Alatke iz kuhinje

ja sam gledala taj profil al ne vidim nista sem jedne slike ocigledno mora da im se posalje zahtev za prijateljstvo da bi se video profil ne znas sto ne naprave kao grupu da mogu da se vide slike a ne da mora da im se salje zahtev

Izbacili su cene. Jesu povoljniji od drugih, ali i kod njih je sve kineska roba. U odnosu na ono što nam je kupovala ToniDelijeSever su preskupi (jer su i njihovi sekači kineski), a opet u odnosu na neke druge su jeftiniji, pa dok nam ne proradi e - bay, nije loše što ih imamo.

Meni stigli plehovi. Okrugli R=22cm i kvadratni 22x22cm. Jedva čekam da ih isprobam.

65nb78.jpg

Kvalitetno su urađeni, baš sam zadovoljna. Videću kako će ići sa pečenjem, ali ovako, na gledanje, sasvim su mi ok.

Služila sam se matematičkim principom Dace_Su, i dobila te dimenzije, koje mi se sada, kada ih gledam čine male. :( Ali brojevi kažu da tako treba. Zato, kada ih isprobam javljam utiske.

Poslednja izmena:
Hvala Ivana. Moje pitanje za način na koji se koristi se odnosilo za prvu sliku. :) Ovo sa druge i treće znam šta je i kako se koristi, ali ne znam da li je neki praktičniji, ili su oba jednaka. Hoću jedan od ta dva (sa druge ili treće slike) da naručim, pa se mislim koji je bolji. :think:

primena je ista a razlika je samo u otisku , znaci koja ti se sara svidja taj porucuj z:)
a na prvoj slici alatom ces opseci krajeve fondana u obliku sa slike ali nedobijas ove pecate tj. sare
a druga i treca imaju jedan sekac i po tri vrste sara :zgrudvanje:

Poslednja izmena:
gde ste vi to uspeli da nadjete jel mora da se registruje na sajtu da bi se to videlo ja ni na sajtu njihovom ni na FB nista ne vidim jedino ako mora registracija sto je glupo

inace ovo prvo se koristi za saru oko torte a ovo drugo ne znam verovatno isto mozete da utisnete na fondan kojim oblazete tortu

gde ste vi to uspeli da nadjete jel mora da se registruje na sajtu da bi se to videlo ja ni na sajtu njihovom ni na FB nista ne vidim jedino ako mora registracija sto je glupo

inace ovo prvo se koristi za saru oko torte a ovo drugo ne znam verovatno isto mozete da utisnete na fondan kojim oblazete tortu

sajt jos nije u funkciji a na fejsu mozes da im posaljes zahtev za prijateljstvo, ne znam sto ti je to problem:think:?

Ne znam da li će se videti moja poruka, pošto već dugo pratim forum, ali nikako da počnem da pišem... A ne pišem jer se ovim slatkurijama bavim samo za naše kućne potrebe- rođendani, proslave i sl, pa velim nemam šta pametno ni da svima vama kažem... Zato sam puno stvari naučila od svih vas, našla sjajne recepte i još bolje savete koje sve ovde nesebično delite. Ali danas me je nešto toliko potreslo i izbacilo iz takta da to moram da podelim sa Vama devojke...Elem, pokušala sam dva puta da pošaljem zahtev za prijateljstvo na FB profil za alat koji je Domaćica spomenula, oba puta nema odgovora, tj. prihvatanja prijateljstva. Ako nismo prijatelji onda ne vidim ništa od alata, a samim tim ni cene. Danas sam poslal i poruku sa napomenom da sam zainteresovana za alat ali da mi ne odgovaraju na zahtev i dobila sam jednu vrlo neprijatnu poruku- nešto tipa ''ni mi ne znamo ko ste, ne vide se vaši podaci a mi smo grupa zatvorenog tipa i sl...'' Sve u svemu toliko su me neljubazno otkačili, što bi deca rekla, i još su me propisno i izribali... A ja sam samo htela da kupim nešto...z:cry:

Fenja e to je razlog sto sam ja pitala dal mora da se salje zahtev ako vec hoce time da se bave treba da naprave grupu koja je otvorenog ili zatvorenog tipa kako im je po volji a ne profil jer ovako mogu da gledaju profile a ako su grupe ne mogu sto je po meni ok al dobro mene su zanimali alati poslala sam im zahtev i prihvatili su me bez problema

inace jos jedna informacija u TEMPO vecim marketima ima na snizenju pleh mali i plasticne modle na slici ima bar 15 komada raznih i kosta 319 din mozete pogledati na njihovom sajtu katalog neprehrane mozda ce nekome biti od koristi

e svasta, ako tako nastave slabo ce sta prodati....ja sam bila trgovac godinama i sa musterijama se mora cile mile a ne tako......i sta njih briga ko je, bitno je da se proda, zar ne ? Pa ni ja moje musterije ne proveravam.....

Poslednja izmena:

Back