ALBANAC ILI SHIPTAR

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Te crkve su unistili grupa isfrustriranih ljudi, jer ih vi koristite u politicke svrhe.

Grupa od 50 000 ljudi, tako rece izvor Ujedinjenih Nacija i vas omiljeni UNMNIK! Jel to tebi grupa!? Onda za onu dzamiju, mi smo je obnovili, cak su nasi radikali odneli kompjutersku opremu, a vi do temelja spalite crkve i neka ih UNESCO opravlja, da ne gresim dusu, ne sve, ali dosta njih ne postoji vise, ne mogu se obnoviti!!! Dakle!?

Grupa od 50 000 ljudi, tako rece izvor Ujedinjenih Nacija i vas omiljeni UNMNIK! Jel to tebi grupa!? Onda za onu dzamiju, mi smo je obnovili, cak su nasi radikali odneli kompjutersku opremu, a vi do temelja spalite crkve i neka ih UNESCO opravlja, da ne gresim dusu, ne sve, ali dosta njih ne postoji vise, ne mogu se obnoviti!!! Dakle!?

Zaista za svaku osudu, paljenje i rusenje takvih objekata, pa ko god da to radi.

Banesa, smiri se i ne vredjaj.

Ajde bicu dobar, i izviniti se! Ali ajde reci ti meni kada ce te i da li cete uopste da nam obnovite crkve i manastire koji su poruseni ili osteceni i naravno da pustite ono preostalo stanovnistvo, srpsko i ne albansko, da zive ko ljudi, da mogu da obradjuju zemlju i sve ostalo! Eto sad se nadzirano nezavisni sto im to ne obezbedite, pa onda mozemo da pricamo kao civilizovani ljudi!?????

da kazem i ja nesto;dokle se god ne raspravi ono najgrublje nasilje a to je ubijanje i to najpre onih koji su najvise ubijali o drugim vrstama nasilja ne vredi raspravljati.

Nema problema. Evo Mladica i Karadzica u Hag, vec je cela ekipa generala sto je ratovala na Kosovu u Hagu ili na "nebu", ali ajde sad vi dajte u Hag Haradinaja, Cekua, Taci-ja...sve ostale koji su pocinili zlocine i obnovite nam crkve i manastire i dajte ljudima da se vrate na svoja ognjista i to je za pocetak dovoljno za neki normalan odnos sa vama!????

ti bi verovatno rekla da su samo Albanci vrsili nasilje, a znamo i ti i ja da u ratu sve zaracene strane rade sve i svasta, samo ko prvi stigne, tako da o tome ne vredi raspravljati... svako nasilje je strasno, bez obzira sa cije je strane...

ja ti rekoh da ne mislim na nasilje izmedju zemalja..ja mislim da je nasilje kad te neko vredja,kad te tuce,kad te omalovazava,kad te ogovara....vi uopstye niste shvatili da to sto sam ja pitala trenutno nema veze sa albancima...ja nisam rekla da su samo albanci vrsili nasilje a koliko sam vam objasnjavala da ne mislim na nasilje o kome vi pricate a vi niste shvatili samo zakljucujem da ste povrsni ljudi jer znate samo za jednu vrstu nasilja a to je ubijanje..ups ti znas i za seksualno nasilje..

ja ti rekoh da ne mislim na nasilje izmedju zemalja..ja mislim da je nasilje kad te neko vredja,kad te tuce,kad te omalovazava,kad te ogovara....vi uopstye niste shvatili da to sto sam ja pitala trenutno nema veze sa albancima...ja nisam rekla da su samo albanci vrsili nasilje a koliko sam vam objasnjavala da ne mislim na nasilje o kome vi pricate a vi niste shvatili samo zakljucujem da ste povrsni ljudi jer znate samo za jednu vrstu nasilja a to je ubijanje..ups ti znas i za seksualno nasilje..
a ti ne znas da postoji i seksualno nasilje? ja probam da navedem jednu vrstu nasilja, ti trazis opet neko drugo. ja navedem to drugo, ti hoces trece, pa ja ne znam sta ti hoces, a mislim ni ti, a i dalje insistiras i to vec prelazi u verbalno nasilje.
Nasilja postoje u svim domenima zivota... Covek moze vrsiti nasilje sam nad sobom, itd...

a ti ne znas da postoji i seksualno nasilje? ja probam da navedem jednu vrstu nasilja, ti trazis opet neko drugo. ja navedem to drugo, ti hoces trece, pa ja ne znam sta ti hoces, a mislim ni ti, a i dalje insistiras i to vec prelazi u verbalno nasilje.
Nasilja postoje u svim domenima zivota... Covek moze vrsiti nasilje sam nad sobom, itd...
ja sam lepo pitala sta ti SVE podrazumevas pod reci nasilje,a ne primer..

Manastire na Kosmetu osim nasih velikih predaka , rame uz rame su gradile i "cuvene" Siptarske porodice, jedna od njih da ne nabrajam sada:

-Ejupi(danas generalni zastupnici za jugoistok Evrope "Jupi" sokova)

p.s. Jos tada su pravili "Jupi" sokove
c029.gif
samo su im Slovenci oduzeli "mustru"...., i kasnije posle 7 vekova prisvojili kao svoj proizvod. Tada su jos Ejupi pakovali sokove u "miljenke" (aka - limenke)...., tako su ih izgovarali samo pogresno ocigledno!!!

Manastire na Kosmetu osim nasih velikih predaka , rame uz rame su gradile i "cuvene" Siptarske porodice, jedna od njih da ne nabrajam sada:

-Ejupi(danas generalni zastupnici za jugoistok Evrope "Jupi" sokova)

p.s. Jos tada su pravili "Jupi" sokove
c029.gif
samo su im Slovenci oduzeli "mustru"...., i kasnije posle 7 vekova prisvojili kao svoj proizvod. Tada su jos Ejupi pakovali sokove u "miljenke" (aka - limenke)...., tako su ih izgovarali samo pogresno ocigledno!!!

Majku mu...nisam znao za ovo...a sta su onda oni "Kokolli"? Da li su oni pravi vlasnici Coca -Cole?

Nema problema. Evo Mladica i Karadzica u Hag, vec je cela ekipa generala sto je ratovala na Kosovu u Hagu ili na "nebu", ali ajde sad vi dajte u Hag Haradinaja, Cekua, Taci-ja...sve ostale koji su pocinili zlocine i obnovite nam crkve i manastire i dajte ljudima da se vrate na svoja ognjista i to je za pocetak dovoljno za neki normalan odnos sa vama!????

pa haradinaj se dobrovoljno predao ti to dobro znas a taci-a i ceku-a zasto da damo nekom ko ih ne trazi.mada ti ni ne verujem da bi se to ostvarilo sto kazes i kada bi ih predali.sto se tice obnavljanja crkava i manastira to vec radimo onoliko koliko imamo mogucnosti dok vi za porusene dzamije,kuce i ostale materijalne stete kaja je visestruko veca niste uradili nista.

xheki,nista nisi odgovorio na moj spisak nemanjica i njihovih zaduzbina..procitaj ga lepo,a ako vidis da neki od njih nije podigao taj manastir onda napisi ko jeste!hvala unapred!!!

a sta ti to treba.sta zelis time dokazati.zar turci nisu gradili bogomolje svud gde su vladali pa to nije nikakav argument da oni imaju neko pravo nad tim teritorijama.
vlasti idu i odlaze a za sobom ostavljaju i svoje gradjevine ali narod ostaje.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back