- Poruka
- 6.914
kakva su iskustva i mišljenja?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pitaj je da li hoce da se uda za tebe I videces odgovor.kakva su iskustva i mišljenja?
ne radi se o meni, setio sam se nekih situacija koje sam nacuoPitaj je da li hoce da se uda za tebe I videces odgovor.
nema pravila, mislim da to zavisi od same situacije, a ne od nečijeg karakterakakva su iskustva i mišljenja?
Nisu ostavljali nikog zbog mene. Ali ostavljali su mene zbog druge. Ja im podignem cenu pa mogu da biraju.
I poljubac je prevarapravo pitanje je:
ako prevari nekog sa vama da li će prevariti i vas sa nekim?
i poljubac je prevara
kladim se da topmodelsica misli da nijeI poljubac je prevara
Jok I nije
Lovac Luka , stisni zube.kakva su iskustva i mišljenja?
i za ovo isto mislim da nema pravila, ali sam za svaki slučaj počela da izbegavam takve situacijepravo pitanje je:
ako prevari nekog sa vama da li će prevariti i vas sa nekim?
i poljubac je prevara
80 %kakva su iskustva i mišljenja?
Smatram da zavisi baš od karaktera. Za takve osobe postoje pravila. Pravdanje situacijama koriste upravo osobe koje nemaju izgrađen karakter, ali obično imaju visok ego, pa im nanošenje bola drugima ne znači ništa....nema pravila, mislim da to zavisi od same situacije, a ne od nečijeg karaktera
hoćeš da kažeš da je ispravnije istrpeti sopstveni bol, nego naneti bol nekom drugom?Smatram da zavisi baš od karaktera. Za takve osobe postoje pravila. Pravdanje situacijama koriste upravo osobe koje nemaju izgrađen karakter, ali obično imaju visok ego, pa im nanošenje bola drugima ne znači ništa....
Mislim da smo preskočili puno koraka, bar ja jesam. Postoje osobe koje ostavljaju, ne neminovno što ih druga osoba ne usrećuje, već zato što su nezreli i nesigurni i uvek misle da za njih postoji nešto bolje, potpuno nesposobni da shvate da to bolje treba da izgrade prvo u sebi....takve osobe nanose bol drugima. Šta je ispravnije, ne znam.....Znam da bih ja izabrala sopstvenu bol, jer znam da se sa njom mogu izboriti. Sa tuđom boli bih imala ozbiljniji problem....hoćeš da kažeš da je ispravnije istrpeti sopstveni bol, nego naneti bol nekom drugom?
po mom mišljenju, sasvim je normalno otići iz veze koja te ne čini srećnim ako misliš da možeš biti srećniji u nekoj drugoj vezi
ne pričamo ovde o opravdavanju prevare, kad neko samo malo švrljne sa strane, pa se vrati u gnezdo
pričamo o situaciji gde neko izlazi iz veze, jer očigleno u istoj nije srećan
i onda ispada da to nije okej, da je bolje trpeti i biti nesrećan, nego pokušati sa nekim drugim
Kako mislis da bi sa tudjim bolom imala ozbiljniji problem?..Znam da bih ja izabrala sopstvenu bol, jer znam da se sa njom mogu izboriti. Sa tuđom boli bih imala ozbiljniji problem....