Alatke iz kuhinje

Čula sam skoro da negde na Banjici ima lik koji prodaje mutilice.Za moj Mulineks se oko 1100 din.Pa sam sad u dilemi da li da dam toliko za mutilice i da osposobim stari mikser koji imam od venčanja(a to je skoro 12 godina) ili da kupim neki ručni, onako da imam.

ovde bih teze nasla malo majstora da mi to zalemi - tako da mi ne gine narucivanj novih...a nije meni plastika pukla nego posle nekog vremena ona malo oslabi, posto je krs naravno i onda moze recimo da muti belanca ali kod filova spadaju bilo da su mutilice bas od tog mixera bilo da su od drugog..kineska prozivodnja :) gorenje mi je nekako najbolji samo ima bezvezne mutilice to je istina.

Pravo da ti kazem, da odes kod nekog varioca on bi ti naplatio sigurno preko pola cijene mutilica koje ces naruciti, to 100%, mislila sam samo ako imas nekog ko radi u nekoj fabrici pa da mu das i on to sredi kod svog covjeka za cokoladu, ili jos bolje za 1/2l domace ;) kako je kod nas cijena za bilo koju ispod zita uslugu.

A sto se tice narudzbe novih, to samo u njihovu prodavnicu ili servir, oni ti odmah daju preporuku, kao i meni u NS kad sam pitala, a svoje zalemljene bas moram da slikam da vam pokazem kako to moze da se sredi, samo se nadam da se sad ta plastika ne razglavi, nesto mi se bas klimata u posljednje vrijeme

A materijal, cini mi se da je u pitanju bijeli lim, ako jeste ima da budes EXTRA zadovojna, evo ja sad izvadila korice za moskvu,kidy i Zoju iz njih, samo treba pustiti ove sto u njima ima cokolade da se malo ohlade i izlaze kao lude, podmazes, pobrasnis i eto...
Meni je poslala drugarica iz Sapca od nekog njenog limara, meni je najbitiniji bio materijal plehica, ali tamo prave samo jako plitke, kao za dobos kore, ovi mi se super svidjaju jer mozes naruciti bukvalno sve po mjeri pa i dubinu
Dubina je 3cm....

Javi, sigurno ces ti to sad za vikend isprobati, pa da cujemo utiske, ja sam ti prenijela svoje, samo ne znam da li ovdje treba stavljati pek papir jer ja iz onih plitkih mogu da izvadim koricu bez papira, nozwem malo oko ivica obidjem i gotovo, a ovako kad su duboki onda ne mogu prici do dna :think: :think:

Ja mislim da su ti skroz plitki plehovi praktičniji za rad nego ovi dublji. Po mom mišljenju, ti duboki su samo za beze kore. Ovo govorim sa svoje tačke gledišta, kao neko ko pravi ultra tanke kore, tako da su za to plitki plehovi prava stvar.

ja imam wiltonove sa 5cm dubine i ekstra su mi ....lepo sam se navikla na njih .....kupila sam odmah po cetiri kompleta tako da odmah 4 kore pecem....a i odgovaraju mi kad pravim francuski genois posto on naraste pri pecenju i presisa visinu id 5cm

Back