Албанци нису Илири

Ovi tvoji Akrokerauni imaju i duplikat ( Isidor od Sevilje, Etimologija):

[34] Albania a colore populi nuncupata, eo quod alba crine nascantur. Haec ab oriente sub mare Caspium surgens, per ora Oceani septentrionalis usque ad Maeotides paludes per deserta et inculta extenditur. Huic terrae canes ingentes sunt, tantaeque feritatis ut tauros premant, leones perimant. [35] Armenia nuncupata ab Armeno Iasonis Thessali comite, qui amisso rege Iasone collecta multitudine eius, quae passim vagabatur, Armeniam cepit, et ex suo nomine nuncupavit. Sita est autem inter Taurum et Caucasum a Cappadocia usque ad Caspium mare protensa, habens a septentrione Ceraunios montes, ex cuius collibus Tigris fluvius nascitur, et in cuius montibus arca post diluvium sedisse perhibetur.

[6] Acroceraunii montes propter altitudinem et fulminum iactus vocati sunt; Graece enim fulmen KERAUNOS dicitur.

Koji je od njih stariji?
Ovaj sistem ti ne valja gospodine Milorade z:mrgreen:
Moji dokazi i tvoji je daleko je more , zato sto : kako god pises u googel to i dobijes ..
Sam od tvojih razlicitih postova ne pase ovo sta postujes .. Daj ti meni od poznatih Univerziteta sveta , historicara , naucnika , ilirologa , lingvista ..Inace ovo kako radis nema kraja .z:mrgreen:

Stojan Novakoviç “Balkansko pitanje i istorisko -politie beleske od Balkanski poluostrov” (1886 -1905)
28rmp2c.jpg

U to vreme si rekao , da nije se falsikovala istorija , pogotovo ovaj je Srbin :)

Ovaj sistem ti ne valja gospodine Milorade z:mrgreen:
Moji dokazi i tvoji je daleko je more , zato sto : kako god pises u googel to i dobijes ..
Sam od tvojih razlicitih postova ne pase ovo sta postujes .. Daj ti meni od poznatih Univerziteta sveta , historicara , naucnika , ilirologa , lingvista ..Inace ovo kako radis nema kraja .z:mrgreen:

Šta bre Ljuljezim ne valja, jel Kavkaz u pitanju? Jeste. Jel ima Albanija na Kavkazu? Ima. Jel ima planinu Akrokerauni? Ima.

I nema boljeg izvora od Isidora od Sevilje.

A sad ćemo da vidimo da li ima i narod Geghi na Kavkazu. Hoćemo li?
Pa ćemo posle da tražimo još podudarnosti. Jel može?

Stojan Novakoviç “Balkansko pitanje i istorisko -politie beleske od Balkanski poluostrov” (1886 -1905)
28rmp2c.jpg

U to vreme si rekao , da nije se falsikovala istorija , pogotovo ovaj je Srbin :)

Taj nije Srbin,on je najveći krivac što je poništena srpska istorija,i preuzeta lažna.Nemci su ga ucenili,"pare za prugu i naša verzija istorije,ili nema para".

U to, da su šiptari Iliri,još samo veruje Mesić i niko više.z:)

Poslednja izmena od moderatora:
Cekaj sad prvo, da nadjem onog malog sto udara glavom u zid....
Dragi moj, to je sve bilo u komunjarskom dobu, nekada, po politickoj osnovi pravila se, prekrajala i pisala istorija, ali je danas mnogo, mnogo, mnogo drugacije!

Ma da bilo je sve , i ceo svet bili su komunjari sem Srba , i jezik je bio komunjarski , i noshnja nasa bila je komunjarska , i muzika komunjarska z:mrgreen:
U enciklopediji Srbije npr. i u sve druge sastaju se svi akadmeci drzave i napisu jednom i tako ostaje za sva vremena z:mrgreen:
Ovako dan-danas , imas je na prodaju :
34djvhs.jpg

Cekaj sad prvo, da nadjem onog malog sto udara glavom u zid....
Dragi moj, to je sve bilo u komunjarskom dobu, nekada, po politickoj osnovi pravila se, prekrajala i pisala istorija, ali je danas mnogo, mnogo, mnogo drugacije!

Nemoj Endži da se ljutiš na Ljuljezima, nije pravilno predstavio svoju tezu. Dakle ima Srba koji PROPAGIRAJU to. Da li veruju ili ne, to je već drugo pitanje, ali da zarađuju na tome, nema sumnje.

Ma da bilo je sve , i ceo svet bili su komunjari sem Srba , i jezik je bio komunjarski , i noshnja nasa bila je komunjarska , i muzika komunjarska z:mrgreen:
U enciklopediji Srbije npr. i u sve druge sastaju se svi akadmeci drzave i napisu jednom i tako ostaje za sva vremena z:mrgreen:
]

Ko je to pisao, Samardžić? To je sramota srpskog naroda, ima ih još, znaš već piše se o njima.

Poslednja izmena:
34djvhs.jpg

Cekaj bre, Arberi!
Nisam rekla da ste VI, komunjare...sta pricas ti bre?
Kada je pisana enciklopedija, mister Arberi?
Na kojim se dokazima zasniva ta tvrdnja?

Nemoj Endži da se ljutiš na Ljuljezima, nije pravilno predstavio svoju tezu. Dakle ima Srba koji PROPAGIRAJU to. Da li veruju ili ne, to je već drugo pitanje, ali da zarađuju na tome, nema sumnje.

Ko je to pisao, Samardžić? To je sramota srpskog naroda, ima ih još, znaš već piše se o njima.

Enciklopediju jedne drzave napisu svi akedemci te drzave z:mrgreen:
Nema tamo jedan autor .

Cekaj bre, Arberi!
Nisam rekla da ste VI, komunjare...sta pricas ti bre?
Kada je pisana enciklopedija, mister Arberi?
Na kojim se dokazima zasniva ta tvrdnja?

Neznam kada je napisana .. Tvrdnja oni znaju , jer to je i istina z:mrgreen:
Vidis da i kod Srba je tako , ne samo stranci sta pisu .
Ali danas politika cini svoje .
Reci mi zasto ste po skolama ucili da su Albanci poreklom Ilira ?

Ma znam, danas u Srbiji možeš da kupiš akademika za pola miliona, da priča ono što želi Bedžet Pacoli. Novinari su mnogo jeftiniji, oni rade za stotke, daš mu 300 E i objavi članak o genetskoj analizi iz laboratorije Igenea.

Nije tako Milorade , nije tako ... Ne mozes sve ignorisati druze .
Daj mi ruku i cestitaj mi , i dolazi na pice z:mrgreen:
Ne ostaje ti drugo .

Poslednja izmena:
Zato što je Tito obećao Enver Hodži Kosovo a Hodža Titu federaciju. Zabranio je povratak Srba a naselio 300.000 Albanaca iz Albanije. Postavio je u institute svoje podguzne muve i falsifikovao istoriju . Nije toliko strašno sa Albancima koliko je falsifikovana istorija Hrvata.

Neznam kada je napisana .. Tvrdnja oni znaju , jer to je i istina z:mrgreen:
Vidis da i kod Srba je tako , ne samo stranci sta pisu .
Ali danas politika cini svoje .

Ja tako nisam ucila u skoli....sorry!
Joj bre, istina, kakva istina?
Arberi, daj zivota ti razmisli malo logicno!
Vi imate ilirske krvi u sebi, isto koliko i drugi narodi Balkana, a vrlo moguce je, jos i manje!
Da mi ti nisi rekao ko i kako pise enciklopediju, ja bih vecno ostala neinformisana i glupa!

Arberi -da li je Alba Longa-albanska drzava..

http://en.wikipedia.org/wiki/Ascanius

Kada pogledamo porodicno stablo kraljeva Alba Longe-vidi se da su Osnivaci Rima i Britanije iz istog stabla..

Rima sam cuo , nacu cu ti Link , ali nemoj da me hvatas jezik jer nisam siguran ..

Mister Lesander citaj ovo pre par meseca , zasto ovaj najveci HISTORICAR danas u Grcku , za hednu najvecu novinu sveta rekao fa su u Grciju govorili Albanski sve do krajem XVIII veka pitao bi i D1 ?

2d1rewo.jpg

Evo vama i link : http://www.nytimes.com/2009/06/24/a...pagewanted=2&sq=Albanian Marbles&st=cse&scp=1

Back