Alisa u zemlji čuda
Buduća legenda
- Poruka
- 26.396
A inače su mi najlepše žene koje su moja totalna suprotnost.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
e, meni su lepi totalno suprotni muškarci, ali su mi lepe žene mog tipa
. Ukoliko bismo imali dete mislim da bi imalo tri metra k'o od sale
.haha a ja ne volim te svilene ,volim amazonke ,ko ja
ne znam da l bas lice na mene ali ne mogu da shvatim onu nedodirljivu lepotu,mislim to mi nije nekako zivotno,to mi je da se okaci na zid sa mona lizom
a muskarce ne volim svedjane i taj nordijski tip a ni crnce,nego tako latino,mada ja bas i nisam latino
nervira me mm,on misli ako ima zelene oci da je visa rasa u odnosu na mene sto imam zute(iliti sto bi se reklo kod vas svilenih boje cilibara
)

Nemam taj trip. Ne mora da bude tip slican meni da bi mi bila lepa... Lepa je lepa, bez obzira koji fazon fura i koji je tip...

ali kada je neka zena objektivno lepa to komentarishem.. 

e ja kad kazem da imam tip devojke, onda ispada da sam nenormalna il nastrana![]()
imam i ja, nema to veze sa nastranošću
pa znam, ali chekaj da neki mushki priviri na temu

Dejta jbte
nije to pitanje, nego da li ti se sviđaju one koje su tvoj tip, a naravno da ti se sviđaju i neke koje nisu![]()
Mislila sam na onaj fazon ja sam crnka i visoka, sa sisama cetvorka i sad su samo crne i visoke sisate lepe....
Ja nemam tip. Moze daj sta das, samo da valja.

[/QUOTE]
[primetim pre zene koje imaju boju kose, ociju i ten kao ja, tj lepse su mi plave, sa svetlim ocima, ne mora da lice na mene, ali taj neki trip grubo,
a svidjaju mi se muskarci koji izgledaju potpuno suprotno znaci tamna kosa i oci

Ja, da vam kazem iskreno, nemam neki kalup...meni moze da se svidi i crnka, plavusa, brineta, punija, niska, visoka, kratka ili duga kosa...jednostavno nesto mi se svidi na njoj i zakucam. A i nisam neki lepotan pa da po sebi gledam druge, mozda suprotno?
Lepi se poistovecuju verovatno sa lepima, tako i treba biti, fino je imati tu privilegiju![]()

Ja, da vam kazem iskreno, nemam neki kalup...meni moze da se svidi i crnka, plavusa, brineta, punija, niska, visoka, kratka ili duga kosa...jednostavno nesto mi se svidi na njoj i zakucam. A i nisam neki lepotan pa da po sebi gledam druge, mozda suprotno?
Lepi se poistovecuju verovatno sa lepima, tako i treba biti, fino je imati tu privilegiju![]()

..u svakoj shali pola istine..
ja sam tebe ranije negde sreo, a gde sam te sreo pojma neam...:/
ma ne bre u realu, nego na forumu...al ne ovde...