Alatke iz kuhinje

Mi imamo dva podruma,ali cisto sumnjam da se u nekom od njih krije neki antikvitet...:)Sledece godine u ovo vreme nek smo mi zive i zdrave,ko sisa milione...skromnost je vrlina mene bi odusevilo i nekoliko destina hiljada,evrica,dolara,svajcaraca,funti...ne pravim pitanje:)

Juce sam isla u Sarajevo i nasla prodavnicu sa poslasticarskom i pekarskom opremom .Imaju ljudi svega i svacega cene nisam uporedjivala ali se meni ucinilo da imaju nekih stvarcica veoma povoljno.Evo pokazacu vam sta sam ja kupila
attachment.php

ove tri stipaljke u setu su 7 eura..valjak kao sto ima Princess Andjela 7,5eura..i set za brsljen manji 7 eura .Zaostalo da vam negovorim ja se razbolila Sta mi je najvise privuklo paznju silikonske tepsije za praline sa reljefom na dnu 7,5 eura ima za 15 pralina
silikonska tepsije svih modela 5,5 eura
djinovski nastavci za slag 2 eura
reljefne oklagije 8,5 eura
slova metalna 11 eura
Da vam vise nenabrajam ima svega i svacega .Mikseri stoni Planetarni 900 eura
ima ih u svim velicinam .Samo da je parica :whistling::whistling::whistling::whistling:

Jaco, jel' moze adresa te prodavnice u Sarajevu?

Naravno da moze Alper Kasindolska 8 Ilidja telefon 033 695 712 momak koji radi je jako ljubazan.www.alper.ba .Ima mnogo vise proizvoda kad odes kod njih u prodavnicu .Meni je za oko zapao silikonski otisak za list cena 12 eura ..super je Imaju i za cvet ali ja nisam imala parica .Ovaj momak kaze uvek dobijaju nesto novo.Imaju silikionske feljefne tepsije za pecenje biskvitnih kora i rad sa cokoladom na fazon transvera..

Juce sam isla u Sarajevo i nasla prodavnicu sa poslasticarskom i pekarskom opremom .Imaju ljudi svega i svacega cene nisam uporedjivala ali se meni ucinilo da imaju nekih stvarcica veoma povoljno.Evo pokazacu vam sta sam ja kupila
attachment.php

ove tri stipaljke u setu su 7 eura..valjak kao sto ima Princess Andjela 7,5eura..i set za brsljen manji 7 eura .Zaostalo da vam negovorim ja se razbolila Sta mi je najvise privuklo paznju silikonske tepsije za praline sa reljefom na dnu 7,5 eura ima za 15 pralina
silikonska tepsije svih modela 5,5 eura
djinovski nastavci za slag 2 eura
reljefne oklagije 8,5 eura
slova metalna 11 eura
Da vam vise nenabrajam ima svega i svacega .Mikseri stoni Planetarni 900 eura
ima ih u svim velicinam .Samo da je parica :whistling::whistling::whistling::whistling:

E Jaco gdje bi prije s tom informacijom,mi prekjuce prosli kroz Sarajevo.Ovo su mi skroz prihvatljive cijene u odnosu na to koliko placam alat iz Eurowilta,i ova zena ,naravno zaracuna svoju marzu,a nabavlja iz Srbije,pa ti vidi.Iako,nikad mi nije zao dati pare na alat,ali ako moze jeftinije sto da ne.

Samo da vam se pohvalim alatom koji mi je stigao iz Engleske :lol: vrlo sam zadovoljna.. sa prve slikice moram da napomenem da je Ciletov alat..
hvala njoj i jos jednoj drugarici sto su se prikljucile da zajedno narucimo kako bi podelile postarinu :kiss::kiss:

attachment.php

attachment.php

Prilozi

• suzun alat.jpg
    suzun alat.jpg
    141 KB · Pregleda: 13
  • alat.jpg
    alat.jpg
    78 KB · Pregleda: 16
Poslednja izmena:
Mogu ja da se ukljucim u ovu pricu o slovima, ne znam u cemu je poenta u razgovoru Jace i Zorice? Ja sam tako bila srecna kad sam narucila iz Torteca set 50 slova i brojeva, kao necu onaj od 101 ili koliko ih ima unutra, sta ce bi te ostale modlice raznih oblika, to vec imam, nego su mi trebala samo slova i brojevi!!! Kad je to stiglo, moje razocarenje ogromno :eek:, jer su i slova OGROMNA!!! Nema te torte na koju mogu stati, jedino ako slavljenik ima 3 ili eventualno 4 slova imena, ma em su siroka, em su visoka, PREVELIKA!!! Kasnije kad sam se raspitala kazu da jeste da u tom setu od 101 ima puno nepotrebnih modlica, ali su barem ta slova normalne velicine. Tako da sad ta slova sluza u stvari samo za brojeve jer njih ima i te manje visine i vece (kao slova) pa kad pravim svjecice u obliku broja rodjendana onda to koristim, umjesto za tako zeljena slova :sad2:

Ajoj ja sam narucila taj set za Jacu i mene iz tortica , na sajtu mi nisu slova bila tako ogromna a kada sam ih dobila razocarala sam se mada moze da se iskoriste naravno Jaca je nasla resenje i eto postavila slike da vidim ma sta sada da se radi iskoristicemo mi to ,

Back