jelly belly
Zainteresovan član
- Poruka
- 206
Daco, "dogodine u ovo vreme bićemo milioneri", reče Del boj Rodniju i boga mi opariše se. Ja još uvek imam snove...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sledece godine u ovo vreme nek smo mi zive i zdrave,ko sisa milione...skromnost je vrlina mene bi odusevilo i nekoliko destina hiljada,evrica,dolara,svajcaraca,funti...ne pravim pitanje
Daco, "dogodine u ovo vreme bićemo milioneri", reče Del boj Rodniju i boga mi opariše se. Ja još uvek imam snove...
svaka castJuce sam isla u Sarajevo i nasla prodavnicu sa poslasticarskom i pekarskom opremom .Imaju ljudi svega i svacega cene nisam uporedjivala ali se meni ucinilo da imaju nekih stvarcica veoma povoljno.Evo pokazacu vam sta sam ja kupila
![]()
ove tri stipaljke u setu su 7 eura..valjak kao sto ima Princess Andjela 7,5eura..i set za brsljen manji 7 eura .Zaostalo da vam negovorim ja se razbolila Sta mi je najvise privuklo paznju silikonske tepsije za praline sa reljefom na dnu 7,5 eura ima za 15 pralina
silikonska tepsije svih modela 5,5 eura
djinovski nastavci za slag 2 eura
reljefne oklagije 8,5 eura
slova metalna 11 eura
Da vam vise nenabrajam ima svega i svacega .Mikseri stoni Planetarni 900 eura
ima ih u svim velicinam .Samo da je parica![]()
Moracu da odem - kada uspijem da odem kod mojih na vise od dva dana
Juce sam isla u Sarajevo i nasla prodavnicu sa poslasticarskom i pekarskom opremom .Imaju ljudi svega i svacega cene nisam uporedjivala ali se meni ucinilo da imaju nekih stvarcica veoma povoljno.Evo pokazacu vam sta sam ja kupila
![]()
ove tri stipaljke u setu su 7 eura..valjak kao sto ima Princess Andjela 7,5eura..i set za brsljen manji 7 eura .Zaostalo da vam negovorim ja se razbolila Sta mi je najvise privuklo paznju silikonske tepsije za praline sa reljefom na dnu 7,5 eura ima za 15 pralina
silikonska tepsije svih modela 5,5 eura
djinovski nastavci za slag 2 eura
reljefne oklagije 8,5 eura
slova metalna 11 eura
Da vam vise nenabrajam ima svega i svacega .Mikseri stoni Planetarni 900 eura
ima ih u svim velicinam .Samo da je parica![]()
Jaco, ja ne vidim ove slike! A šta je na njima?
aaaa, to ovaj sto nam se javio, a?
vrlo sam zadovoljna.. sa prve slikice moram da napomenem da je Ciletov alat.. 

Ni ja ne vidimaaaa, to ovaj sto nam se javio, a?

Dobro vece jos jednom... Zaoboravih da se predstavim... Zovem se Jelena i slike mozete videti u mojim albumima![]()

dobro dosla jelena, stalci su divniiiii![]()
)) ... izvinite ako malo kasnim..jos se ne snalazim ovde...tako je sve..KOMPLIKOVANOOOO
ppja sam od Jelene uzela stalak za cupcakes na 7 nivoa i odusevljena sam...prelep je, jedva cekam da ga isprobam![]()

, jer su i slova OGROMNA!!! Nema te torte na koju mogu stati, jedino ako slavljenik ima 3 ili eventualno 4 slova imena, ma em su siroka, em su visoka, PREVELIKA!!! Kasnije kad sam se raspitala kazu da jeste da u tom setu od 101 ima puno nepotrebnih modlica, ali su barem ta slova normalne velicine. Tako da sad ta slova sluza u stvari samo za brojeve jer njih ima i te manje visine i vece (kao slova) pa kad pravim svjecice u obliku broja rodjendana onda to koristim, umjesto za tako zeljena slova