unchi
Domaćin
- Poruka
- 3.736
imam ja bosch mum. 550w, odlican je... koristim ga i za mucenje i za mlevenje oraha, lesnika keksa...odlican je. testo takodje umesi za par min :-)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Možeš li samo napisati koji je tip . Ima ih nekoliko koji su dostupni . Meni lično svidjeo se onaj što ima i dodatak za mljevenje mesa .![]()

ja imam onu pizza tavu na struju . Misliš li na to ili baš na tavu što ide na ringlu ? Ja sam sa ovim prezadovoljna . Ručak bude za čas gotov![]()
Mnogo mi je bilo da kupim taj komplet + još jednu bocu,a plašila sam se da kupim samo komplet,pa da posle ne mogu da kupim bocu...Zakomplikovala sam,ali nadam se da ste razumele šta hoću da kažem.Da ne mogu ja da dolazim u Beograd da bih kupila bocu,i kada dođem,ono nigde nema.To je poenta priče.Do sada nisam nikad pravila torte po porudžbini, nego isključivo za rodjendane moje dečice, našu slavu, ponekad kad je mama insistirala da na neku svadbu ponesemo i tortu, pa mi za takvu upotrebu kompresor i ne treba. U redu je kupiti nešto što će ti pomoći da zaradiš više, (moja logika-mala pametnica). Tako da ću umesto kompresora parice spiskati na cipeleA šljokice ću da dunem na tortu.Kad je dunem i šljokice sunem, srušiću ti kuću, tj. tortu
![]()
To što smo Teta Ira i ja gledale u DC košta 2600 dinara,i to nije kompresor u pravom smislu te reči.To je pištolj (koji zaista liči na igračku) i boca gasa (verovatno) uz pomoć koje to radi.U kompletu košta toliko,a posebno takva boca košta oko 700 dinara,a veća oko 1000 dinara.Pištolja taj put posebno nije bilo.Ja bih to onda kupila,ali me malo pokolebala Irenina konstatacija da se te boce posebno malo teže nalaze,+ ja nisam iz BGD,pa sam baš bila u dilemi.A i nisam nešto pri lovi,kod mene se baš oseća SEKA.Mnogo mi je bilo da kupim taj komplet + još jednu bocu,a plašila sam se da kupim samo komplet,pa da posle ne mogu da kupim bocu...Zakomplikovala sam,ali nadam se da ste razumele šta hoću da kažem.Da ne mogu ja da dolazim u Beograd da bih kupila bocu,i kada dođem,ono nigde nema.To je poenta priče.
Mada posle,kada sam razmislila,čim budem imala 3600 (komplet + veća boca),odmah ću to da pazarim.Irena i Daca (koja baš,baš ima posla) su zadovoljne,a ja nema šanse da k
To lili što si ti videla nije ono o čemu je pričala Irena.To je možda stvarno kompresor,jer ja sam videla u Merkuru kompresor za 6000 + 2200 košta pištolj.
To što smo Teta Ira i ja gledale u DC košta 2600 dinara,i to nije kompresor u pravom smislu te reči.To je pištolj (koji zaista liči na igračku) i boca gasa (verovatno) uz pomoć koje to radi.U kompletu košta toliko,a posebno takva boca košta oko 700 dinara,a veća oko 1000 dinara.Pištolja taj put posebno nije bilo.Ja bih to onda kupila,ali me malo pokolebala Irenina konstatacija da se te boce posebno malo teže nalaze,+ ja nisam iz BGD,pa sam baš bila u dilemi.A i nisam nešto pri lovi,kod mene se baš oseća SEKA.Mnogo mi je bilo da kupim taj komplet + još jednu bocu,a plašila sam se da kupim samo komplet,pa da posle ne mogu da kupim bocu...Zakomplikovala sam,ali nadam se da ste razumele šta hoću da kažem.Da ne mogu ja da dolazim u Beograd da bih kupila bocu,i kada dođem,ono nigde nema.To je poenta priče.
Mada posle,kada sam razmislila,čim budem imala 3600 (komplet + veća boca),odmah ću to da pazarim.Irena i Daca (koja baš,baš ima posla) su zadovoljne,a ja nema šanse da kompresor ikada kupim.
To lili što si ti videla nije ono o čemu je pričala Irena.To je možda stvarno kompresor,jer ja sam videla u Merkuru kompresor za 6000 + 2200 košta pištolj.
pravi kompresor za poslasticare koste oko 17000.