Marty Misterija
Elita
- Poruka
- 22.419
Ајде иди се разнеси негдјеhrnjica mujo:A KAD CE BITI TO VOJNO PORAZAVANJE..USKORO ILI...!!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ајде иди се разнеси негдјеhrnjica mujo:A KAD CE BITI TO VOJNO PORAZAVANJE..USKORO ILI...!!!!
A gde je alijina dzamahirija?hrnjica mujo:a gdje je onaj milion srba sto velikodusno,onaj psihijatar Raskovic pokloni projektu Velike Srbije....................................................?????
King 7:Dobro, postavio sam pitanje. Ako nije po pravilniku onda OK, menjamo temu.
Pa, prvi je pitao i niko ga nije ukorio. Moje pitanje ima smisla, njegovo nema. ne ide bas da cutim ali u redu je, radi mira u kuci.jomini:Poenta je da ne treba da odgovaraš istom (ne)merom baš uvek. Samo to.
ljudi,,budite tolerantni i uvazavajte razlicito misljenje,pa nije nas Bog sviiju prikljucio na jedan mozak..zelite li vi cutui i drugacija misljenja,i svaka medalja ima dva lica..ja ovdje ne zelim nikoga vrijedjati..sto god postiram to je negdje objavljeno i samo mozemo na to da diskutujemo..stvarno ako ovako nastavite nije fer..kakvo ste vi drustvo ako ne zelite pluralizam u tom drustvu..jel' zelite da vas svi ostali narodi sa bivsih prostora dozivljavaju kao crne ovce,koje dolaze tamo iz nekog srpskog tamnog vilajeta..ne brisite teme,jer ne postoji ni jedan razlog za to..King 7:Jomini, sta da ti kazem. Ti si moderator, ovaj lik je ovde bez pasosa i vize a meni delis zute kartone.Malo pogledaj kome dozvoljavas pristup i kakve provokacije se dozvoljavaju. Precutacu mu ovaj put.
hrnjica mujo:jes' ti procito onaj intervju od onog turskog ambasadora Glasu -javnosti..
pa dobro "ljudi" sta je s vama,sta se to desava kod vas,kakve provokacije kakvi bakraciTražeći_ljubav:Ne provociraj, ok?

slusaj ti Veliko moderatore,,ja sam ucesnik nekih dvadesetak foruma a na mnogima sunce sija ..pa nebi me ni zabrinuo izlazak iz ovog mraka..tvoj ce sunarodnik danas sutra u kontaktu samnom dobiti po usima zbog vaseg..proooseeeeraaaavaaaamjaaaaaaa!!!!!!..ne moj ovo bukvalno shvatiti..kad budemo polemisali o srpskoj toleranciji i srpskom pluralizmu masne brade i ostre kame....volio bi da se ukljucis u dijalog nego da me banujes..ali, ti radi kako te volja..jomini:Kažem ti, bićeš banovan ako još samo jednom to uradiš.
Samo još jednom.
hrnjica mujo:slusaj ti Veliko moderatore,,ja sam ucesnik nekih dvadesetak foruma a na mnogima sunce sija ..pa nebi me ni zabrinuo izlazak iz ovog mraka..tvoj ce sunarodnik danas sutra u kontaktu samnom dobiti po usima zbog vaseg..proooseeeeraaaavaaaamjaaaaaaa!!!!!!..ne moj ovo bukvalno shvatiti..kad budemo polemisali o srpskoj toleranciji i srpskom pluralizmu masne brade i ostre kame....volio bi da se ukljucis u dijalog nego da me banujes..ali, ti radi kako te volja..