Албанци су наша браћа

• Začetnik teme Začetnik teme Emihs
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Emihs

Buduća legenda
Moderator
Poruka
47.856
Чутам јутрос парада поноса ово оно, гледам слике лезбоса,гејева, у једном моменту слабости док још нисам попио кафу излети један крајње интересантан-чудан транспарент : "Албанци су наша браћа". :super:
Каква неолиберална порука мира од другова гејева помислих у себи а онда опет с друге стране како је све мање кафе у шољи остајало обузе ме и уми осјећај сурове реалности и мрачне стварности те се уозбиљи гледајући мало боље-ближе хот партнерку Брн... шта већ *еботе ко ту кога "*ебе"? :think: "Они нас"- рече неко из масе...:hvala:

wdqk9lLaHR0cDovL29jZG4uZXUvaW1hZ2VzL3B1bHNjbXMvTXpjN01EQV8vNjY0NTZlOGRmZmU4MTc0ZjhlZDk5Njc1NzQ2NmVlOWEuanBnkZMCzQKeAIEAAQ

Знате шта ја мислим?Можда нисам у праву али мислим да ће Алек како му се буде ближио крај окренути опет на/ка десно да продужи владавину још мало,то ураде сви.То се неће десити још али када исцрпи све адуте окренуће се изворној радикалској причи.

postavljac se kao cudi, al mu srce zaigra cim je nesto antisrpski. pfuj

i jesu ti braca, musavi i nepismeni

Шта је сада буди доследан до краја ако ниси као што кажеш страначки бот, зашто браниш необрањиво?!
Јел био транспарент? Јел на њему писало "Деца су украс света " ?Јел Брн... како год премијер Владе?
Јел њу/њега поставио твој Алек?Онда?!

ma setaj malo miska.

mislis da tvoja logika nessto vredi? ti si bre manje od predskolca u politici, ,mozda ciga predskolac politicki
Видиш то је разлика нас који нису у политици и који размишљају својом главу у односу на вас који не смијете ништа рећи против странке и вође.Исто мислим и за оне што пропагирају "као неку" опозицију у Србији и куну се у Бориса ЛЕПОГ након свега.

Видиш то је разлика нас који нису у политици и који размишљају својом главу у односу на вас који не смијете ништа рећи против странке и вође.Исто мислим и за оне што пропагирају "као неку" опозицију у Србији и куну се у Бориса ЛЕПОГ након свега.
posle `vidis` prestao sam da citam sklepani post. siromasno duhom, recnik tanak, ponavljanje na nivoju teletabisa

posle `vidis` prestao sam da citam sklepani post. siromasno duhom, recnik tanak, ponavljanje na nivoju teletabisa
Склепан или не мој је,изашао дрито из главе.А ти,шта ти мислиш о свему?!Или је теби забрањено да мислиш?!

Back