Casual Observer
Stara legenda
- Poruka
- 83.806
Ne, to su bili tvoji komunisti.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne, to su bili tvoji komunisti.
nisu moji - ja nemam grupe, narodnosti, nacije, religije... - ja sam za anarhiju (svako svoje)Ne, to su bili tvoji komunisti.
Kako nameravaš da se u toj svojoj anarhiji braniš od krimosa & batinaša iz hobija?nisu moji - ja nemam grupe, narodnosti, nacije, religije... - ja sam za anarhiju (svako svoje)
Тачно. Тај 27 март, који је иначе био плаћен британским масонским парама, је велика грешка и заблуда србског народа.
тај одговор можеш наћи у америци - даш сваком оружје и право (ако је угрожен) да пуца, поготово на свом поседуKako nameravaš da se u toj svojoj anarhiji braniš od krimosa & batinaša iz hobija?
видим неко планира да сахрањује људе
Po Londonskom sporazumu iz 1915. Pola Dalmacije i vise je trebalo da pripadne Srbiji.
Onda se umesao Mijajlo Pupin pa preko Vudru Vilsona irgirao zapadni Banat i do Istre da pripadne Jugi.
Тачно. Тај 27 март, који је иначе био плаћен британским масонским парама, је велика грешка и заблуда србског народа.
Усташе су ликовале тога дана.
Шта би било кад би било. Факт је да смо пактом могли да сачувамо државу и да би имали мање жртава.Према Милославу Самарџићу, Хитлер је у сваком случају планирао да расцепка Југославију, тако да околне нацистичке земље добију свој део. Онда би неко опет организовао покрет отпора због незадовољства да делови Југославије припадну суседним земљама, и вероватно би опет испало слично као што је било и овако. 27. март је само за кратко одложио Хитлеров план.
zamislite da izbije globalni rat na prostoru evrope
to ukljucuje i srbiju, madjarsku, rumuniju, hrvatsku, bosnu, nemacku....
da li bi ratovali?
Stopa ubistava u Americi je stalnom porastu dok je recimo u evropskim državama u stalnom padu. Cenim da to ima veze sa činjenicom da u Evropi generalno teže doći do oružja i da ne može svaka budala da drži automatsku pušku u kolima.тај одговор можеш наћи у америци - даш сваком оружје и право (ако је угрожен) да пуца, поготово на свом поседу
.. ја сам био у америци - они буквално држе аутоматске пушке по колима... и не сме нико да свирне нити опсује у саобраћају!
delovi Dalmaciji koje ti dugujes Italiji, su krajevi odakle su moji oretci i gde su streljali Srbe i sakom i kapom u drugom ratu. Ne dugujemo mi njima nista, a Dalmacija ionako tesko da ce ikad biti srpska, naorotiv, nece biti Srba.Лондонски споразум је Антанта потписала са Италијанима зато да би их навели да пређу на њихову страну и превезу Србе из Албаније за Италију, што је био врло ризичан подухват због немачких подморница. Али су их преварили, и креирали Краљевину СХС, илити масонску Југославију, а Италија је добила шипак за своју помоћ Србима и Антанти. То ми је врло криво, Италијани су нас спасили на основу лажних обећања, а и Антанта и ми смо их преварили. На неки начин им дугујемо делове Далмације које су желели, јер су нас спасили у Првом светском рату, а то им не смемо заборавити. А нико их не спомиње.
али свако пре него што запуца прекраја карте.. то је шаргарепа за оне који пуцају!Хитлер је у сваком случају планирао да расцепка Југославију, тако да околне нацистичке земље добију свој део.