bird again
Buduća legenda
- Poruka
- 31.800
Ako me zaboravis bas nista neces propustiti…
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako me zaboravis bas nista neces propustiti…
Takve kao kao ti ....ja provalim za tren
kako si to mislila ? Pa svaku sam jurio,.. da bi me upoznala,.. nametao se da bih joj kasnije nedostajao,.. pa to je normalno za muško osvajanje,.. sve i da nam se sretnu pogledi,.. da se prepoznamo u očima,..Osobe koje morate da jurite da bi vas volele, jednostavno ne pripadaju vam i ne zaslužuju vas.
daa, ne gubite nadu,.. samo sedeti i čekati,.. i piskarati na FB, na nekom forumu,.. i sve će se samo desiti. Ne verujem..Njih pustite, neka odu svojim putem, a nekim novim i lepšim stazama života, može doći neko ko istinski voli vas.
kako si to mislila ? Pa svaku sam jurio,.. da bi me upoznala,.. nametao se da bih joj kasnije nedostajao,.. pa to je normalno za muško osvajanje,.. sve i da nam se sretnu pogledi,.. da se prepoznamo u očima,..
i onda odem kući i čekam ,..(nezrelo, vrlo razmaženo i nezrelo).
Ili si mislila na "juriti" nakon rastanka,.. e to je već druga priča,.. patetika i patologija,.. A šta ćemo sa strastima ?
daa, ne gubite nadu,.. samo sedeti i čekati,.. i piskarati na FB, na nekom forumu,.. i sve će se samo desiti. Ne verujem..
U vezi teme,.. sebičluk (sebičnost) odiše u naslovu,..
Svi navedeni velikani ovde, žele isto: Zaboravi me. nesebično
Možda ti on može dati odgovor
https://www.facebook.com/share/r/1EwhwQ1DmG/
crno - belo ?Zaborav je oblik smrti. Ne postojiš za tog nekog.
Nema te.
Zvuči surovo ali je bolja opcija od iznenadnog izviranja sećanja ( uvek kada najmanje očekujemo ), talasa boli i nedostajanja. Bolje za tog nekog, koji treba da zaboravi.
Ali to teško ide.
Moja nedostajanja su uspavana u meni. I nikada ne znam kada će se probuditi. Obično je dovoljan miris snega ili pogled na žute lale i lokvanje.
Imam način kako da ih uspavam, vratim na to tamno mesto gde ih čuvam. Ali vraćaju se, s vremena na vreme.
I ja tu ne mogu ništa.
Zlatno - sivo.crno - belo ?
poštujem,Zlatno - sivo.
Nema crnog, sve je u senkama i osunčano prošlošću.
Kratak i predugačak. Zavisi od ugla posmatranja.poštujem,
ali se držim devize: Ceo život stane u dve reči: - Idemo dalje -
Kratak je život.