Al se Novi Sad promenioooooo!!!!!

Ej, pa meni njena keva "UŽABLJU" pre par stotina godina predavala likovno, to su bili dvočasi hvalospeva ljubljenoj kćeri.
E da , da li je neko video onu zgradu negde u onim uličicama između Isidorine i keja-dva sprata plavo, dva žuto, a dva zeleno! Nadogradnja je u pitanju naravno

LePiaf:
jeca ns:
Ej, pa meni njena keva "UŽABLJU" pre par stotina godina predavala likovno, to su bili dvočasi hvalospeva ljubljenoj kćeri.
E da , da li je neko video onu zgradu negde u onim uličicama između Isidorine i keja-dva sprata plavo, dva žuto, a dva zeleno! Nadogradnja je u pitanju naravno
U bojama vojvodjanske zastave.
da, to je i bio cilj

mackica ns:
LePiaf:
jeca ns:
da, to je i bio cilj

A ja sma živeo u zabludi da je zastava Vojvodine : crveno-plavo-belo sa tri žute zvezdice na velikom plavom polju. 8)

DOKONI UM:
mackica ns:
LePiaf:
jeca ns:
da, to je i bio cilj

A ja sma živeo u zabludi da je zastava Vojvodine : crveno-plavo-belo sa tri žute zvezdice na velikom plavom polju. 8)

Dobro je jos uvek, dok gradsku kucu nisu tako ofarbali !

underwater:
LePiaf:
Zapravo, dozvoljeni prepust je najcesce 120cm...

90 cm za erker, 120 cm za balkon...

...i tako obgrli banderu
379.jpg

katastrofa. ali najbolje je to sto dok se sve to gov.no zida, treba da prolazis kroz 5cm debeo sloj zemlje,vode,cementa,peska i slicno. onda dodju i namontiraju onu dizalicu i onda prenose palete cigala preko krovova kuca, dvorista, ulice i slicno... a ljudi dole prolaze... :shock: a nevredi da zoves inspekciju kad su svi u ovom gradu korumpirani, bili i ostali. a o kolonama po bulevaru da ne pricam... ranije si se mogao trkati po bulevaru a sada mozes da stojis u koloni od 500m. cekas 5 puta da semafor pozeleni da ti prodjes kroz njega. uzas jedan teski. ako i 30% vozaca koji skrecu u raskrsnici propustaju pesake kojima je zeleno... mogao me neki kreten ubiti juce tako. zaleteo se manijak, skrece ulevo, a ja setam psa, i sad ja stojim na prelazu a izmedju dve trake, i neznam gde manijak oce, i na kraju je jos ubrzo i proso iza mene, a ja pobeleo a faca mi bila :shock:

Back