- Poruka
- 384.670
Da li bi ljudi tada trebali da imaju seks ? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam siguran sta pitas, ali jedno znam ... a to je da neki tipovi bi ostali suvi i da su jedini preostali izbori, nebitno kog polaDa li bi ljudi tada trebali da imaju seks ?![]()
Da li bi ljudi tada trebali da imaju seks ?![]()
uvekJur sou toutli inspirativna.
Sa kim? Tj cime?uvek
tada ne bi imao problem oko placanja pica..bilo bi seks ili ne
bas tako..da li treba imati seks tada ili neSa kim? Tj cime?
Ili ako mislis od malo prezivelih, da da, bas bi mi senprihebalo. Ceo dan me jure gadni mrtvaci i onda se s njom scucurim u nekom sklonistu i kao bebe, da iskoristimo priliku a? Mislim ono, nema veze ako se nisi sredila, u mraku smo a ja cu pipati sejf zone.
Kako to da promenim?neki tipovi bi ostali suvi i da su jedini preostali izbori
Kakav crni seks brate, lezi tu i spavaj, budim za 2 sata na tvoj red za strazu.bas tako..da li treba imati seks tada ili ne
Naci, ipak kafa...Kakav crni seks brate, lezi tu i spavaj, budim za 2 sata na tvoj red za strazu.
I skuvaj neku kafu.
Nemam pojma ... budi ono sto jesi, sa akcentom na trud da to bude najbolja verzija tebe, pa sta ti Bog daKako to da promenim?
(upita placnim glasom, pognute glave sa pogledom ispod obrva, u rukama guzvajuci kapu skinutu iz postovanja)
e izvini a šta ti trpaš sebi u glavu kada načinješ ovakve teme.. misim baš me briga ali ja da sam na tvom mestu bi se zabrinuo?Da li bi ljudi tada trebali da imaju seks ?![]()
Kakav crni seks brate, lezi tu i spavaj, budim za 2 sata na tvoj red za strazu.
I skuvaj neku kafu.
ajde ne pametuj vec se premesti u mogucu situaciji, budi maštovit i razmisljaj..sta bi tada radio..e izvini a šta ti trpaš sebi u glavu kada načinješ ovakve teme.. misim baš me briga ali ja da sam na tvom mestu bi se zabrinuo?
OK, naravno, to se podrazumeva.budi ono sto jesi, sa akcentom na trud da to bude najbolja verzija tebe, pa sta ti Bog da
A zombiji?Da li bi ljudi tada trebali da imaju seks ?![]()
Naravno da jesam..i ova ce cim ti pises na njojA zombiji?
E, Nina:
Da li si ponosna na sve svoje glupe teme koje su imale uspeh?
Evo moja draga kaze da ne umijem ni jaOK, naravno, to se podrazumeva.
Mislim malo konkretnije, ja ne umem i ne znam kako da prijateljski razgovor prelomim, usmerim i povedem u pravcu intimnijeg druzenja?
Uvek ostane i zavrsi se na obicnom, ljubaznom, prijatelskom razgovoru...
Znaš kako kažu:Naravno da jesam..i ova ce cim ti pises na njoj![]()
tako je ..ionako je apokalipsaAh tada bi išao raspašoj, svingeraj, trpanje bez kondoma, ebeš bolesti nek za inat dobiju zombiji sidu kad me pojedu![]()