daca_011
Iskusan
- Poruka
- 5.225
pardon i manju,dve vrste su tu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Razmisljala sam dugo da kupim onaj plasticni stalak na okretanje uTortecu od wiltona.Onda sam slucajno videla u ikei drveni stalak tj dasku(mislim da je za pizzu namenjeno) al ja ga koristim za torte kad ukrasavam...Platila sam 9evra al ,evo kako izgleda,pa moze neko da vam napravi
![]()
![]()
okrece se okrece

Pa to je ono pravo.
Zašto mora iz Torteca ako je puno skuplji? Jedini je problem što kod nas još nema Ikee, ima nekoh pokuišaja ali to nije to.
ali moze da se naruci da donesu bas tu dasku
Od koga da se naruči????

Od koga da se naruči????
Od koga da se naruči????
ja sam vrlo zainteresovana za kompresor i merkam ga ovih dana pa sam na netu našla ovaj i mislim kad se odlučim da ću ga poručiti, usput mislim da dođe i par boja sa njim a nude u kompletu za malo para više i knjižice sa tehnikama dekorisanja sa airbrushom, inače za vašu informaciju na današnji dan ova dolarska cifra je 74 evra pa treba pitati još kolika je carina kad stigne, a što se tiče poštarine to će vam odmah izbaciti prilikom popunjavanja narudžbe,evo linka
Samo sam zvirnula. Oporavljamo se od nekog opakog virusa. Msneki, a i ostali koji su zainteresovani, ja sam tu Ikeinu dasku kupila na novobeogradskom buvljaku. Ima onih kao radnjica koje prodaju Ikeine proizvode, pa tu. Pozdrav!
Ima jedna radnja u takovskoj, jedna u cetnjskoj, jedna negde na banjici i te tezge na buvljaku.
Oni se svi naravno ugradjuju i mislim da uzimaju oko 10% po proizvodu. Ali se razlikuje cena od radnje do radnje jre imaju neku foru sa obracunavanjem koursa (forinta-euro-dinar)
Bar je tako bilo pre nekih godinu dana kada sam ja nesto uzimala i meni je tada najpovoljnija bila radnja pored buvljaka. Tj. jeste ona buvljaku ali na spoljnoj strani, ulaz je sa te spoljne strane, preko puta parkinga (kuda ide tramvaj). Mislim da ima tabla kao reklama. Neke od tih sitnijih stvari imaju odmah u radnji a nesto treba da se naruci
U svakom slucaju idu u madjarsku u nabavku pa se moze i na sajtu direktno videti sta ima i kazati ime proizvoda i to donose
P.S. Ovo bi verovatno trebalo da ide u neku drugu temu![]()
Можда вам ово користи, да видите цене, или добијете неку нову идеју
http://www.ultrahome.in.rs/
Narucis od ljudi koji donose stvari iz Ikee..Kostace te oko 1000din...
Hvala, sada sam tek videla odgovor.![]()
Vi ste ko enciklopedija, sve znate.