Alatke iz kuhinje

Zorice kenwoodovi mikseri koji odgovaraju nasim potrebama se krecu od 50000 do 137000 din i ima ih u tehnomaniji meni se licno dopada onaj od 1200w i on je negde oko 60000 dakle slicna mu je cena kao KA a to sto je njemu snaga 300w to nista ne znaci jer je stepen prenosa snage kod tih miksera potpuno drugaciji tako su mi uvoznici objasnili i garancija im je 5 godina sto nije malo ja sam gorenjem licno zadovoljna jaki su i brzi ali noj je problem sto ih servisiram na svaka dva meseca jer oni nisu namenjeni za profesionalnu upotrebu jedino sto me nervira kod ovih miksera sto su im male posude sve su nesto oko 5l ali nema veze kupicu sledece godine veci daj barem jedan da imam kako treba a krupsov mikser zorice imas u tehnomarketu i on ti je isto oko 50000 din

Što se miksera tiče,upravo gledam gledam ove papire od KRUPSA,22 grada u Sebiji imaju servis Krups,ali nisam sigurna da su to i prodajna mjesta.Mislim da se to može provjeriti na njihovom sajtu www.krups .com.moj je stigao iz Austrije,1200w,440 eura.zadovoljna sam iako je od februara kod mene,ali koju je količinu od kraja aprila do sad odradio,dobro se pokazao.gum pastu radim u njemu,fondan sa 500 g. šećera,a ostatak dodam ručno mijeseći.fil idealno kremast bude i što je najvažnije ne moram lopaticom dizati fil s dna,kao što je kod Kenwooda bio slučaj.Što se gorenja tiče potpisujem zoricu,ako je to novi modl s staklenom zdjelom.Od prošlog septembra do sad četvrti put na popravci,nekad stalak nekad mikser,dok stara tipa Gorenja i danas imam 2 stara 5-6 go. samo nosači zdjele popucaliBosh imam i jako sam zadovoljna brzinom stim da je nejak za fil,te samo služi za mućenje kora.
Nego,mene zanima,a to sam jednom ovdje i postavljala,ali evo,pošto,na moje zadovoljstvo vraćaju nam se stari majstori,da neko podijeli svoje iskustvo ili informaciju vezano za profi peć:na šta da obratim pažnju,koja bi cijena otprilike bila realna za polovnu peć,s otprilike 4 nivoa...sve što bi mi pomoglo pri kupovini..........

Ja bas i nemam priliku da obilazim prodavnice po BG,a sve sto vidim ,vidim na netu.To mi je sto mi je,tako da verovatno iz tog razloga i nisam znala da imaju veci i skuplji Kenwoodovi mikseri kao ni Krups.Iskreno,za moj pojam to je jako puno para...Meni su kupili u Kanadi Kitchenaidov mikser od 575 W i posudom od 6 l(sto mi je idealno)za 300 dolara...Samo je sad problem ko ce ga i kada doneti.JOs nisam uspela da dobijem tacnu informaciju vezano za carinu ,koju sam spremna da platim,ali da znam da me nece odrati.Videcemo.U medjuvremenu se snalazim,mada bih volela uzeti par dobrih rucnih miksera.Meni ni rucni mikseri ne crkavaju cesto...bez obzira na marku,jer prilicno voldim racuna o tome koliko koji i sta rade.
Sto se peci tice,smatram da jedna zena koja radi sama ne moze dovoljno racionalno da iskoristi profi pec,posebno ne sa ovim mikserima malih kapaciteta.Drugo,od vikenda do vikenda zavisi,ali retko mi se desava da i od 20 torti za vikend imam vise od dve-tri torte iste vrste...tako da nase rerne sa 2 i 3 nivoa savrseno odgovaraju.Sto nije slucaj u Kokinom i Radetovom slucaju...Ipak su oni mala fabrika.

Ja danas kupila kalupe za mafine. I sada, da li se meni čini, ili su vaši kalupi manji? :think: Ovima je dno 5,5cm.

2d1242p.jpg

jele ovaj drugi ti je definitivno bolji jer ima vecu posudu kod nas u srbiji ga nema ja sam taj svuda trazila i na kraju se odlucila za kitchenaid znog garancije od 5 godina i proveri da li imas servisera kenwood miksera u hr

jele ovaj drugi ti je definitivno bolji jer ima vecu posudu kod nas u srbiji ga nema ja sam taj svuda trazila i na kraju se odlucila za kitchenaid znog garancije od 5 godina i proveri da li imas servisera kenwood miksera u hr

to sam si i ja mislila, ali malo me pokolebalo to što je kučište plastično (kažu da onda više pleše) i zato što je za 100w slabiji.. ali cile ako ti kažeš, onda kupujem :D :D

Ja imam dva denwooda i mogu vam reci pezadovoljna sam ....oba su velika sa po 1000wati i 1200wati....sa velikim bol 6.1 i6.7l i evo vec 5 godina rade kao svajcarski satovi...neko me je pitao u vezi miksera ......nemojte kupovati mikser ako u njemu nemozete umutiti 10 belanjaka koliko treba za recimo jednu kinder tortu ...to vam je cisto bacanje parica .......bolje se malo strpiti i pristedeti i kupiti nesto sto ce vam odgovarati.....moji mikseri mute 15 belanjaka od krupnijih jaja bez problema.....
LJubac drage moje

Cao zene,domacice a i one koje to nisu...da li je naka koristila spajder pen tiganje...ako jeste,molila bih za misljenje oko istih jer bi zelela da ih kupim ali bi mi svakako koristilo misljenje eventualnih korisnika...:)

Moracu svakako otici da ga pogledam i vidim kako to izgleda. A mikser ne koristim za posao kao ti tako da bi tih 7-8 bjelanaca zadovoljilo moje potrebe. A nadam se da se taj mikser moze koristiti i odvojeno od stalka ako mi bas nekada treba 10 bjelanaca za reform tortu. :) Jedino ne znam kako muti. Da li bi ta bjelanca ostajala neumucena na dnu.

Back