним корацима ка ЕУ чланству.
Толико су нагазили гас да је врло извесно да ће преговоре окончати до почетка 2027. године.
До пре 5 година, Албанија је била далеко иза Србије.
А онда је Вучић дигао ручну кочницу и фактички прекинуо преговоре о чланству Србије у ЕУ.