Blues Brothers
Elita
- Poruka
- 20.534
Opa bato ovo je poziv na drzavnu udar …. Vuline reaguj !!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Де си бре ударниче. Нисам те видео неко време. Јел си се уморио од ударања шамара крезавим напредњацима, па да направиш мало предах да просипаш ретардизме на Крстарици, као прави опозициони интеренет месија.
Братске везе између два словенска народа су битне. Само на кога мислиш, пошто су и Руси и Украјинци словенски народи. Знам да ниси знао, па макар нешто да научиш.
Иначе док ја ово пишем, верујем да си се већ пријавио за добровољце који иду да спасавају наш братски словенски народ (коју год од ове две стране у сукобу да си изабрао). Или ћеш и овог пута остати само на интернет оглашавању, на шта се иначе своди твој рад. Ја верујем да ћеш коначно прећи са речи на дела и очекујем од тебе вести из прве руке са фронта ускоро. Путин након ових твојих речи може да одахне. Све ће бити у реду.
kakve veze ima danas 2022 god. koje teritorije je neka drzava nekada posedovala?!Јел ти то озбиљно, као у теми о војсци?
Не сећам се да је Албанија игде постајала као држава до 20 века и да је имала било какву историјску територију у Европи?
Русија је држава са континуитетом од читавог миленијума и не одузима ништа туђе!
Читаш ли ти ишта о историји?
aj pokupi to malo ljudi pa svi na ulicu„Ако Вучићеви издајници уведу санкције Русији, позваћемо народ на улице“!
Уколико режим Александра Вучића буде увео санкције Русији, родољубиве партије и појединци ће позвати народ на улице да спречи албанократију на челу Србије да почини нову националну срамоту.
Ово је заједничка оцена представника Двери, Здраве Србије, покрета Живим за Србију и свих суверенистичких странака и појединаца.
У писаном одговору Гласу Америке (Воице оф Америца), портпарол ЕУ рекао је да су санкције ЕУ обавезујуће за земље чланице и оне државе које желе да им се придруже.
https://srbin.info/politika/ako-vuc...nkcije-rusiji-pozvacemo-narod-na-ulice-video/
NA ULUCE NEGO ŠTA.
BOLJE RAT NEGO PAKT SA ONIMA KOJI NAM OTIMAJU ZEMLJU.
BOLJE GROB NEGO NJIMA ROB.
ŽIVELA SRBIJA.
О каквим двоструким стандардима пишеш по питању Србије?kakve veze ima danas 2022 god. koje teritorije je neka drzava nekada posedovala?!
jel to znaci da Srbija ima pravo na granice Dusanovog carstva jer je to nekada pripadalo Srbima?
i Srbija i Ukrajina su suverene drzave sa medjunarodno priznatim granicama.
situacija sa Donjeckom i Luganskom je identicna kao i sa Kosovom i ne vidim zasto moramo da imamo dvostruke standarde?
ako nije uredu da siptari otmu deo Srbije, onda nije uredu ni da Rusi oduzimaju deo tudje drzave! zasto u jednom slucaju to osudjujemo, a u drugom podrzavamo?
„Ако Вучићеви издајници уведу санкције Русији, позваћемо народ на улице“!
Ово је заједничка оцена представника Двери, Здраве Србије, покрета Живим за Србију и свих суверенистичких странака и појединаца.
...
Братске везе између два словенска народа су битне. Само на кога мислиш, пошто су и Руси и Украјинци словенски народи. Знам да ниси знао, па макар нешто да научиш.
sve se slazem, i EU/USA imaju dvostruke standarde... ali i SRBI takodje!О каквим двоструким стандардима пишеш по питању Србије?
Двоструки стандарде има ЕУ и САД!
Ко је изазвао и ко подржава пуч у Украјини и наоружава фашисте? Русија или запад?
Јесу ли у Минску постигнути договори о мирном решењупроблема где пише да ће Кијев сести и разговарати са представницима ЛНР и ДНР? Русија, Немачка и Француска су биле присутне и они су гаранти. Украјина је отворено изјавила да неће испунити потписано а Француска и Немачка не да ћуте него помажу тај исти Кијев оружјем, и тако од 2015?!
И шта је Русији преостало ако има уставну обавезу да заштити свој народ ма где био?
Да крше свој устав да би тебе одобровољили?
Немамо никакве двоструке стандарде. Ми смо мали и гледамо своја посла ионако не можемо утицати на било шта...
Да зато и кажем НЕ санкцијама нашој савезници Русији!Ми јесмо мали, али можемо да навучемо себи велике проблеме !
Први ће Руси жестоко да казне све који се буду мешали на било који начин у конфликт.
Насупрот, Америма одговара да увуку што већи број учесника у сукоб.
Па сад видите са чије сте стране и тако поступајте !
Да зато и кажем НЕ санкцијама нашој савезници Русији!
Mislim na bratski slovenski narod u DNR-u i LNR-u,nebitno dal si Rusi ili Ukrajinci u pitanju.Bagra koju naoružavaju EU i NATO me ne zanima,oni su sebe diskvalifikovali kao Slovene.
Kao što ni ti NISI Srbin. Da ponovim... SNS-ovci dupeuvlakači NATO-a i EU NISU Srbi!
![]()
Нема ту шта јавно-тајно. Санкције Србији према Русији ионако имају симболично значење тј. Русији не могу нашкодити нимало. Дакле битно је само оно што је јавно. НЕ санкцијама Русији!Наша позиција је таква да се може десити
да уведемо неке санкције, али их тајно кршимо,
кад морам јавно о томе да причам.
Све ћемо ми то да урадимо у договору са браћом
и зато је глупо ово Обрадово искакање и курчење !
Русија нам није савезникДа зато и кажем НЕ санкцијама нашој савезници Русији!
savznica RusijaДа зато и кажем НЕ санкцијама нашој савезници Русији!
Najverovatnije će opet da igra na kartu neutralnosti, uz pozivanje na slučaj KiM. I to bi verovatno sve vlasti u Srbiji uradile, osim žutih ih kruga dvojke.Sme neko da se kladi u 500 evra da Vucic nece uvesti sanckije Rusiji?
Uveo je sankcije Belorusiji pod mnogo manjim pritiskom od onog kome će sad biti izložen. Istina ko god da je na vlasti bio bi verovatno slomljen da uvede sankcije. Ne treba zaboraviti da nas zapad drži taocima mogućih dešavanja na Kosovu i u republici Srpskoj. Ako ne igramo po njihovom mogu napraviti Oluju na Kosovu i novi rat u Bosni.Najverovatnije će opet da igra na kartu neutralnosti, uz pozivanje na slučaj KiM. I to bi verovatno sve vlasti u Srbiji uradile, osim žutih ih kruga dvojke.
Nije to isto, ali hajde da vidimo. Ako je u našem interesu, zašto da ne uvedemo? Valjda gledamo nas, ne Ruse? Odlično bi bilo da nam se interesi poklapaju, ali u ovoj situaciji to nije slučaj.Uveo je sankcije Belorusiji pod mnogo manjim pritiskom od onog kome će sad biti izložen.
Uveo je sankcije Belorusiji pod mnogo manjim pritiskom od onog kome će sad biti izložen. Istina ko god da je na vlasti bio bi verovatno slomljen da uvede sankcije. Ne treba zaboraviti da nas zapad drži taocima mogućih dešavanja na Kosovu i u republici Srpskoj. Ako ne igramo po njihovom mogu napraviti Oluju na Kosovu i novi rat u Bosni.