АЛБАНЦИ И КОСОВО

Ne,nisam ja smesan nego ti trabunjas kojestarije,na normalnom,demokratskom sajtu bi te odavno shutnuli,a u normalnoj zemlji vec uhapsili.

Nisam ja ni tu smesan,nego ti ljubomora,a jos gay :think:

:hahaha::hahaha: idi begaj ja se jos primio da si ozbiljan :hahaha:

Ne kazem da ne postoji normalan shipac.

Ja ne kapiram zasto neko ima potrebu da non stop blati srbe,a podizu druge pa makar on bio i hrvat kao ti......dizi hrvate bog te :roll:

Sta znaci urbani?oni to nemaju.........to su beogradski seljacici koji oblace poluzenske krpice,slucaju tehno,znaci shabani....ali znam da lazes,posto oni nisu dosegli taj nivo shabanluka :mrgreen:

Dobro da sumiramo na svetu postoji 10 normalnih shiptara,imaju 2 izlozbe.........i ima ih oko 10 miliona primitivnih divljaka?da sracunamo?

Imaju mnogo više od 2 izložbe, Imaju medjunarodne festivale, sad su baš dva završena, gost bila dobitnica oskara. I dobre programe na njima imaju, tipa omaž Paradžanovu. Ups, ti misliš da su oni prljavi i primitivni, kako to da onda znaju ko je Paradžanov. usp još jednom, ni ti ne znaš ko je Paradžanov. Nije ga niko pominjao na Guči :P

Jedan, kratak pristup istoriji albanskog naroda, njegove etnogeneze i autohtonosti:

Prvo, ilirsko poreklo Albanaca je u neposrednoj vezi sa istorijskim identitetom albanskog naroda i arheolozi su dokazali da postoji neposredan kontinuitet u materijalnoj i duhovnoj kulturi izmedju Ilira i Albanaca, stavise i na osnovu arheoloskog materijala jednog niza srednjovekovnih nekropola na teritoriji sadasnje Albanije".

Drugo, arheoloski nalazi u istrazivanim nekropolama svedoce o ilirskoj tradiciji, koja se nastavlja i nakon nastanjivanja Slovena na Balkanu.

Trece, mnoga svetska filoloska imena dosla su do zakljucka da albanski jezik ima neposredne veze sa jezikom ilira.

Cetvrto, i jedan broj jugoslovenskih ilirologa istice da Albanci poticu od Ilira.

Peto, Albanci su jedan od najstarijih naroda Evrope.

Sesto, Albanci su, kao potomci Ilira, autohtoni na podrucjima gde danas zive.

Sedmo, teritorija na kojoj je razvijen albanski jezik od jezika Ilira, u opstim crtama, odgovara savremenoj albanskoj drzavi, ali se prostire i van njenih granica, na Jugoslaviju i na Grcku.

Osmo, Srbi su se nastanili na Kosovu prilikom prosirivanja srpske drzave u tom pravcu, pod Nemanjicima.

Deveto, na albanskoj etnickoj teritoriji su u cilju okupiranja u srednjem veku i u vreme Otomanske Imperije, nastanjene slovenske, turske i romske manjine i da je slovenska manjina znatno povecana prinudnom kolonizacijom izmedju dva svetska rata, ali nikada nije uspela da premasi 10 odsto stanovnistva u celini.

Deseto, istorijski izvori govore da su Albanci autohtoni na ovim podrucjima i da su Srbi, u stvari, dosljaci.

Једанаесто:
На Косову живе бели медведи, електричне рибе, харинге и
јапански црвендаћи, у шумама расту амерички јасен и
канадска топола, а туриста коме ове чари „Албанских Алпа”
нису довољне може да ужива у „византијско-косоварским”
грађевинама или „еклектичким црквама
римско-византијско-готско-албанског стила” које доказују да
„ови утицаји нису ослабили карактер и одлике
материјалне и духовне културе аутохтоног илиро-албанског
становништва”
.
:hahaha::hahaha::hahaha:

.

Imaju mnogo više od 2 izložbe, Imaju medjunarodne festivale, sad su baš dva završena, gost bila dobitnica oskara. I dobre programe na njima imaju, tipa omaž Paradžanovu. Ups, ti misliš da su oni prljavi i primitivni, kako vto da onda znaju ko je Paradžano. usp još jednom, ni ti ne znaš ko je Paradžanov. Nije ga niko pominjao na Guči :P

Ne,ja ne mislim oni jesu prljavi i primitivni,to svi znaju.
Naravno da nemaju nista,o tome ne vredi trositi reci.

Za nekog ko pise dobro o shipcima Gucha je vrh kulture.

Bas ti je USP,naravno da ne znam ko je parazdanov.

Ispade po tebi da su srbi posle njih dosli na Balkan,da su shiptari arijevci sa vecom dakako najvaznijom kulturom na svetu,kako je njihov jezik dokaz arijevskog porekla,i kako su oni sad moderniji i ispred nas :hahaha:

Vise je nego dovoljno.......svi znamo kakvi su shipci,i lepo sam napomenuo........lice na ljude :hahaha:

Polako bre,znamo da su oni prljavi,neobrazovani primitivci,divlje pleme koje je posle srba doslo na balkan,neobrazovani divljaci koji ne znaju nista drugo da rade osim pekarstva i dilovanja,kulturu nemaju niti su je ikad imali.

Nego ne rece mi odlike arijevaca,pa da ih uporedimo sa shipcima?

Ne,ja ne mislim oni jesu prljavi i primitivni,to svi znaju.
Naravno da nemaju nista,o tome ne vredi trositi reci.

Za nekog ko pise dobro o shipcima Gucha je vrh kulture.

Bas ti je USP,naravno da ne znam ko je parazdanov.

Ispade po tebi da su srbi posle njih dosli na Balkan,da su shiptari arijevci sa vecom dakako najvaznijom kulturom na svetu,kako je njihov jezik dokaz arijevskog porekla,i kako su oni sad moderniji i ispred nas :hahaha:

Vise je nego dovoljno.......svi znamo kakvi su shipci,i lepo sam napomenuo........lice na ljude :hahaha:

Polako bre,znamo da su oni prljavi,neobrazovani primitivci,divlje pleme koje je posle srba doslo na balkan,neobrazovani divljaci koji ne znaju nista drugo da rade osim pekarstva i dilovanja,kulturu nemaju niti su je ikad imali.

Nego ne rece mi odlike arijevaca,pa da ih uporedimo sa shipcima?

To ne znaju svi, to je propaganda. Slična onoj koja je o Srbima vodjana po Hrvatskoj. Paradžanov je jedan znameniti albanski režiser koji je snimao filmove o islamaskoj kuilturi i o albanskom preporodu posle odlaska Srba sa teritorije Kosova. Kako nisi čuo za njega aman? No, čisto kad kažeš da su ružni evo ti nekoliko slika starog i novog:

Xhesika_Berberi.jpg

backcover1096.jpg

13-b11825185d.jpg

19-1494250-26454250-d553520.jpg

Image2a_1.jpg

2-7800200.jpg

IMG_6960.jpg

1oe6q2379176-02.jpg

Eto, toliko o ružnom i lepom. Misli o tome dok budeš šamarao majmuna iznadsvog keramičkog prijatelja :P

To ne znaju svi, to je propaganda. Slična onoj koja je o Srbima vodjana po Hrvatskoj. Paradžanov je jedan znameniti albanski režiser koji je snimao filmove o islamaskoj kuilturi i o albanskom preporodu posle odlaska Srba sa teritorije Kosova. Kako nisi čuo za njega aman? No, čisto kad kažeš da su ružni evo ti nekoliko slika starog i novog:

http://www.galeriashqiptare.net/albums/userpics/10067

Eto, toliko o ružnom i lepom. Misli o tome dok budeš šamarao majmuna iznadsvog keramičkog prijatelja :P[/QUOTE]

Naravno da nije propaganda,ovo sto ti pises je propaganda,ne sto ja tako mislim nego sto sadrzi sve elemente propagande.

Evo napr.ti hoces da neki narod nazoves lepim,ili normalnim ako okacis slike 3 jedine zene koje na nesto lice :D

Iskreno......2 od ovih riba su cak ruznjikave,e sada ako je to sve da se zakljuciti da stvarno jesu ruzni.

Iskreno,ja kao muskrac sam lepsi od svih ovih,a moja zadnja riba daleko lepsa od svake(ne tvrdim da je zgodnija).

Isto sad ja mogu da kacim slike nekih njihovih rugoba.

Da su ruzni jesu,i to se vidi......mozemo da uporedjujemo sve primerke,ja tebi verujem da ces da nadjes ne 4 nego 40 lepih shiptarki,ali iskreno ja imam toliko dobrih riba u kraju,o bgd-u necemo,a kod shiptarki sigurno neces naci svaku 3 lepoticu kao sto je slucaj kod srba........mozda svaku na 3000,sto opet dovodi do broja da sa 300 slika ne dokazujes ama bas nista :cool:

Opet tvrdim,dokazivanje kvaliteta proizvoda kojeg ima 10 miliona na osnovu 3 najbolje izabrana primerka jeste odraz nemoci i propagande ;)

[B]Ja stvarno nemam nameru nikog da vredjam ali me ti teras na to.[/B]

[B][SIZE="5"]Opet te pitam,shta bi za ono o arijevcima?[/SIZE][/B]

Naravno da nije propaganda,ovo sto ti pises je propaganda,ne sto ja tako mislim nego sto sadrzi sve elemente propagande.

Evo napr.ti hoces da neki narod nazoves lepim,ili normalnim ako okacis slike 3 jedine zene koje na nesto lice :D

Iskreno......2 od ovih riba su cak ruznjikave,e sada ako je to sve da se zakljuciti da stvarno jesu ruzni.

Iskreno,ja kao muskrac sam lepsi od svih ovih,a moja zadnja riba daleko lepsa od svake(ne tvrdim da je zgodnija).

Isto sad ja mogu da kacim slike nekih njihovih rugoba.

Da su ruzni jesu,i to se vidi......mozemo da uporedjujemo sve primerke,ja tebi verujem da ces da nadjes ne 4 nego 40 lepih shiptarki,ali iskreno ja imam toliko dobrih riba u kraju,o bgd-u necemo,a kod shiptarki sigurno neces naci svaku 3 lepoticu kao sto je slucaj kod srba........mozda svaku na 3000,sto opet dovodi do broja da sa 300 slika ne dokazujes ama bas nista :cool:

Opet tvrdim,dokazivanje kvaliteta proizvoda kojeg ima 10 miliona na osnovu 3 najbolje izabrana primerka jeste odraz nemoci i propagande ;)

Ja stvarno nemam nameru nikog da vredjam ali me ti teras na to.

Opet te pitam,shta bi za ono o arijevcima?

Malo je više od tri. naravno, ti imaš najbolje ribe na svetu... kad bi se šalili :P
A ako ćemo iskreno Srbijaje isto puna ružnih ljudi, ni manje ni više nego Kosovo. Smao što si ti tvrdio da su Kosovari ružni, kad ono ispade da su, jelte, mnogo lepi.

suadasherifi.jpg

Suada Šerifi

IMG_0814-.jpg

Arta Kamberi

Ima takvih koliko god hoćeš. E sad, budućida tamo ide omaž Paradžanovu, a ti kao i gomila ovdašnjie šabanije nemaš pojma ko je Paradžanov, budući da samo maštaš o ovakvim ribama, idi lepo pa se pokrij ušima jer si totalno provaljen. Slušaj lepo Mileta Kitića i maštaj o tome da krešeš neku pevačicu.

Malo je više od tri. naravno, ti imaš najbolje ribe na svetu... kad bi se šalili :P
A ako ćemo iskreno Srbijaje isto puna ružnih ljudi, ni manje ni više nego Kosovo. Smao što si ti tvrdio da su Kosovari ružni, kad ono ispade da su, jelte, mnogo lepi.

Ima takvih koliko god hoćeš. E sad, budućida tamo ide omaž Paradžanovu, a ti kao i gomila ovdašnjie šabanije nemaš pojma ko je Paradžanov, budući da samo maštaš o ovakvim ribama, idi lepo pa se pokrij ušima jer si totalno provaljen. Slušaj lepo Mileta Kitića i maštaj o tome da krešeš neku pevačicu.

Jeste,malo vishe.......;)

Nisam ni rekao da imam najlepse,rekao sam da su lepse od ovih,a ove nisu ni priblizno nekom svetu.

Kosmet je Srbija,dok je kod srba mnogo manje ruznih ljudi a mnogo vise lepsih.

Ja i dalje tvrdim da su mnogo ruzni i jesu,i gde ispade da su lepi ?:hahaha:
Jos i mnogo lepi........:hahaha:

Nisam ja tvrdio da su ruzni,oni jesu ruzni i to je cinjenica........fakat.......pomiri se sa tim........ovo upravo to i dokazuje......ko je rekao da su ove zene lepe?:mrgreen:

Mislim mozes da pises ovakve nebuloze do sutra ali bezv,rekoh ti ne pada mi na pamet da sada ja kacim slike.

Nemam pojma o parazdanovu,a shaban ti je onaj ko te je otelio ;),samim tim sto znas ko je parazdanov svrstao si se u dzibere ;)

I sad sam ti ja kriv sto si ti neka ruzna shiptarchina :(

Ruznije devojske skoro nisam video........iskreno :(

Mashtash ti jer ti kacis i cuvas njihove slike u kompu a ne ja,ja imam mnogo bolje i lepse ribe od tih malo lepsih primeraka shiptaske cheljadi a za mene i svakog srbina prosek ;)

Ja ne kreshem pevacice,ja sam gospodin covek,mozda pre nego sto se otisnulo u estradne vode,dok su bile isto lepe a duplo teze i nisu htele svakom indijancu da daju.........ti to ne mozes cak ni tada :(

,Uzgred evo po 10-ti put te pitam,sta bi o onome sa arijevskom rasom,ili ces i dalje da izbegavas odgovor?

Poslednja izmena:
Jeste,malo vishe.......;)

Nisam ni rekao da imam najlepse,rekao sam da su lepse od ovih,a ove nisu ni priblizno nekom svetu.

Kosmet je Srbija,dok je kod srba mnogo manje ruznih ljudi a mnogo vise lepsih.

Ja i dalje tvrdim da su mnogo ruzni i jesu,i gde ispade da su lepi ?:hahaha:
Jos i mnogo lepi........:hahaha:

Nisam ja tvrdio da su ruzni,oni jesu ruzni i to je cinjenica........fakat.......pomiri se sa tim........ovo upravo to i dokazuje......ko je rekao da su ove zene lepe?:mrgreen:

Mislim mozes da pises ovakve nebuloze do sutra ali bezv,rekoh ti ne pada mi na pamet da sada ja kacim slike.

Nemam pojma o parazdanovu,a shaban ti je onaj ko te je otelio ;),samim tim sto znas ko je parazdanov svrstao si se u dzibere ;)

I sad sam ti ja kriv sto si ti neka ruzna shiptarchina :(

Ruznije devojske skoro nisam video........iskreno :(

Mashtash ti jer ti kacis i cuvas njihove slike u kompu a ne ja,ja imam mnogo bolje i lepse ribe od tih malo lepsih primeraka shiptaske cheljadi a za mene i svakog srbina prosek ;)

Ja sam ih za razliku od tebe kresao,uzed evo po 10-ti put te pitam,sta bi o onome sa arijevskom rasom,ili ces i dalje da izbegavas odgovor?

Naravno da su ti ružne kad si gej. Sad sito samo i dokazao. Znam šta hoćeš, ti bi da stavljam slike lepih kosovarskih frajera, pa da ideš u roalet napaljen. Neće moći, ne interesuju mene tvoji gej prohtevi. A što se tiče tvog pitanja pogledaj gdese nalazi albanski jezik, to je webster objavio još 1975.

tree.jpg

Dakle više su Arijevci od Nemaca :P

Naravno da su ti ružne kad si gej. Sad sito samo i dokazao. Znam šta hoćeš, ti bi da stavljam slike lepih kosovarskih frajera, pa da ideš u roalet napaljen. Neće moći, ne interesuju mene tvoji gej prohtevi. A što se tiče tvog pitanja pogledaj gdese nalazi albanski jezik, to je webster objavio još 1975.

Dakle više su Arijevci od Nemaca :P

Sinovac,ne moras na taj nacin da me proveravas/nabacujes,znamo oboje da si gay,;)

Ruzne su jer znam za lepse.

Sve sam ti lepo i procentualno objasnio,ti ovde nista ne radis nego shirish siptarsku propagandau,ne bi li ih samo prikazao u sto boljem tj. laznom svetlu.......prvo neki arijevci,pa starosedeoci,pa lepe ribe,modernizovanje.......

Pricao si hrvatski do sad........nisi valjda shipac?!?!?
Mislim ne bi ti znao ove stvari,pogotovu jer su naucno ne priznate da nisi>?

Ajmo opet,pusti me ovoga.......kao 1-da li je arijevska rasa dokazana?

2-trazio sam od tebe tacno-karakteristike arijevske rase?
Znaci,tacno karakteristike,nemam vremena moram da idem,nemoj samo da izbegavas.:rtfm:

Ovde pise indo-evropljani,kakve to ime veze sa arijevcima?
Neke stvari znam,neke ne,daj da razjasnimo ;)

Kako shiptari prvenstveno kao ruzna,necivilizovana nacija,bez kulture,crnoputa,crne kose,niskog rasta ima veze sa arijevcima?

:dash::dash::dash:

Poslednja izmena:
Sinovac,ne moras na taj nacin da me proveravas/nabacujes,znamo oboje da si gay,;)

Ruzne su jer znam za lepse.

Sve sam ti lepo i procentualno objasnio,ti ovde nista ne radis nego shirish siptarsku propagandau,ne bi li ih samo prikazao u sto boljem tj. laznom svetlu.......prvo neki arijevci,pa starosedeoci,pa lepe ribe,modernizovanje.......

Pricao si hrvatski do sad........nisi valjda shipac?!?!?
Mislim ne bi ti znao ove stvari,pogotovu jer su naucno ne priznate da nisi>?

Ajmo opet,pusti me ovoga.......kao 1-da li je arijevska rasa dokazana?

2-trazio sam od tebe tacno-karakteristike arijevske rase?
Znaci,tacno karakteristike,nemam vremena moram da idem,nemoj samo da izbegavas.:rtfm:

Ovde pise indo-evropljani,kakve to ime veze sa arijevcima?
Neke stvari znam,neke ne,daj da razjasnimo ;)

Kako shiptari prvenstveno kao ruzna,necivilizovana nacija,bez kulture,crnoputa,crne kose,niskog rasta ima veze sa arijevcima?

:dash::dash::dash:

Oduševljavaš me. Prvo su ti žene ružne, naravno jer si gej, a potom pitaš kakve veze imaju Indo-evropljani sa Arijevcima? I onda misliš dasi superiorniji od nekog Kosovara koji je obrazovan i ne bi se tako blamirao? Ajd što si gej, to je ok, ali što tako lupetaš gluposti i blamiraš se javno? Kakve veze imaju Indo-evroplani sa Arijevcima, ajme Gospe? Nikom nemoj da kažeš da si Srbin, sramotasi za srpski rod.

Oduševljavaš me. Prvo su ti žene ružne, naravno jer si gej, a potom pitaš kakve veze imaju Indo-evropljani sa Arijevcima? I onda misliš dasi superiorniji od nekog Kosovara koji je obrazovan i ne bi se tako blamirao? Ajd što si gej, to je ok, ali što tako lupetaš gluposti i blamiraš se javno? Kakve veze imaju Indo-evroplani sa Arijevcima, ajme Gospe? Nikom nemoj da kažeš da si Srbin, sramotasi za srpski rod.

Ne kapiram tvoj podmukli stav da provociras svakog ko se ne slozi sa tobom,a niko ne moze da se slozi jer lupetas teske gluposti :roll:

Rekao sam ono sto svi znaju da su shipci ruzni,to se zna,ajmo dalje.

Od kog kosovara?ja jesam obrazovan,a ako nisi znao ovo nema veze a obrazovanjem jer nije osnovno obrazovanje,zato i ne moze biti blam.

Retki su obrazovani shipci,gde ti ovde vidis obrazovanog kosovara?

Oboje znamo da si ti gay,videlo se tamo po temama kad si kukao,to je druga prica.

Ne znam sto si se zakacio za mene pricamo o shipcima.

Ne znam sto konstatno pizzdis,i ne znas konkretno da odgovoris na pitanje nego zamlacujes,na svaku konstataciju o shipcima ti konstatujes mene,i pri tom pokusavas da ih prikazes u sasvim drugom svetlu a ako ti ne ogovara ja sam i ovo i ono.

Ko je ovde i shta lepo se vidi,ti si se nalupao gluposti za ban,ovakve gluposti jos nisam cuo..........shiptari arijevci :dash:

Uz postavljanje totalno nepriznatih teza od ovog i onog dr. mr.,ne uspevas nista da dokazes nego samo da vredjas,a jedini si ti koji je zasluzio uvredu.:thumbdown:

Vidi se da si ochito neki sero*a u RL........

Jedina je sreca za srpski rod sto ti nisi srbin ;)

Dakle -opisi mi karakteristike arijevaca i kakve veze imaju sa indo-evropsim narodom,kratko i jasno?

Ne kapiram tvoj podmukli stav da provociras svakog ko se ne slozi sa tobom,a niko ne moze da se slozi jer lupetas teske gluposti :roll:

Rekao sam ono sto svi znaju da su shipci ruzni,to se zna,ajmo dalje.

Od kog kosovara?ja jesam obrazovan,a ako nisi znao ovo nema veze a obrazovanjem jer nije osnovno obrazovanje,zato i ne moze biti blam.

Retki su obrazovani shipci,gde ti ovde vidis obrazovanog kosovara?

Oboje znamo da si ti gay,videlo se tamo po temama kad si kukao,to je druga prica.

Ne znam sto si se zakacio za mene pricamo o shipcima.

Ne znam sto konstatno pizzdis,i ne znas konkretno da odgovoris na pitanje nego zamlacujes,na svaku konstataciju o shipcima ti konstatujes mene,i pri tom pokusavas da ih prikazes u sasvim drugom svetlu a ako ti ne ogovara ja sam i ovo i ono.

Ko je ovde i shta lepo se vidi,ti si se nalupao gluposti za ban,ovakve gluposti jos nisam cuo..........shiptari arijevci :dash:

Uz postavljanje totalno nepriznatih teza od ovog i onog dr. mr.,ne uspevas nista da dokazes nego samo da vredjas,a jedini si ti koji je zasluzio uvredu.:thumbdown:

Vidi se da si ochito neki sero*a u RL........

Jedina je sreca za srpski rod sto ti nisi srbin ;)

Dakle -opisi mi karakteristike arijevaca i kakve veze imaju sa indo-evropsim narodom,kratko i jasno?

Gde si ti video da sam ja kukao? Nisam ti ja opšte obrazovna ustanova, nemoj više da se brukaš, jetr brukaš i Srbe za šta se prestavljaš. Još će noko da pomisli da su Srbi odreda neobrazovani gejevi...?

Gde si ti video da sam ja kukao? Nisam ti ja opšte obrazovna ustanova, nemoj više da se brukaš, jetr brukaš i Srbe za šta se prestavljaš. Još će noko da pomisli da su Srbi odreda neobrazovani gejevi...?

Nemoj da spamujes,kukao svukud,nego da rezimiramo.

1-Tvrdis da su shiptari arijevci .(:hahaha:)

2-Postavljas neke gluposti od ko zna koga da bi potvrdio te sulude ideje.

3-Ne znas kakve veze arijevci imaju sa indo-evropskim narodom

4-Ne zna kako arijevci izgledaju,koje su im karakteristike,NISTA NE ZNAS........

5-Kada si provaljen da ama bas nemas pojma o cemu pricas,prebacujes mi svoje sklonosti i pricas o nekakvim nepostojecim obrazovanim shiptarima :hahaha:

Nisam ni trazio da budes obrazovna ustanova,daleko bilo da to trazim od nekog ko ne zna da se ne znam pise odvojeno i ko se frlja sa padezima i sl. :hahaha:

Trazio sam samo da dokazes ove tvoje nebuloze a nisam ni morao.

A de ne pominjem to sto si tvrdio da shiptari nisu ruzni,i da imaju nekakvu kulturu.........jos si i naglasio da je jedna od najvaznijih kultura,a oni su toliko bitni da ih ni jedan naucnik nije uzeo za ozbiljno da proucava.

Sve u svemu jedan los pokusaj malog neobrazovanog homica da lokalno pleme divljaka progura kao kulturu,sto dovoljno govori o doticnom booljashu ;)

Ako su za tebe oni lepi i kulturni ti tvoja kultura se ocito svodi na cuvanje stoke,mada je i to diskutabilno tezak posao za tebe :hahaha:

Da se ne zamaramo........vec 5 strana me zamajavas,ali ti covece ne znas ni karakteristike arijevaca.......sta ja dalje sa tobom da pricam........ali stvarno.......
Ajde dacu ti shansu,proggoglaj nije sramota,pa se posle javi sa karakteristikama arijevaca,pa ih uporedi sa ruznim shipcima i shiptarkama,a posle 100 puta da napises da si magare......:mrgreen:...moze i 10 puta......eto:rotf:

Lepo sam te pitao,ali ti me prosto teras da te napravim budalom.......a jel vidis nesrecnice da ti 5 strana dajem kredit da se ispravis.......dakle i mala deca znaju karakteristike arijevaca......i sta sad?

Ae sad paljba indose :roll:
:super:

Poslednja izmena:
Nemoj da spamujes,kukao svukud,nego da rezimiramo.

1-Tvrdis da su arijevci shiptari.

2-Postavljas neke gluposti od ko zna koga da bi potvrdio te sulude ideje.

3-Ne znas kakve veze arijevci imaju sa indo-evropskim narodom

4-Ne zna kako arijevci izgledaju,koje su im karakteristike,NISTA NE ZNAS........

5-Kada si provaljen da ama bas nemas pojma o cemu pricas,prebacujes mi svoje sklonosti i pricas o nekakvim nepostojecim obrazovanim shiptarima :hahaha:

Nisam ni trazio da budes obrazovna ustanova,daleko bilo da to trazim od nekog ko ne zna da se ne znam pise odvojeno i ko se frlja sa padezima i sl. :hahaha:

Trazio sam samo da dokazes ove tvoje nebuloze a nisam ni morao.

A de ne pominjem to sto si tvrdio da shiptari nisu ruzni,i da imaju nekakvu kulturu.........jos si i naglasio da je jedna od najvaznijih kultura,a oni su toliko bitni da ih ni jedan naucnik nije uzeo za ozbiljno da proucava.

Sve u svemu jedan los pokusaj malog neobrazovanog homica da lokalno pleme divljaka progura kao kulturu,sto dovoljno govori o doticnom booljashu ;)

Ako su za tebe oni lepi i kulturni ti tvoja kultura se ocito svodi na cuvanje stoke,mada je i to diskutabilno tezak posao za tebe :hahaha:

Da se ne zamaramo........vec 5 strana me zamajavas,ali ti covece ne znas ni karakteristike arijevaca.......sta ja dalje sa tobom da pricam........ali stvarno.......
Ajde dacu ti shansu,proggoglaj nije sramota,pa se posle javi sa karakteristikama arijevaca,pa ih uporedi sa ruznim shipcima i shiptarkama,a posle 100 puta da napises da si magare......:mrgreen:...moze i 10 puta......eto:rotf:

Ae sad paljba indose :roll:
:super:

Ne kažem daa su Arijevci Albanci, već obrnuto, da su Albanci Arijevci. zajedno sa Indusima, Slovenima, Germanima, Romima 8tj Ciganima, al da budem politički korektan) i ostalima. Tu isključujem Madjare, Baske i Fince. Dakle kao što vidiš znam, ali nemam nameru da odgovaram na tvoja pitanja. Ipak ja držim do sebe i zato m ine pada na pamet da ti odgovaram kad i kako ti to hoćeš. Idi lepo na neki splav, sčušaj šabansku muziku i dalje nastavida sramotiš Srbe. Albancima nisi ni do kolena.

Ne kažem daa su Arijevci Albanci, već obrnuto, da su Albanci Arijevci. zajedno sa Indusima, Slovenima, Germanima, Romima 8tj Ciganima, al da budem politički korektan) i ostalima. Tu isključujem Madjare, Baske i Fince. Dakle kao što vidiš znam, ali nemam nameru da odgovaram na tvoja pitanja. Ipak ja držim do sebe i zato m ine pada na pamet da ti odgovaram kad i kako ti to hoćeš. Idi lepo na neki splav, sčušaj šabansku muziku i dalje nastavida sramotiš Srbe. Albancima nisi ni do kolena.

To sam i napisao,ispravio se pre citata ;)

Ti ih iskljucujes :hahaha:

Moras da dokazes ono sto tvrdis,i dalje izbegavas na pitanja,no nema veze sve sam ti objasnio,zakljucili smo da nemas pojma o cemu pricas.

Shiptari su nespojivi sa tim narodima u svakom smislu.

Bash cu tebe da pitam sta cu da slusam :hahaha:

Shiptari su za mene divlje,necivilizovano,neobrazovano pleme.

I najgori srbin je bolji od najboljeg shiptara.

Nisi valjda neki ruzni shipac pa si se uvredio :(

E da,ovde smo zavrsili

Moras da dokazes ono sto tvrdis,i dalje izbegavas na pitanja,no nema veze sve sam ti objasnio,zakljucili smo da nemas pojma o cemu pricas.

E da,ovde smo zavrsili

isključio sma ih jer sam ja pisao post. A inače isključuje ih nauka. Dakle ti i dalje tvrdiš, uprkos šemi kojusam stavio, da Albanci nisu Arijevci? Ups, ti ono pitao kakve veze imaju Indo-evropljani sa Arijevcima...bruka!

isključio sma ih jer sam ja pisao post. A inače isključuje ih nauka. Dakle ti i dalje tvrdiš, uprkos šemi kojusam stavio, da Albanci nisu Arijevci? Ups, ti ono pitao kakve veze imaju Indo-evropljani sa Arijevcima...bruka!

Aha i ti nisi znao odgovor,nije valjda da jos googlas? :hahaha:

Izvini,ne razumem bas najbolje,a i ne mogu da se mucim da nagadjam sta si ti nashkrabao u pokusaju sklapanja recenice :roll:

Ne da tvrdim nego............:hahaha:

Jaoj smesan si ko crtani film.........covece vidi se ko su shipci,niko nije corav,najnerazvijenije pleme u evropi,sa najnerazvijenijom drzavom(zvanicni podaci),najmladji narod bez ikakve kulture :hahaha:

A obrazovanost im je........pa ti bi im tako nepismen ili polupismen bio doktor nauka.......:hahaha:

Aj bre chibe provokatoru neobrazovani :mrgreen:

Aha i ti nisi znao odgovor,nije valjda da jos googlas? :hahaha:

Izvini,ne razumem bas najbolje,a i ne mogu da se mucim da nagadjam sta si ti nashkrabao u pokusaju sklapanja recenice :roll:

Ne da tvrdim nego............:hahaha:

Jaoj smesan si ko crtani film.........covece vidi se ko su shipci,niko nije corav,najnerazvijenije pleme u evropi,sa najnerazvijenijom drzavom(zvanicni podaci),najmladji narod bez ikakve kulture :hahaha:

A obrazovanost im je........pa ti bi im tako nepismen ili polupismen bio doktor nauka.......:hahaha:

Aj bre chibe provokatoru neobrazovani :mrgreen:

Naravno ja sam neobrazovan jer tvrdim da su Albanci Arijevci, a ti to negiraš i pitaš kakva veze imaju Arijevci i Indo-evropljani. A sad ajd trkom na radnički da završiš osnovnu školu bruko jedna.

Naravno ja sam neobrazovan jer tvrdim da su Albanci Arijevci, a ti to negiraš i pitaš kakva veze imaju Arijevci i Indo-evropljani. A sad ajd trkom na radnički da završiš osnovnu školu bruko jedna.

Paljenje manastira i vadjenje/prodaja organa je za tebe kultura,ali slusanje Mileta Kitica je dno varvarizma :evil:

Sve si rekao........;)

Poslednja izmena od moderatora:

E da,ovde smo zavrsili

pa dobro bre bolesniku jedan, zasto uvek moras da vredjas, sto se ne branis cinjenicama nego vredjas na nacionalnoj bazi. Cak i Srbi su primetili da si mnogo glup i nevaspitan, cak mi jedan napisao na privat da te stavim na ignore. Tebi treba pod hitno jedna ludacka kosulja, idiote jedan.

Paljenje manastira i vadjenje/prodaja organa je za tebe kultura,ali slusanje Mileta Kitica je dno varvarizma :evil:

Sve si rekao........;)

To je varvarizam, ali to ne znači da na Kosovu ne postoji i nešto drugo, Uostaloom, Srbi su takodje palili džamije, Barjakli džamija ne u Beogradu zapaljena. Inače podigjuta je u 16. veku. U Bosni su i posle rata, tačnije i prošle godine seto desilo, paljene i minirane džamije stare po 500 godina. Imam još nešto zanimljivo i argumentovano da napomeneš?

Back