Alter_Ego_
Stara legenda
- Poruka
- 80.010
Mozda nije mislio na Evropu kao kontinent, vec Evropu kao koncept.Ministar odbrane a ne zna geografiju?! Granica Evrope i Azije je Ural i Kaspijsko jezero.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mozda nije mislio na Evropu kao kontinent, vec Evropu kao koncept.Ministar odbrane a ne zna geografiju?! Granica Evrope i Azije je Ural i Kaspijsko jezero.
Možda im je žao što je Putin poginuo u helišuNešto su mi se Europljani uznemirili,ne znam zašto baš sada kad Zelynskom ide odlično na bojišnici
Moguće,nisu ni oni od kamena,nije lako gledati kako Putin gine po 27. putMožda im je žao što je Putin poginuo u helišu
Истребљење народа је познати печат нациста. Колико милиона планирате да побијете овај пут, јер нису довољно бели и аријани?Međutim Pravji Sektor je istrebio njih u konačnici
Opet ćemo slavit kad uhvatimo Putina živog...Ješćemo lovorike
Da, da, Omni, a inače bi npr razvejavanje Večnog Grada, Milana i Napulja u stratosferu bilo baš dobar razlog de se to isto desi i sa Njujorkom, Vašingtonom, Čikagom, LA, jel da?Nula.
Hahahaa
Pa da pocrkaju od mraza u Sibiru, kao i oni Musolinijevi.Па ништа. Нек пошаље Италија триста хиљада војника са оружјем да брани Украину.
Nije rekao Evropska unija nego Evropa.Mozda nije mislio na Evropu kao kontinent, vec Evropu kao koncept.
I Sormaz informacijebda Rusija ostaje bez naoruzanja i sledi predaja.Sima Spasic je cim je poceo rat rekao da ima poverljive informacije da ce Rusi uci u Kijev za dva dana, prodje godinu dana i nista.
Jel moze neki prevod za ovo ?Međutim Pravji Sektor je istrebio njih u konačnici
i ovaj jede ono sto se ne jede. bez milion + vojske ne moze se "uci u Kiev"Ocaj i panika u EU...
https://www.kurir.rs/planeta/409685...mostread_carousel&utm_campaign=adria_internal
"Treći svetski rat bi mogao da počne onoga trenutka kada bi ruski tenkovi stigli do Kijeva, a samim tim i na granice Evrope. Ne dozvoliti im da dođu tamo je jedini način da se to zaustavi", poručio je ministar.
Zato sto nije mislio na Evropsku uniju, vec na Evropu kao koncept.Nije rekao Evropska unija nego Evropa.
ovi sad ne smeju da puste i sto bi hteliNazalost nije daleko od Kijeva,jer je Kijevo uveliko na udaru.Ne znam na sta ce ovo izaci,ali nece biti dobro.Donekle sam razumeo Putina na pocetku rata,da je hteo da zastiti narod kojise izjasnjava Rusima.Mislim na Donjeck i Lugansk,ali ovo ode predaleko.Mislim da su tu najveci krivci NATO,t.j. ameri i EU,a Zelenski je zagrizao debeli zalogaj.
Rusi ako stanu na granice Donbasa imace sukob narednih 100 godina,zato verovatno i planiraju da idu dalje.ovi sad ne smeju da puste i sto bi hteli
a oni dodaju gorivo jer im odgovara da evropa pada a sloveni ginu
ja licno bih isao na dnjepar kao granicuRusi ako stanu na granice Donbasa imace sukob narednih 100 godina,zato verovatno i planiraju da idu dalje.
Ja sam to rekao jos pre pocetka rata,da je logicno i da ce Ukrajina biti po modelu Nemacke posle WW2.ja licno bih isao na dnjepar kao granicu
Pa EU je koncept(doduse propali) a Evropa je kontinent.Zato sto nije mislio na Evropsku uniju, vec na Evropu kao koncept.
Колики БДП има Русија у односу на Италију?Је ли, колико нуклеарки има Италија?