Албанија завршава преговоре са ЕУ до почетка 2027. године

Обавезно.
А хоћу ли после тога постати макар 1/2 паметан као ти?
Селидба у Техеран је сјајна прилика за тебе да се учланиш у Брикс, бориш против Америке и на миру из дна душе мрзиш Израел.
Три у један.
Шта чекаш?

Селидба у Техеран је сјајна прилика за тебе да се учланиш у Брикс, бориш против Америке и на миру из дна душе мрзиш Израел.
Три у један.
Шта чекаш?
Teheran ti dolazi u SFREU.
Probudi se.

Буудала то прича 12-13 година.
Ти то причаш 20 година.
А једино што нестаје је Рашка.

Citava EU ti umire i nestaje

U teskoj su recesiji u svim drzavama vlada Bela kuga

Uvoze pakistance i arape sto znaci da srljaju u totalnu propast

Muhamed najpopularnije ime u Berlinu​

Najviše dečaka rođenih u Berlinu 2018. godine dobilo je ime Muhamed.

Udruženje za nemački jezik ustanovilo je da je ime Muhamed bilo najpopularnije u 10 od 16 nemačkih saveznih država.

Име Мухамед се на листи најпопуларнијих имена нашло на 24 месту у Немачкој (илустрација)
Ime Muhamed se na listi najpopularnijih imena našlo na 24 mestu u Nemačkoj (ilustracija)
Osim u Berlinu, Muhamed se nalazio na vrhu liste i u Hamburgu, Severnoj Rajni-Vestfaliji, Sarlandu i Hesenu.

Na nivou cele Nemačke, biolo je na 24. mestu liste, kada se uzmu u obzir različite varijacije u pisanju i izgovoru ovog imena.

U Berlinu, pak, Muhamed je skočio sa šestog na prvo mesto kao najpopularnije ime za dečaka, ispred Luja i Emila.

Direktorka Udruženja za nemački jezik, Andrea Evels, je navela kako je ovaj trend povezan, pre svega, sa velikim talasom imigracije u Nemačku. Udruženje je još prethodne godine iznelo procenu da će Muhamed biti među 10 najpopularnijih imena za bebe počev od 2021. ili 2022. godine.

Три у један.
Шта чекаш?

Ja ostajem u Srbiji i prikljucujem je Evroazijskoj uniji i BRIKS-u

Tebi ostaje da seljis za Tiranu jer te EU nece.

Ja ostajem u Srbiji i prikljucujem je Evroazijskoj uniji i BRIKS-u

Tebi ostaje da seljis za Tiranu jer te niko drugi nece
Теби остаје да окачиш слику идејног решења Брикс Новчанице у травуљини сопственог винограда.

Линија између соу колд "Истока" и "Запада" је 1000 км источно од Србије

A знаш ли да се становништво Русије РАПИДНО смањује и то тако да етничких Руса у Русијанског федерацији има 5 милиона мање у поређењу са пописом из 2010. године.
105 милијуна је тренуточни број Руса у Русији, 71% укупног пућанства ;)
Isto tako znam da je tim bangladesanima san da dodju u Brajton, Birmingem, London i Liverpul a ne u Kazanj, Soci i Niznji Novgorod.
Остаје сан, а у Нижњи Вороњежгород долазе Узбеци ;)

Теби остаје да окачиш слику идејног решења Брикс Новчанице у травуљини сопственог винограда.

Линија између соу колд "Истока" и "Запада" је 1000 км источно од Србије

prdnuli ste u cabar

Pazi Amsterdam na sta l ici

Javi mi kad Muhamed bude najpopularnije ime za novorodjene decake u Moskvi ili Piteru kao sto je u Berlinu i pola drugih gradova Nemacke.
A знаш ли колико је то глуп аргумент?
Прво, то што је мухамед наводно најпопуларније име, значи да га муслимани најчешће дају.
Немци дају РАЗЛИЧИТА имена, па та РАЗНОВРСНОСТ направи вест за Кремаљску Фабрику Лажи

Прво, то што је мухамед наводно најпопуларније име, значи да га муслимани најчешће дају.
Немци дају РАЗЛИЧИТА имена, па та РАЗНОВРСНОСТ направи вест за Кремаљску Фабрику Лажи

ne to ti je dokaz da svi islamisti zele u EU i tamo idu i da ih je sve vise i vise i da ce pravi nemci englezi francuzi i drugi biti manjina za 100-200 godina u sopstvenim zemljama

prdnuli ste/su u cabar!

Vidim besan si sto Srbija NIKADA Nece uci u EU

Sta te onda sprecava da seljis za Tiranu, London, Pariz, Amsterdam, Milan, Minhen ?

Vidi kako je lepo tamo

Sta te onda sprecava da seljis za Tiranu, London, Pariz, Amsterdam, Milan, Minhen ?
ОДакле теби идеја да тераш људе из Србије?
Шта, више нема Хрвата, Бошњака, АЛбанаца, па би сад да протерујеш Србе?

ОДакле теби идеја да тераш људе из Србије?
Шта, више нема Хрвата, Бошњака, АЛбанаца, па би сад да протерујеш Србе?

pa ja te ne teram

zao mi te , umreces nesrecan jer eces nikada doziveti da Srbija postane clanica EU

Zato moras precicom do cilja

A kakav je značaj sada ili ranije?
Сад још увек одржава илузију значаја.
Након уласка Црне Горе и Албаније, стварност ће бити заиста огољена.
А још кад обе нове чланице добију средстава да комплетирају Јадранско-Јонски аутопут до Егнатије...

pa ja te ne teram
zao mi te , umreces nesrecan jer eces nikada doziveti da Srbija postane clanica EU
Zato moras precicom do cilja
И мене је тебе жао.
Деценије лажи, деценије бежања од самог себе, фингирања личног живота имагинарним лицима, а онда очекивање искрцавања Русије у Дунаву, Јадрану, Рајни...

Сад још увек одржава илузију значаја.
Након уласка Црне Горе и Албаније, стварност ће бити заиста огољена.
А још кад обе нове чланице добију средстава да комплетирају Јадранско-Јонски аутопут до Егнатије...
Srbija nema nikakav značaj, ništa veći od BJRM. Oni koji su imali bar geostrateški značaj, poput Rumunije i Bugarske, su progutani iako su bili daleko korumpiraniji i veći shithole nego današnja Srbija.

Изгледа да матица народа коме припада Фахри Муслију напредује крупним корацима ка ЕУ чланству.

Толико су нагазили гас да је врло извесно да ће преговоре окончати до почетка 2027. године.

До пре 5 година, Албанија је била далеко иза Србије.
А онда је Вучић дигао ручну кочницу и фактички прекинуо преговоре о чланству Србије у ЕУ.

Sad kad budes isao na letovanje, vidi da sredis papire, posle ce da poskupe. 😎

Back