Beli Gibson
Elita
- Poruka
- 22.686
Busanje u grudi i širenje straha. ništa više.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ovo naprednjak...srpska lista
Jedna od najvećih mafijaških organizacija u sprezi sa Vučićem, Vesićem i ministarstvom za gradjevinu i energetiku
Što su naplašeni penzioneri, znači užas. Koliko padaju pod uticaj informera, kurira, alo, pinka itd.
Danas čujem pričaju penzosi kako će biti rata, ja upadnem u razgovor i objasnim im lepo da koliko god da mi gomilamo vojsku, nećemo ratovati jer iza Kosova trenutno stoji ceo NATO pakt i da smo okruženi sa svih strana.
Ućutali su se odmah i obrnuli na drugu temu.
Što su naplašeni penzioneri, znači užas. Koliko padaju pod uticaj informera, kurira, alo, pinka itd.
Danas čujem pričaju penzosi kako će biti rata, ja upadnem u razgovor i objasnim im lepo da koliko god da mi gomilamo vojsku, nećemo ratovati jer iza Kosova trenutno stoji ceo NATO pakt i da smo okruženi sa svih strana.
Ućutali su se odmah i obrnuli na drugu temu.
Nije lepo što našim sugrađanima, koji su u priličnoj meri zaslužni što je nama danas ovako dobro, realnostima ubijaš borbeni duh.
Loše je to za moral pred nadolazeću zimu.
Woooooow! Kakav plan, da nije Makedonije i da se zeznem da poverujem.Зар нема боље прилике за Шиптаре од ове...
Ми се двоумимо да ли да уводимо санкције или не, а Албанци се не доуме ни око Ћега, дечки не?
И док се ми двоумимо, дође ђаво по своје