"Ако месо нисам данас јео нисам се ни најео"

Konzumiranje mesa nije obavezno svakodnevno jer postoji mnogo alternativnih izvora proteina i drugih hranjivih materija koji mogu zadovoljiti nutritivne potrebe.
Lično, meso ne jedem svaki dan i sasvim lijepo mogu da se najedem i bez njega.
Inače, treba biti umjeren u konzumiranju mesa, pogotovo crvenog jer postoje opasnosti za zdravlje ako pretjeramo.

Konzumiranje mesa nije obavezno svakodnevno jer postoji mnogo alternativnih izvora proteina i drugih hranjivih materija koji mogu zadovoljiti nutritivne potrebe.
Lično, meso ne jedem svaki dan i sasvim lijepo mogu da se najedem i bez njega.
Inače, treba biti umjeren u konzumiranju mesa, pogotovo crvenog jer postoje opasnosti za zdravlje ako pretjeramo.

Mnogo ce vise nekoga zasiti da pojede pola pleha proje i jedno 6 banana nego meso ili jedno saka urmi pa sala oraha i 300 grama ovasa pravog za jedan obrok to je bas kaloricno

Ljudi imaju zabludu da vegetsrijanska hrana nije kaloricna

"Lično, meso ne jedem svaki dan i sasvim lijepo mogu da se najedem i bez njega."

И ја. Два дана у седмици поготово никад месо не једем и лепо ми је..
meni meso cak odvratno al ne sme zeni da oponiram pa ga jedem par puta u mesecu i to piletinu. Od ribu jedem samo losos al i to retko.

Многи тако мисле..

Мора ли се свакодневно кркати месо и месне прерађевине. Сматрам да није потребно. Ваше мишљење?
Ja glasam za....
ne mesne preradjevine to ne koristim odavno , ali meso komad koliko toliko , to ide dobro...naravno ne ide uz sve, gde ces meso i pohovane tikvice...

Многи тако мисле..

Мора ли се свакодневно кркати месо и месне прерађевине. Сматрам да није потребно. Ваше мишљење?
ne mora ..cak nije ni preporucljivo da se svaki dan jede meso i mesne preradjevine..
ja cesto spremam hranu bez mesa..a nisam vegetarijanka vec jednostavno volim povrce i voce

Back