Alatke iz kuhinje

Mogu ja da se ukljucim u ovu pricu o slovima, ne znam u cemu je poenta u razgovoru Jace i Zorice? Ja sam tako bila srecna kad sam narucila iz Torteca set 50 slova i brojeva, kao necu onaj od 101 ili koliko ih ima unutra, sta ce bi te ostale modlice raznih oblika, to vec imam, nego su mi trebala samo slova i brojevi!!! Kad je to stiglo, moje razocarenje ogromno :eek:, jer su i slova OGROMNA!!! Nema te torte na koju mogu stati, jedino ako slavljenik ima 3 ili eventualno 4 slova imena, ma em su siroka, em su visoka, PREVELIKA!!! Kasnije kad sam se raspitala kazu da jeste da u tom setu od 101 ima puno nepotrebnih modlica, ali su barem ta slova normalne velicine. Tako da sad ta slova sluza u stvari samo za brojeve jer njih ima i te manje visine i vece (kao slova) pa kad pravim svjecice u obliku broja rodjendana onda to koristim, umjesto za tako zeljena slova :sad2:
A svidela mi se ta tvoja fora sa svećicom u broju od fondana. Ne istopi se fondan, a?

Visnja ja imam oba i super su samo sto ovaj kao domacicin vise ne proizvode tako da ces uzeti ovaj sivi i veruj neces se pokajati i garanciju imas dve godine sto je extra jer se meni kvare na svaka dva tri meseca i uvek dobijem novi koji ima jos dve godine garancije tako da nije lose

Ja sam nedavno ovaj kupila. Mnogooo sam ga želela i napok sam ga dobila
attachment.php

I ja imam taj mikser kao i Princes,ali nisam nešto sretna s njim.Sporiji je od ručnih miksera i najviše mi služi za bjelanjke.

Ja sam imala moulinex sa posudom koji me je služio 10-11 godina.U odnosu na njega ovaj jeste sporiji,ali kad umuti belanca ili slatku pavlaku, mogu nožem da ih sečem.
sad me podseti.Da li znate gde ima da se kupe metlice, tj. mutilice za moulinex. Volela bih da osposobim i stari mikser. Potrebno mi je ponekad da 2 stvari mutim u isto vreme :)

Мислиш кад слављеник дува свјећицу да ли се топи фондан? Па сигурно да се топи у оном случају кад се више пута пјева рођенданска пјесма, код мог Аљоше на рођендану је то трајало кратко, па није било фрке :super:
Али баш то ми је пало на памет кад сам видјела код сина од другарице (тамо није била моја торта) да су пјевали прво на српском, па на енглеском, па на крају и на мађарском, никад краја :rotf: Тако да ја у пракси још нигдје сем код мог сина нисам видјела те свјећице, али нико се није жалио :bye:

A svidela mi se ta tvoja fora sa svećicom u broju od fondana. Ne istopi se fondan, a?

Гдје да купим сјекаче са избацивачем за лептириће? Некако не бих вољела да је тај највећи у сету баш пуно велик, чешће ми је потребна она најмања варијанта

Мислиш кад слављеник дува свјећицу да ли се топи фондан? Па сигурно да се топи у оном случају кад се више пута пјева рођенданска пјесма, код мог Аљоше на рођендану је то трајало кратко, па није било фрке :super:
Али баш то ми је пало на памет кад сам видјела код сина од другарице (тамо није била моја торта) да су пјевали прво на српском, па на енглеском, па на крају и на мађарском, никад краја :rotf: Тако да ја у пракси још нигдје сем код мог сина нисам видјела те свјећице, али нико се није жалио :bye:
Znači poenta je da kad počnu da pevaju na više jezika im otmem svećicu:zcepanje::zcepanje::zcepanje:.
Ma mnogo mi se svidja, a oni nek skrate pevanje:zcepanje:
Hvala ti Daco

Zlatnastruna i ja sam ovih dana u potrazi za mikserom dvoumim se izmedju kitchenaida i kenwooda ne znam za koji da se odlucim cene su im prilicno slicne pa ako neko ima iskustva nek se javi

Danima muckam glavu i bistrim po netu o iskustvima i ponudi miksera kod nas.Ne znam gde si nasla Kitchenaid.a i Kenwooda po slicnim cenama...Najskuplji Kenwood je oko 37000 a Kitchenaid je najjeftiniji zuti-54000.ZA Kenwooda sam iz prve ruke cula da je los,spor...Za Kitchenaida ne sumnjam da je dobar,ali se za evropsko trziste radi samo od 300 W.Moja drugarica iz NS ima Krupsov ,platila ga je oko 1000 eura pre nekoliko godina i kaze da je prezadovoljna,ali ga trenutno nema kod nas na trzistu.(mada mi je to malo puno para).U svakom slucaju mislim da se najvise isplati naci negde planetarni profi sa posudom od 20-tak litara...mnogo manje kosta(iako je polovni),jaci je ...Kao sto imaju Koka i Rade.
Sto se tice rucnih miksera,ja iskreno nisam uopste zadovoljna Gorenjem...bar ne sa ovom novom linijom.Taj crni imam(jednom vec zamenjen)...brz jeste ,ali su mu metlice toliko kratke da mi svaki put fil uvuce unutra u kuciste,a posto nema plasticne odbojnike svaki put moram cackalicom izvlaciti fil iz njega,jer ako to ne uradim,fi se osusi i upadne u kuciste i postoji sansa da uleti u motor ili zupcanike.Onaj stari model sa posudom sam imala sigurno 6-7 godina i umutio je na tone kolaca i torti,ali je motor posustao.NA ovoga sam toliko ljuta da sam rekla da ako se ne daj boze opet pokvari ,necu ga menjati iako je u garantnom roku.Imam i Bosha od 350 w koji je super jak,ali je spor do zla boga...brze rukom umutis.Ne znam kakav je onaj od 500W? Videla sam ga u Metrou,ali je model koji je bio izlozen za probu bio pokvaren...U velikoj sam dilemi sta probati dalje.

Back