- Poruka
- 84.264
Ako ti žena ne da kad se tebi hoće, da li se onda računa u varanje ako se snađeš u komšiluku?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Go for itOno, stalno je boli glava, stomak, te dobila, te ovo ono, a komšinica ili koleginica zdrave ko dren i spremne da pomognu.
Gledano s tvoje strane ili sa ženine?Ako ti žena ne da kad se tebi hoće, da li se onda računa u varanje ako se snađeš u komšiluku?
Жена мора да има секс и када јој није до секса? То је ок по теби.Ako ti žena ne da kad se tebi hoće, da li se onda računa u varanje ako se snađeš u komšiluku?
Pa što se nje tiče sigurno da Da ali što se njega tiče onda je to prilično NEAko ti žena ne da kad se tebi hoće, da li se onda računa u varanje ako se snađeš u komšiluku?
Ne to nije ok kada se njoj ne da, to je u redu ali ako joj se ne da 10 puta za redom e onda je to već problem..Жена мора да има секс и када јој није до секса? То је ок по теби.
Kako ja nemam takvu komšinicu ili prijateljicu..o bože šta sam ti skrivioOno, stalno je boli glava, stomak, te dobila, te ovo ono, a komšinica ili koleginica zdrave ko dren i spremne da pomognu.
Ajd ukratko, šta zagovarate vi normalni?Kakva je ovo agresivna propaganda na forumu u svrhu razbijanja braka i uništavanja tradicionalne porodice? Dokle više da nam se nameću ove boleštine i agresivno pumpaju narativi? Mi normalni stanovnici Srbije ne želimo da gledamo ove izopačenosti.
Наравно.Ne to nije ok kada se njoj ne da, to je u redu ali ako joj se ne da 10 puta za redom e onda je to već problem..
a ako zenu zadovoljis do pola pa ona zavrsi poso u komsiluk, jel se i to racuna u varanje ?Ako ti žena ne da kad se tebi hoće, da li se onda računa u varanje ako se snađeš u komšiluku?
Trazi naravno i nije prevara.Ako ti žena ne da kad se tebi hoće, da li se onda računa u varanje ako se snađeš u komšiluku?
Ako ti žena ne da kad se tebi hoće, da li se onda računa u varanje ako se snađeš u komšiluku?
Ma joook bre.. kakvo crno varanje.. snalažljiv čovek.. preduzimljiv.. ne odlaže i razvlači ono što se odraditi mora.. da me bog pogleda pa da imam takvog nekog pastuva.. pevala bih od sreće..Ono, stalno je boli glava, stomak, te dobila, te ovo ono, a komšinica ili koleginica zdrave ko dren i spremne da pomognu.
Ukratko.. mi normalni zagovaramo 1.2.3.Ajd ukratko, šta zagovarate vi normalni?
Šta bre do pola?a ako zenu zadovoljis do pola pa ona zavrsi poso u komsiluk, jel se i to racuna u varanje ?
Ihhh.. 75 obrtaja.. a ja se još izvinila zbog svoje besne retorike.. Radite šta radite i ne trepnete a ovamo svileni u odnosu na realan osvrt na vaše mj stavove.. (izvinjenje Aleksi.. on još nije zvanično evidentirani mj-ač.. )75 обртаја
Vidim i čuđenje i zabava.. kako kome.. pa lepo..
Ihhh.. 75 obrtaja.. a ja se još izvinila zbog svoje besne retorike.. Radite šta radite i ne trepnete a ovamo svileni u odnosu na realan osvrt na vaše mj stavove.. (izvinjenje Aleksi.. on još nije zvanično evidentirani mj-ač.. )
E moji vi..
.. pa ovi gore spojleri su prošli kroz filter jedne mlostive i vazda smirene Urednice.. u daljem tekstu U.
Šta li bi bilo da sam vam zunula sve necenzurisano..
Ono jes' da je i U prva reakcija na sirov tekst bila citat: "Au brate.. šta je ovo?".. jes' da smo se natezale oko nekih reči za koje ona tvrdi da su nepostojeće.. ali dosta grubosti (bljuvotina) je i obrijala..
S teškom mukom od U spasih pužju sluz, mlitavilo i maloglavog..
".. marš u p*čku komšiničinu" mi kiselo i jedva aminovala..
Žabu krastaču je progutala za ono ".. a ti balvan odmah zatrč i pljas u tuđi klitoris.." ...
U: "Ajd nek' ostane.. teško je za ovo naći odgovarajući ekvivalent.."
Golem kompromis i za "tepanja": ženice, ružo, dušice, mako, kenijska maratonka, mačko, draga moja, čigra.. moj prvi izbor nadimčića bio mnogo ubedljiviji..
Nije ovo bilo za 'ovde objavljivanje' već za K zezanje.
Original verzija je bila na foru Gneva iz "Sedam i po" (put do savršene *ebačice tamo opisujem sa ".. j*bi ga.. moraš da se žrtvuješ".. pa ko Miloš Timotijević ud'ri po preporukama.. i na kraju za uputstva skroz ispoštovana ide: ".. i tada znaš da si spremna.." )
Za K uvek nekako bude da se pretvorim u Tadiju kad sam "besna", a kad se zezam pišem na foru Petra Božovića u ".. i posle 15 god ti bude bolje.."
I takooo.. sve ovde-onde isečeno, obezglavljeno, isturpijano, devulgarizovano, izvinjeno i vama opet prejako.. mnogo ste mi bre nežni.. jbga, moralo je nešto i od vaše mj suštine da ostane..
nadmasujes duleta po silogizmimaAko ti žena ne da kad se tebi hoće, da li se onda računa u varanje ako se snađeš u komšiluku?