Ako bi izbio rat na ovim prostorima da li bi ste isli u ratovanje?

isao bi u rat?

• da

• ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Kako nameravaš da se u toj svojoj anarhiji braniš od krimosa & batinaša iz hobija?
тај одговор можеш наћи у америци - даш сваком оружје и право (ако је угрожен) да пуца, поготово на свом поседу
.. ја сам био у америци - они буквално држе аутоматске пушке по колима... и не сме нико да свирне нити опсује у саобраћају!

Po Londonskom sporazumu iz 1915. Pola Dalmacije i vise je trebalo da pripadne Srbiji.
Onda se umesao Mijajlo Pupin pa preko Vudru Vilsona irgirao zapadni Banat i do Istre da pripadne Jugi.

Лондонски споразум је Антанта потписала са Италијанима зато да би их навели да пређу на њихову страну и превезу Србе из Албаније за Италију, што је био врло ризичан подухват због немачких подморница. Али су их преварили, и креирали Краљевину СХС, илити масонску Југославију, а Италија је добила шипак за своју помоћ Србима и Антанти. То ми је врло криво, Италијани су нас спасили на основу лажних обећања, а и Антанта и ми смо их преварили. На неки начин им дугујемо делове Далмације које су желели, јер су нас спасили у Првом светском рату, а то им не смемо заборавити. А нико их не спомиње.

Тачно. Тај 27 март, који је иначе био плаћен британским масонским парама, је велика грешка и заблуда србског народа.
Усташе су ликовале тога дана.

Према Милославу Самарџићу, Хитлер је у сваком случају планирао да расцепка Југославију, тако да околне нацистичке земље добију свој део. Онда би неко опет организовао покрет отпора због незадовољства да делови Југославије припадну суседним земљама, и вероватно би опет испало слично као што је било и овако. 27. март је само за кратко одложио Хитлеров план.

Према Милославу Самарџићу, Хитлер је у сваком случају планирао да расцепка Југославију, тако да околне нацистичке земље добију свој део. Онда би неко опет организовао покрет отпора због незадовољства да делови Југославије припадну суседним земљама, и вероватно би опет испало слично као што је било и овако. 27. март је само за кратко одложио Хитлеров план.
Шта би било кад би било. Факт је да смо пактом могли да сачувамо државу и да би имали мање жртава.
Можда би Хитлер и хтео да расцепа Југославију, али би то сигурно било касније, јер му је тад приоритет био напад на СССР. Најмање му је у том тренутку требало жариште и рат на Балкану.

Тако да смо могли да то искористимо и сачувамо много србских глава, али је пуч од 27 марта све то пореметио.

тај одговор можеш наћи у америци - даш сваком оружје и право (ако је угрожен) да пуца, поготово на свом поседу
.. ја сам био у америци - они буквално држе аутоматске пушке по колима... и не сме нико да свирне нити опсује у саобраћају!
Stopa ubistava u Americi je stalnom porastu dok je recimo u evropskim državama u stalnom padu. Cenim da to ima veze sa činjenicom da u Evropi generalno teže doći do oružja i da ne može svaka budala da drži automatsku pušku u kolima.
Vest da je neko u Americi počinio masovno ubistvo, prosto, više i nije vest. Jer, dešava se maltene svaki dan. Bukvalno.

Лондонски споразум је Антанта потписала са Италијанима зато да би их навели да пређу на њихову страну и превезу Србе из Албаније за Италију, што је био врло ризичан подухват због немачких подморница. Али су их преварили, и креирали Краљевину СХС, илити масонску Југославију, а Италија је добила шипак за своју помоћ Србима и Антанти. То ми је врло криво, Италијани су нас спасили на основу лажних обећања, а и Антанта и ми смо их преварили. На неки начин им дугујемо делове Далмације које су желели, јер су нас спасили у Првом светском рату, а то им не смемо заборавити. А нико их не спомиње.
delovi Dalmaciji koje ti dugujes Italiji, su krajevi odakle su moji oretci i gde su streljali Srbe i sakom i kapom u drugom ratu. Ne dugujemo mi njima nista, a Dalmacija ionako tesko da ce ikad biti srpska, naorotiv, nece biti Srba.
Daj im Pirot i Vranje

Хитлер је у сваком случају планирао да расцепка Југославију, тако да околне нацистичке земље добију свој део.
али свако пре него што запуца прекраја карте.. то је шаргарепа за оне који пуцају!

Back