Albanija za pocetnike

eremita:
Добили људи "домаћи" да овде хвале Шкиптарију
Није ми намера да хвалим Албанију, али ми је дебилно да унапред пљујем неко место где нисам био. Наравно да је то најнеразвијенија земља Европе, али нажалост ни ми нисмо далеко испред ње. То опет не значи да обе државе због економске заосталости немају природних лепота. А то што ти у свакој теми видиш неки ''домаћи'' то говори више о теби него о мени.

Еремито, како би било када би неко ко никада није био овде постављао слике београдског картонског насеља као опис целе Србије? Уразуми се човече.

:lol:
Pa znash sve je moguce uporedjivati..ali BG za razliku od Tirane ima normalan kanalizacioni sistem a ne shanac ko neki srednjevekovni zamak:lol:
Da imamo karton city ispod Gazele ai to je samo jedno parche zemlje,a kod vas je karton city-Tirana daUntaun:lol:

Enfroz2891.:
:lol:
Pa znash sve je moguce uporedjivati..ali BG za razliku od Tirane ima normalan kanalizacioni sistem a ne shanac ko neki srednjevekovni zamak:lol:
Da imamo karton city ispod Gazele ai to je samo jedno parche zemlje,a kod vas je karton city-Tirana daUntaun:lol:

Bogami, ja cuh da je Tiranu sredio novi gradolnacelnik. Covek je slikar, i jedina intervencija koju je napravio je da je ofarbao soc-real zgrade u neke zivlje boje, tu i tamo neko zelenilo, sve zajedno je kostalo k'o jedan novi tramvaj. Al' zato grad sada izgleda neuporedivo bolje.

Mrzi me sad da trazim slike, al' fino izgleda.

Pazi ti tog kralja od gradolnacelnika.

tirana%20couleur2.jpg

adem_ks:
samo da vam kazem da u zdnje dve-tri godine ima na stotine novih tri-cetiri sprata visokih kuca i mogu vam reci da vise od 6o % je u dve ili tri boje. meni se bas svidjuju te zive boje, bolje nego sivi beton. doduse mozda nekome ne ali o ukusima...
U pravu si.To je vrhunac estetike,uklapanja boja arhitekture i stila.Ali shta cesh,kad su neki ovde zavdni....

Enfroz2891.:
U pravu si.To je vrhunac estetike,uklapanja boja arhitekture i stila.Ali shta cesh,kad su neki ovde zavdni....

ja rekoh kako se sada radi na kosovu [zadnjih nekoliko godina], od deset kuca osam ima dve-tri boje ili nijanse, e sad kome se to dopada, ili da li je to vrhunac estetike drugi put
meni je ovo lepo
ak-tirana1_small.jpg

adem_ks:
cuo sam da su im [ili ce biti ove godine] putevi prioritet jer kazu da su im obale lepe i ima sta covek tamo videti. a nije ni skupo 10e je soba sa bilo koliko kreveta, lezaljke i sl. 2,5 e i uopste je duplo jeftinije nego recimo ulcinj gde ide ajde da kazem sirotinja

im a ne nama?:)
pa jeste li vi jos albanci il poslije tolikog ponavljanja kosovari kosovari zaboraviste na sviohju nacionalnost? :D
evo za mene srbina iz bosne je u srbiji sve isto moje a ne njihovo....

Back