Al Pacino

Pa dobro, ja ga gledam kao glumca, kao pojavu na ekranu, ne kao osobu koju bih mogla da upoznam, pa sad da razmisljam o njegovoj visini ;)
A nesto i ne verujem da je zenama koje su imale priliku da ga upoznaju smetala njegova visina :D Sve se bojim da su mu nalazile manu.... :)
Pa ni De Niro bas nije kosarkas, pa je bio skoro sve sa nekim "avionkama" :D
pa dobro, kad vide covjeka sa $ *** *** *** ne misle mnogo... :D
a inace ti zapadnjaci nijesu mnogo visoki ;)

pa dobro, kad vide covjeka sa $ *** *** *** ne misle mnogo... :D
a inace ti zapadnjaci nijesu mnogo visoki ;)

Mislim da ljudi poput njega vise osvajaju zene na ime i pricu.
Veruj mi, u tom svetu ima mnogooooooo bogatijih muskaraca od Pacina, pa i De Nira.
A to su obicno likovi sa manje talenta, ali i popularniji i bogatiji, pa cak u nekim slucajevima i mladji.

Meni on generalno spada u lepe ljude, nikako nije ruzan. Na primer, bas mi se svidja kako je izgledao u Serpiku, tamo je skroz po mom ukusu. On ima tipicnu italijansku lepotu, to moze nekome da se svidja, a drugima pak ne.
Tacno tako. Meni se mnogo svidja u Kumu (I i II). Inace ne verujem da bi mu neka nasla manu zbog visine. To je Al Pacino, bolelo bi me uvo da je nizi i pola metra od mene. :) (naravno ovo vazi za ono kad je bio mladji. :) ).

Tacno tako. Meni se mnogo svidja u Kumu (I i II). Inace ne verujem da bi mu neka nasla manu zbog visine. To je Al Pacino, bolelo bi me uvo da je nizi i pola metra od mene. :) (naravno ovo vazi za ono kad je bio mladji. :) ).

Da, i tu mi se svidja kako izgleda :) I u jos mnogo filmova, da se razumemo :)
Ali sad pricam o nekom best of -u ;)

Proverila sam- visok je 170cm
Znaci, iste smo visine :)

Poslednja izmena:
^ Pa mozda i nisu, ko zna :)
Evo slike sa De Nirom, a De Niro je navodno 178cm tako da se cak i uklapa da je Al 170cm
Mada na onim slikama kad igraju basket na setu Righteous Kill-a Al ima patike za bas debelim potpeticama :)

fatDeNiroAl-2-1.jpg

^ Pa dobro, ok izgleda za svoje godine na ovoj slici.
Mada mislim da je malo presadio kosu. To ne zakljucujem na osnovu ove fotografije, vec niza skorasnjih.
Nesto je gadno petljao oko kose sigurno. Sta tacno - ne znam.

Meni on generalno spada u lepe ljude, nikako nije ruzan. Na primer, bas mi se svidja kako je izgledao u Serpiku, tamo je skroz po mom ukusu. On ima tipicnu italijansku lepotu, to moze nekome da se svidja, a drugima pak ne. Naravno, svo vreme pricam o vremenu kad je bio mlad, sad je dekule :)
Ali ono sto njemu kao muskarcu daje plus nije sam izgled, nego neki šarm. Bar meni deluje kao neko ko bi umeo zenu da opcini pricom, da je zabavan i da ima samopuzdanje.
Na stranu sam izgled, pogled i glas su mu hipnotisuci :)

Meni se on ne svidja fizicki,nikad nije,nekako mi je jadan,a pokusava da bude baja...svejedno postujem covjeka. Jeste sarmantan...meni je odbojan,ali sarmantan NE MOGU TO DA OPOVRGNEM.

Mene boli sto tako dobar glumac kao on (bez obzira sto ga ne volim mnogo) ,je opsjednut svojim izgledom i radi plasticne operacije...Ti si objasnila zasto,svakog boli kad mu neko kaze da je trol,ali brate,Pacinu to ne treba.

Uvijek ce ostati legenda pa makar izgledao kao elephant man.

Meni se on ne svidja fizicki,nikad nije,nekako mi je jadan,a pokusava da bude baja...svejedno postujem covjeka. Jeste sarmantan...meni je odbojan,ali sarmantan NE MOGU TO DA OPOVRGNEM.

Mene boli sto tako dobar glumac kao on (bez obzira sto ga ne volim mnogo) ,je opsjednut svojim izgledom i radi plasticne operacije...Ti si objasnila zasto,svakog boli kad mu neko kaze da je trol,ali brate,Pacinu to ne treba.

Uvijek ce ostati legenda pa makar izgledao kao elephant man.

Ma ja sam ovo obrazlozenje dala cisto da kazem sta ja mislim o njemu, a inace postujem tvoj ukus i stav o njegovom izgledu.

I da... u pravu si za plasticne operacije i opsednutost izgledom. Ali on je jednostavno takav :D Ja mu gledam kroz prste, jer ga postujem kao glumca.
Malko je narcis. I sam je rekao da su ga otpustili dok je kao student radio u pozoristu kao vratar, jer je non-stop visio ispred ogledala :D
Jeste opsednut izgledom i voli da se kindjuri, nekad bas ume da pretera sa kicerajem.
Zato je meni De Niro uvek bio muzevniji, jer uopste nije iz te basne.
Dobro, necu da lazem, nije samo zbog toga :) Kad sam prvi put gledala Heat, a sad kontam da je to bilo pre 10 godina :) Al mi je bio nista, a u De Nira sam zinula :)
Mada sam tad bila klinka, tako da nije bilo ni moguce da skuzim Pacinov sarm...

Poslednja izmena:
Vidim da ovde zen(k)e :) raspravlju o lepoti obojice "momaka", a evo i ja da ostavim svoj utisak iako nisam *****. De Niro mi je ruzan, a Al Pacino ima facu koju bih recimo mogao da prihvatim da imam. O glumi neki drugi put...

jel to cristopher lambert na tvom avataru?
on je zgodan
malo veci nos,ali je zgodan

@Quiet Rebel
meni je De NIro lijep coek.Pogotovu kad je bio mlad.Sad me nervira,bas jer sam ga nekad jako voljela (naravno ne kao ti :D ).

Vidim da ovde zen(k)e :) raspravlju o lepoti obojice "momaka", a evo i ja da ostavim svoj utisak iako nisam *****. De Niro mi je ruzan, a Al Pacino ima facu koju bih recimo mogao da prihvatim da imam. O glumi neki drugi put...

Znam da je tebi De Niro ruzan, to si vec vise puta rekao :D
Pa dobro, svako ima svoj ukus.

Meni je lep i to bas. Ima super osmeh i pogled. A nema ni nepravilne crte lice, cak mnogo pravilnije od Ala.
Vec sam rekla da mi je Al takodje bio lep, ali ni upola koliko De Niro.

Poslednja izmena:
jel to cristopher lambert na tvom avataru?
on je zgodan
malo veci nos,ali je zgodan

@Quiet Rebel
meni je De NIro lijep coek.Pogotovu kad je bio mlad.Sad me nervira,bas jer sam ga nekad jako voljela (naravno ne kao ti :D ).

Ja sam njega vec pominjala kao jednog od meni najsimpaticnijih glumaca u fizickom smislu. Medjutim, meni ne smeta nos, nego nesto drugo :)
Lik ima cudno celo i taj deo oko ociju, to je dosta neobicno. Malcic me podseca na nekog robota zbog toga. Ne znam da li je jos neko primetio... U svakom slucaju je dasa. Ko sto rekoh, jedan od meni drazih ;)

Ja sam njega vec pominjala kao jednog od meni najsimpaticnijih glumaca u fizickom smislu. Medjutim, meni ne smeta nos, nego nesto drugo :)
Lik ima cudno celo i taj deo oko ociju, to je dosta neobicno. Malcic me podseca na nekog robota zbog toga. Ne znam da li je jos neko primetio... U svakom slucaju je dasa. Ko sto rekoh, jedan od meni drazih ;)

Lamber je carina
paklen je bio u Tvrdjavi
Gorstaku
potcenjen glumac
al sta ces

Evo kako izgleda sada, ali kad ga doteraju, tj kad se oceslja :) i ne namrsti se, sto bi rekla sara :)
To je iz novog filma sa Sean Penn-om i Bruce Willis-om. Bice svetska premijera u oktobru.
Ja ne bih stvarno imala nista protiv da mi muz izgleda ovako u 65 :)
Mrzi me sad da trazim neke slike kad je mladji, svi znamo ko je De Niro :)

10w-2-1.jpg

Poslednja izmena:

Back