jao kako ću sad ovim da mašem mojoj U..Реторика ти је..
brateee
Eee.. ovo je već sumnjivooo..
Napravio moj K2 sa dvojicom mj-ča eksperiment.. dao im da pročitaju temicu.
Prvi dobio fras.. poludeo.. iznervirao se i za mene rekao da sam 100% neka brkata gaborka koja k u životu nije videla..
Ovaj drugi mj-ač puko od smeha.. kaže "jbt, pa ja ovu u životu ne bih prevario.. ne zato što ne bih hteo.. nego brate, ne bih smeo.. bolje da se raskantamo.. u svakom slučaju bezbednije.."
Eto.. i ovo je nešto.. vid'o čovek da kod mene lete glave ko kod Sulejmana pa sračunao da mu je pametnije da ne bude gnjida.
Ovim svojim smejanjem ti Herrera letiš pravo na listu potencijalnih mj-ča
Go for it
Edmundu žuti karton i mesto na mj listi čekanja..
Retko ko se skine sa ovog spiska.. a čeka se samo da mu se ukaže prilika i eto.. ode on u mj-če..
Da si u nastavku samo žvljnuo "ako ste se tako dogovorili.. usaglasili da se *ebete okolo".. ili "ako ste u otvorenoj vezi pa to inače radite" sve bi bilo ok.. ovako..
Baš mi žao.. a nisi tako delovao..
Edmunde, Edmunde.. ..
I ovde multi*ebačka lista čekanja za gospodina! ..Kako ja nemam takvu komšinicu ili prijateljicu..o bože šta sam ti skrivio
Ako ti žena ne da kad se tebi hoće, da li se onda računa u varanje ako se snađeš u komšiluku?
Ono, stalno je boli glava, stomak, te dobila, te ovo ono, a komšinica ili koleginica zdrave ko dren i spremne da pomognu
Ma ni nju ne boli glava za druge
Trazi naravno i nije prevara.
E.. a ovako to rade prvoborci multi*ebanja.. oni pravi.. krti multi*ebači.. forumska elita. VIP.
Kratko i jasno.
Ima i umerenijih.. (zastupnici raznovrsnosti u okolo*ebanju, tad im veza jaka jer su lepo namireni.. zatim sorta '*ebi okolo al ne razvodi se.. šta ima veze.. svi to radimo i ok je ako frižider ne zvrji prazan'.. itd itd.. To ovde glat prolazi a mene U skrembluje kad umesto Tadijinog ".. i tada znaš da si spreman da ubiješ Spahiju.." napišem ".. i tada znam da sam spremna da đonom razmažem kišnu glistu.." valjda da nekako ne povredim paperjaste muljatore.. Od mene ipak.. (i pored ovog zlostavljanja ) jedan za U..)
Poslednja izmena: