Ako vasi trolovi mogu da kombinuju sadrzinu postova

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ako pises nesto sto ne odgovara moderatoru ili nekom od vas onda je sve spam ili vredjanje
Pazi ovamo: svako sredstvo informisanja u svetu ima svoju editorijalnu liniju koju odrzava i manje vise vlada se prema njoj.
Ne postoje apsolutno neutralni forumi, svakom je srce zakrenuto u nekom pravcu, nekome manje, nekome vise.
Takoje i na Krsti: srce malo vise zanosi u desno, ali sta da se radi to moramo ili prihvatiti ili - ici.

Pazi, Nina zna svaki klon kao i ti....zasto ja da ih prijavljujem? Takodje znate da ti klonovi pisu da bi prvocirali korisnike.... treba li ja da se zajebavam sa tim klonovima ili ti?
klonovi su nuzno zlo svake virtualne komunikacije...citas sta neko pise, a ne ko pise...sta te koji moj briga
evo mene vec porede danima sa nekim ludakom marlonom pojma nemam ko je taj coek, kazu skroz lud...

Pazi, Nina zna svaki klon kao i ti....zasto ja da ih prijavljujem? Takodje znate da ti klonovi pisu da bi prvocirali korisnike.... treba li ja da se zajebavam sa tim klonovima ili ti?
niko ne moze da koristi dva naloga istovremeno, klon mogu da koriste samo kad je osnovni nalog u banu.

ovde postoji i jedan drugi problem..ljudi su ubedjeni za neke naloge da su klonovi, a oni nisu, i ne mozes ih ubediti da nisu i ja sam davno odustao od toga..neka svako veruje sta zeli.

niko ne moze da koristi dva naloga istovremeno, klon mogu da koriste samo kad je osnovni nalog u banu.

ovde postoji i jedan drugi problem..ljudi su ubedjeni za neke naloge da su klonovi, a oni nisu, i ne mozes ih ubediti da nisu i ja sam davno odustao od toga..neka svako veruje sta zeli.
Počni da izdaješ uverenja 😉

Licno mislim da je ovo greska, iako i ja koristim po nekada.
Tako se otupljuje osnovna svrha bana.
mi nikad nemamo nista protiv nekog pojedinca, nego imamo protiv njegovog ponasanja..ako se ponasa u skladu sa pravilnikom onda moze da pise..ako se covek vrati preko drugog naloga i ponasa se u skladu sa pravilnikom, nema razloga da mu branimo da bude ovde.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back