Alatke iz kuhinje

To što smo Teta Ira i ja gledale u DC košta 2600 dinara,i to nije kompresor u pravom smislu te reči.To je pištolj (koji zaista liči na igračku) i boca gasa (verovatno) uz pomoć koje to radi.U kompletu košta toliko,a posebno takva boca košta oko 700 dinara,a veća oko 1000 dinara.Pištolja taj put posebno nije bilo.Ja bih to onda kupila,ali me malo pokolebala Irenina konstatacija da se te boce posebno malo teže nalaze,+ ja nisam iz BGD,pa sam baš bila u dilemi.A i nisam nešto pri lovi,kod mene se baš oseća SEKA.:sad2:Mnogo mi je bilo da kupim taj komplet + još jednu bocu,a plašila sam se da kupim samo komplet,pa da posle ne mogu da kupim bocu...Zakomplikovala sam,ali nadam se da ste razumele šta hoću da kažem.Da ne mogu ja da dolazim u Beograd da bih kupila bocu,i kada dođem,ono nigde nema.To je poenta priče.

Mada posle,kada sam razmislila,čim budem imala 3600 (komplet + veća boca),odmah ću to da pazarim.Irena i Daca (koja baš,baš ima posla) su zadovoljne,a ja nema šanse da kompresor ikada kupim.

To lili što si ti videla nije ono o čemu je pričala Irena.To je možda stvarno kompresor,jer ja sam videla u Merkuru kompresor za 6000 + 2200 košta pištolj.

Do sada nisam nikad pravila torte po porudžbini, nego isključivo za rodjendane moje dečice, našu slavu, ponekad kad je mama insistirala da na neku svadbu ponesemo i tortu, pa mi za takvu upotrebu kompresor i ne treba. U redu je kupiti nešto što će ti pomoći da zaradiš više, (moja logika-mala pametnica). Tako da ću umesto kompresora parice spiskati na cipele;) A šljokice ću da dunem na tortu.Kad je dunem i šljokice sunem, srušiću ti kuću, tj. tortu:hahaha:

U redu je kupiti,ako će ti se to što kupiš otplatiti u razumnom vremenskom periodu.A ako jednu stvar otplaćuješ i otplaćuješ,a posao ti se ne povećava,jer tamo negde ima lošije i jeftinije,onda su to bačene pare.

Daaaa,ali ste vi zaboravili da smo mi ekipa koja radi sa stapom i kanapom i uvek pronalazi jeftiniju zamenu od onoga sto bi po pravilu trebalo da imamo.Na kraju krajeva,mozda se necete sloziti samnom ali mi nismo poslasticari!?
Mi smo slobodni umetnici.To mi se vise svidja.
Inace ja bas i nisam obozavalac poslasticarskih poslastica.Posebno danas kada se sve pravi od praskova!

To što smo Teta Ira i ja gledale u DC košta 2600 dinara,i to nije kompresor u pravom smislu te reči.To je pištolj (koji zaista liči na igračku) i boca gasa (verovatno) uz pomoć koje to radi.U kompletu košta toliko,a posebno takva boca košta oko 700 dinara,a veća oko 1000 dinara.Pištolja taj put posebno nije bilo.Ja bih to onda kupila,ali me malo pokolebala Irenina konstatacija da se te boce posebno malo teže nalaze,+ ja nisam iz BGD,pa sam baš bila u dilemi.A i nisam nešto pri lovi,kod mene se baš oseća SEKA.:sad2:Mnogo mi je bilo da kupim taj komplet + još jednu bocu,a plašila sam se da kupim samo komplet,pa da posle ne mogu da kupim bocu...Zakomplikovala sam,ali nadam se da ste razumele šta hoću da kažem.Da ne mogu ja da dolazim u Beograd da bih kupila bocu,i kada dođem,ono nigde nema.To je poenta priče.

Mada posle,kada sam razmislila,čim budem imala 3600 (komplet + veća boca),odmah ću to da pazarim.Irena i Daca (koja baš,baš ima posla) su zadovoljne,a ja nema šanse da k
To lili što si ti videla nije ono o čemu je pričala Irena.To je možda stvarno kompresor,jer ja sam videla u Merkuru kompresor za 6000 + 2200 košta pištolj.

provericu kad budem opet isla u Dexi

Mada posle,kada sam razmislila,čim budem imala 3600 (komplet + veća boca),odmah ću to da pazarim.Irena i Daca (koja baš,baš ima posla) su zadovoljne,a ja nema šanse da kompresor ikada kupim.

Pa dobro, a ta obicna boca i nije neki kvalitet, kompresor je kompresor, ali opet ti znash, kada sve stavish na papir i nije velika razlika;)

Pa o tome i pricam, potroshicesh josh ko zna koliko puta toliko, jeste izdatak, ali eto i mikser stigao na red, pa shto nece i kompresor, tako isto mislim i za Zadovoljnu domacicu, jeste da je i obim posla manji, ali se isplati kad tad...;)Meni je muz pravio, ali da nije ja sam vec reshila da sakupljam novac da kupim u prodavnici...

04112009089.jpg

To je neki novi i dosta skup. Onaj sto ja imam je obican plasticni, naravno daleko slabijeg kvaliteta ali meni za sada zavrsava posao. Da kupim veliki neznam gde bi ga drzala. Vec imam problem i sa ovim mikserom jer stalno moram da ga pomeram a on nije bas lak

Ako smem da se umešam...
Ovo je modelarski pištolj sa posudicom za boju.
Da bi se pokrenuo, mora imati ili posudicu sa gasom, ili kompresor koji sve to gura.
Boce su skupe ko' đavo, brzo se potroše i ne isplati se.
To je niža modelarska klasa (nisu precizni za rad, "pljuckaju" boju...)
Sve u svemu - ne preporučuje se nikako. Kaže stručnjak ;)

Na deklaraciji pise da ima rasprsivac , dve staklene boce za boju i kljuc. Isla sam nekim drugim poslom u Dexi, pa reko daj da pogledam i to, Mene trenutno to ne zanima, al sam videla da su mnogi ovde zainteresirani pa reko da slikam. Ovo ocito nije ono o cemu je teta Ira pisala, ali drugo nema.( barem u ovom Dexiju gde sam ja bila):bye:

Back