Jugoslav Čvarak
Buduća legenda
- Poruka
- 31.959
Najfulja veza u kojoj sam bio trajala je nekih mjesec dana, vikendima.nije lakse da se zenis nego da podgrevas te podriguse?
Onda me najurila.
Ma nisam ja za te gluposti, meni treba kućna pomoćnica.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Najfulja veza u kojoj sam bio trajala je nekih mjesec dana, vikendima.nije lakse da se zenis nego da podgrevas te podriguse?
Roditelji su mi lijevoliberali, SDP-njare.cvare je patrijalhalno vaspitani cojk.
ocekujem da ima zenu koja se uklapa u profil
Najfulja veza u kojoj sam bio trajala je nekih mjesec dana, vikendima.
Onda me najurila.
Ma nisam ja za te gluposti, meni treba kućna pomoćnica.
![]()
to je odlika svih patrijarhalno vaspitanih.Ma nisam ja za te gluposti, meni treba kućna pomoćnica.
kancerogenoNista sladje nisam jeo od domace prsute, slanine, pecenice i ostalo...to kad se osusi prirodnim putem, ne postoji nista bolje.
Nije, domaći je.nije lakse da se zenis nego da podgrevas te podriguse?
Ja se držim stranačkog jelovnikaEvo javio se ko zdravo zivi
![]()
Nedelja - punjene lignje u serpici na tufneJa se držim stranačkog jelovnika
Ponedeljak - parizer
Utorak - 2 jajeta
Sreda - pljeskavica
Četvrtak - burek
Petak - parizer ili 2 jajeta
Subota - pljeskavica ili burek
Nedelja - punjene lignje
Isto pisemo u isto vreme
pa posle ljubomorisu ovi na nas sendvicare, jooojJa se držim stranačkog jelovnika
Ponedeljak - parizer
Utorak - 2 jajeta
Sreda - pljeskavica
Četvrtak - burek
Petak - parizer ili 2 jajeta
Subota - pljeskavica ili burek
Nedelja - punjene lignje
тако се радило са купусомPade mi na pamet, ubaciš meso u podvarak kad je kupus skoro gotov i zaliješ mašću pa zapečeš, hjoooj.
Uh ovčetina u kupusu, nema bolje.тако се радило са купусом
скува се купус нормално(месо мало више и разноврсно- свињско и овчетина свежи а ребра и коске суви и зачини и тд ) наравно већа количина (обично у казану за топљење масти)
кад купус буде скроз готов у дрвену стерилисану качицу ређа се ред купуса и меса па залије машћу и тако док се сав купус и месо не потроше задњи слој је маст
дебљина слоја купуса и меса прилагођава се броју чланова домаћинства јер се из каце вади цео слој купуса до доњег слоја масти подгрејава се и служи за ручак
може да стоји у хладном подруму током целе зиме најслађи је фебруара марта
правила је то дедина нека рођака и кад одемо код ње она нам је то стављала за ручак као специјалитет а ређала и чувала у алуминијумској канти за млеко оној од 50 литра и у подрум