gost 444257
Iskusan
- Poruka
- 6.424
jao kako ću sad ovim da mašem mojoj U..Реторика ти је..

brateee![]()
Eee.. ovo je već sumnjivooo..

Napravio moj K2 sa dvojicom mj-ča eksperiment.. dao im da pročitaju temicu.
Prvi dobio fras.. poludeo.. iznervirao se i za mene rekao da sam 100% neka brkata gaborka koja k u životu nije videla..

Ovaj drugi mj-ač puko od smeha.. kaže "jbt, pa ja ovu u životu ne bih prevario.. ne zato što ne bih hteo.. nego brate, ne bih smeo.. bolje da se raskantamo.. u svakom slučaju bezbednije.."

Eto.. i ovo je nešto.. vid'o čovek da kod mene lete glave ko kod Sulejmana pa sračunao da mu je pametnije da ne bude gnjida.

Go for it
Edmundu žuti karton i mesto na mj listi čekanja..
Retko ko se skine sa ovog spiska.. a čeka se samo da mu se ukaže prilika i eto.. ode on u mj-če..

Da si u nastavku samo žvljnuo "ako ste se tako dogovorili.. usaglasili da se *ebete okolo".. ili "ako ste u otvorenoj vezi pa to inače radite" sve bi bilo ok.. ovako..

Baš mi žao..

Edmunde, Edmunde..

I ovde multi*ebačka lista čekanja za gospodina!Kako ja nemam takvu komšinicu ili prijateljicu..o bože šta sam ti skrivio

Ako ti žena ne da kad se tebi hoće, da li se onda računa u varanje ako se snađeš u komšiluku?
Ono, stalno je boli glava, stomak, te dobila, te ovo ono, a komšinica ili koleginica zdrave ko dren i spremne da pomognu
Ma ni nju ne boli glava za druge
Trazi naravno i nije prevara.
E.. a ovako to rade prvoborci multi*ebanja.. oni pravi.. krti multi*ebači.. forumska elita. VIP.
Kratko i jasno.

Ima i umerenijih.. (zastupnici raznovrsnosti u okolo*ebanju, tad im veza jaka jer su lepo namireni.. zatim sorta '*ebi okolo al ne razvodi se.. šta ima veze.. svi to radimo i ok je ako frižider ne zvrji prazan'.. itd itd.. To ovde glat prolazi a mene U skrembluje kad umesto Tadijinog ".. i tada znaš da si spreman da ubiješ Spahiju.." napišem ".. i tada znam da sam spremna da đonom razmažem kišnu glistu.."
valjda da nekako ne povredim paperjaste muljatore.. Od mene ipak.. (i pored ovog zlostavljanja
) jedan
za U..)

Poslednja izmena: