swatka_mawa_maja
Ističe se
- Poruka
- 2.890
ajde sta cu ja reci??
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ajde sta cu ja reci??
Te crkve su unistili grupa isfrustriranih ljudi, jer ih vi koristite u politicke svrhe.
Grupa od 50 000 ljudi, tako rece izvor Ujedinjenih Nacija i vas omiljeni UNMNIK! Jel to tebi grupa!? Onda za onu dzamiju, mi smo je obnovili, cak su nasi radikali odneli kompjutersku opremu, a vi do temelja spalite crkve i neka ih UNESCO opravlja, da ne gresim dusu, ne sve, ali dosta njih ne postoji vise, ne mogu se obnoviti!!! Dakle!?
Banesa, smiri se i ne vredjaj.
pa kompletan snimak si mogla da gledas i na nekim vasim televizijama kao sto sam ja gledao.ne pravi si da nista ne znas o tome.
Posle svakog rata, osveta moze se smatrati kao "normalna" pojava, jednostavno ljudi polude, to je naucno dokazano.
Pa nismo mi uzeli nikome zemlju, Kosovo nije nikad bilo vase. Problem je u tome sto vasi "istoricari" manipulisu sa vama, lazu vas kako je Kosovo bilo srpsko itd. Sto se tice reci nasilje, to je ono sto ste vi radili drugim narodima.
da kazem i ja nesto;dokle se god ne raspravi ono najgrublje nasilje a to je ubijanje i to najpre onih koji su najvise ubijali o drugim vrstama nasilja ne vredi raspravljati.
ti bi verovatno rekla da su samo Albanci vrsili nasilje, a znamo i ti i ja da u ratu sve zaracene strane rade sve i svasta, samo ko prvi stigne, tako da o tome ne vredi raspravljati... svako nasilje je strasno, bez obzira sa cije je strane...
a ti ne znas da postoji i seksualno nasilje? ja probam da navedem jednu vrstu nasilja, ti trazis opet neko drugo. ja navedem to drugo, ti hoces trece, pa ja ne znam sta ti hoces, a mislim ni ti, a i dalje insistiras i to vec prelazi u verbalno nasilje.ja ti rekoh da ne mislim na nasilje izmedju zemalja..ja mislim da je nasilje kad te neko vredja,kad te tuce,kad te omalovazava,kad te ogovara....vi uopstye niste shvatili da to sto sam ja pitala trenutno nema veze sa albancima...ja nisam rekla da su samo albanci vrsili nasilje a koliko sam vam objasnjavala da ne mislim na nasilje o kome vi pricate a vi niste shvatili samo zakljucujem da ste povrsni ljudi jer znate samo za jednu vrstu nasilja a to je ubijanje..ups ti znas i za seksualno nasilje..
ja sam lepo pitala sta ti SVE podrazumevas pod reci nasilje,a ne primer..a ti ne znas da postoji i seksualno nasilje? ja probam da navedem jednu vrstu nasilja, ti trazis opet neko drugo. ja navedem to drugo, ti hoces trece, pa ja ne znam sta ti hoces, a mislim ni ti, a i dalje insistiras i to vec prelazi u verbalno nasilje.
Nasilja postoje u svim domenima zivota... Covek moze vrsiti nasilje sam nad sobom, itd...
pa zato sto uopste spominjete takve likove,
a kazi sta volis da cujes/citas, pa da napisem, da bar uzivas...
Manastire na Kosmetu osim nasih velikih predaka , rame uz rame su gradile i "cuvene" Siptarske porodice, jedna od njih da ne nabrajam sada:
-Ejupi(danas generalni zastupnici za jugoistok Evrope "Jupi" sokova)
p.s. Jos tada su pravili "Jupi" sokovesamo su im Slovenci oduzeli "mustru"...., i kasnije posle 7 vekova prisvojili kao svoj proizvod. Tada su jos Ejupi pakovali sokove u "miljenke" (aka - limenke)...., tako su ih izgovarali samo pogresno ocigledno!!!![]()
Nema problema. Evo Mladica i Karadzica u Hag, vec je cela ekipa generala sto je ratovala na Kosovu u Hagu ili na "nebu", ali ajde sad vi dajte u Hag Haradinaja, Cekua, Taci-ja...sve ostale koji su pocinili zlocine i obnovite nam crkve i manastire i dajte ljudima da se vrate na svoja ognjista i to je za pocetak dovoljno za neki normalan odnos sa vama!????
xheki,nista nisi odgovorio na moj spisak nemanjica i njihovih zaduzbina..procitaj ga lepo,a ako vidis da neki od njih nije podigao taj manastir onda napisi ko jeste!hvala unapred!!!
prvo dobro znas da ja to nisam napisala da bih dokazala da je to nasa teritorija..to ti je odgovor na ono da su manastiri na kosovu albanski...
pa,jesu li albanski?
a ko to mrzi Djokovica??
cut..nisam gledala na kojoj sam stranicvi..pa sam procitala da djokovica(naseg tenisera) srbi mrze jer je sa kosova..a to naravno nije tacno..njega svi vole..