jelika3eden
Zainteresovan član
- Poruka
- 473
Kažem ja tip je pobegao od MontiPajtonovaca - zato su i pukli.
Genije![]()
Aj probajte u praksi, pa da vidite sledeci detetov korak. Ja probala.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kažem ja tip je pobegao od MontiPajtonovaca - zato su i pukli.
Genije![]()
Pa devojcice su super, njima sve lepo kazes uredne su, ne vise sa lustera, ne penju se na police, ne igraju fudbal u kuci.... Imamo koliko nam treba, a to nije mnogo vec dovoljno.
http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=7871667&postcount=233Koji ti problem imas, a?![]()
http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=7871667&postcount=233
Evo u čemu je problem - kad se po javnom prevozu krevelji razmažena devojčica keve kuliraju a ćalci ih podržavaju u tome. Kad to isto uradi dečak obavezno dobije po nosu.
Dakle kod koga je problem?
A to što stalno provociraju a onda tužakaju e to hehehe... bio sam skoro u gostima i dotrči ćerkica mog prijatelja "da se pohvali kako je njen brat slomio onu maminu vazu". Ja ne budem lenj pa odem do klinca koji kao pokušava da namesti razbijene delove i kaže kroz suze kako ga je gurala ka vazi. Lepo odem do malecke i pitam a ko ga je gurnuo na vazu a ona me pogleda iskosa pa otrča napolje u dvorište. Kući se vratila sa mamom dok sam ja o svemu porazgovarao sa ortakom tj. ćaletom od klinca.
Rekli smo njegovoj ženi da ga je sestra tukla pa ga gurnula na vazu pa je izašla u dvorište. Tako mališan nije dobio ni ćušku ali ipak nije dobila ni ova pokvarendura od ženskog stvora... Čak je njegova žena rekla da se maloj ta vaza nije dopadala ni kad su je dobili na poklon!?!?
..istinu pricha ajron..mene je moja starija sestra maltretirala sve dok nisam dovoljno porastao da joj vratim..a onda je napravila takvu scenu, predstavivshi me u takvom svetlu da sam morao da idem kod shkolskog psihologa celu tu godinu..
Od roditelja idiota nastaju deca idioti a onda i odrasli idioti. Samo zamislite kakav skot ce biti ta klinka kada poraste...
http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=7871667&postcount=233
Evo u čemu je problem - kad se po javnom prevozu krevelji razmažena devojčica keve kuliraju a ćalci ih podržavaju u tome. Kad to isto uradi dečak obavezno dobije po nosu.
Dakle kod koga je problem?
A to što stalno provociraju a onda tužakaju e to hehehe... bio sam skoro u gostima i dotrči ćerkica mog prijatelja "da se pohvali kako je njen brat slomio onu maminu vazu". Ja ne budem lenj pa odem do klinca koji kao pokušava da namesti razbijene delove i kaže kroz suze kako ga je gurala ka vazi. Lepo odem do malecke i pitam a ko ga je gurnuo na vazu a ona me pogleda iskosa pa otrča napolje u dvorište. Kući se vratila sa mamom dok sam ja o svemu porazgovarao sa ortakom tj. ćaletom od klinca.
Rekli smo njegovoj ženi da ga je sestra tukla pa ga gurnula na vazu pa je izašla u dvorište. Tako mališan nije dobio ni ćušku ali ipak nije dobila ni ova pokvarendura od ženskog stvora... Čak je njegova žena rekla da se maloj ta vaza nije dopadala ni kad su je dobili na poklon!?!?
http://www.naslovi.net/2008-10-26/politika/sutiracu-te-do-zvona-za-veliki-odmor/882034
Zanimljiv tekst iz današnje Politike. Pročitajte.
Ja stvarno blage veze nemam kako cu vaspitavati klince kad ih jednom budem imao, ali sumnjam da cu se, ako se jedno od njih ustremi na steker ili sporet, sa njima upustati u neku raspravu. Cuska po dupetu, a ostalo odradi Pavlovljev refleks.
Pokvarendura od ženskog stvora.
Pa dobro, devojčice jesu malo naprednije i u najranijem detinjstvu, a i kasnije, mislim... ne može se sporiti.![]()
Eto opet o esencijalnom umesto o formi...
Dakle, devojčica je sve to radila kako bi doakala maminoj ružnoj vazi a posledice da snosi brat?
Хмммм....
Можа је ово део решења.
Необјављивање у новинама.
Морамо да видимо како делује на јавност објављивање информација о насиљу.
Многи млади горе од жеље да постану славни макар у црним хроникама.
Са друге стране погелдајмо нешто слично.
У САД влада прави страх од педофила. Иако они постоје и по мени најгнуснији су злочинци, хистерија која следи после објављивања чланка о неком педофилу учинила је далеко више штете него користи.
Сада се "насиљем над малолетником" сматра и ако старији човек или жена помазе дете по коси, сматра се потенцијалним кривичним делом ако чак и старија особа прича са напознатим дететом на улици, а страшно је ако нека старија особа пољуби комшијско дете у образ или чело.
Наравно не кажем да нема педофила, али овакав однос медија само је распирио панику да иза свакјог ћошка и у свакој старијој особи у ствари чучи зли педофил који ће напаствовати баш ваше дете.
Зар ниеј боље да се деца, као што смо ми некада учени, да деца верују старијим особама (до разумне мере), те би тако смањили хистерије које владају у друштву?
Текстови о насиљу у школама само подстичу на насиље. Проблем је што су у ударним вестима, и тиме се ствара привид да је та ситуација, РЕДОВНА и НОРМАЛНА, а малолетници ће једва чекати да се појаве на насловној страни.
Када се мало сетимо како су хватане серијске убице, тако што су власти наредиле медијима да не смеју да објављују податке о новим злочинима или да чак и извештавају о њима, серијске убице су полуделе јер нико не обраћа пажњу на њих и нису у фокусу јавности- а са друге стране полиција их је све време педантно јурила.
Дакле не треба објављивати у новинама сензационалистички чланке о насиљу, објавити у црнмој хроници са 2-3 реченице, без слика и готово.
А онда... полиција, социјала- код родитеља и детета-насилника:
Клинац/клинка у војну школу годину дана, тата и мама присилни друштвено-корисни рад као у Ајроновој теми!
hm nisi profesor... onda sve to silno znanje o vaspitanju dece mora da je posledica iskustva! mada nigde ne videh koliko ono dece imas :???:
znam! iskustvo si nakupio - kao dete![]()
pa to i kazem: sreca da drug gvozeni nikad nije odrastaoProblem je u tome što čim odrastu svi masovno zaborave kako je to biti dete....