lassie
Primećen član
- Poruka
- 599
Pa nikako ne mogu da se odlucim koje ribice da uzmem zivorotke i nisu neke ljepote osim onih gupija a meni se svidjaju skalari i diskusi ali nemam uslova za drzanje ali za pocetak cu samo gupije
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A koliko se obicno krece cijena tetri ili gupija ?
meni danas stizu rbice
))
u svakom slučaju kupila sam još jedan akv... stavila kamenčiće i to pa ću da odvojim ženke...
kupila sam još jednu blek moli skotnu
ali ona je ooooogromna.. znači ogromna,
nikada nisam videla toliku blek moli...
e sad još jedno pitanje ,
šta mislite o sijamskim borcima oni su tako prelepi znam da ne mogu dva mužijaka ali da li postoji mogućnost da borci ne pojedu male od živorotki pa da jednog stavim u taj a jednog borca u ovaj glavni akv...? 

bila sam u pet shopu u narodnih heroja, i u vodeni svet u piramidi i u još jedan u staroj bežaniji i sve su mi ribice delovale normalno onako prave male akvarijumske ribice, a onda sam otišla na pijacu na bežanijskoj kosi gde ima mali pet shop i videla iste vrste samo mnogo, mnogo veće...
i tu sam kupila svoju debelu moli... sad ne znam da li je to veličina odraslih ribica... ili su ove ne znam preuhranjene mutirane... 
šta več...

šta napisah lol 
Kad budu veci od usta najvece ribe!uglavno suština pitanja je koliki bi trebalo da su malci veliki kada su dovoljno odrasli za veliki akvarijum ... o.Ošta napisah lol
![]()
tako da su mi ostale 2 srebrne i 18 crnih malih molija... a sve se desilo u trenutku, ja kupila onu plastičnu mrestilicu i stavila je tu i kroz pet minuta počeli su da ispadaju...
čula sam da ona sušena dafnija pomaže pri boljem rastu, ali neće da jedu, ni velike ni male ni srednje... listnatu velike proždiru, one male srednje kako tako... a ove male nisu htele da jedu ni juče uveče ni sada...

em ne bih baš da održavam insekte...