Ako bi izbio rat na ovim prostorima da li bi ste isli u ratovanje?

isao bi u rat?

• da

• ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Ако добијем позив, одазвао бих се.

Иначе, на чијој би страни Србија била да избије рат? Тј. против кога бисмо ратовали?

Мени се чини, ако би избио тај трећи светски рат, на радост свих крстиних недоје.баних *******а, Србија би била ван тог сукоба, јер је у овом тренутку прилично небитна у тренутном војном надметању великих.

Наравно, Србија се увек гузи где не треба, па бисмо можда због тог гужења и успели да упаднемо у део сукоба.

To bi bio svetski rat tako da bi gledao da se spasavam i bezim dok mogu...

Pod ovim rezimom i sistemom nikad ako ne moram i niko me silom ne tera...
Danas u ovom svetu tehnologije, dronova je uzalud ratovati.Resava onaj ko ima bolju organizaciju, proizvodnju, tehnologiju i resurse, naoruzanje...Mi od toga nemamo nista, nebitni smo tako da bi izbegavao da budem topovsko meso i nekom zabava dok me gadja dronovima iz stolice...

Poslednja izmena od moderatora:
Ако добијем позив, одазвао бих се.

Иначе, на чијој би страни Србија била да избије рат? Тј. против кога бисмо ратовали?

Мени се чини, ако би избио тај трећи светски рат, на радост свих крстиних недоје.баних *******а, Србија би била ван тог сукоба, јер је у овом тренутку прилично небитна у тренутном војном надметању великих.

Наравно, Србија се увек гузи где не треба, па бисмо можда због тог гужења и успели да упаднемо у део сукоба.
Srbija je nebitna, mala zemlja, Rusija je druga prica.

To bi bio svetski rat tako da bi gledao da se spasavam i bezim dok mogu...

Pod ovim rezimom i sistemom nikad ako ne moram i niko me silom ne tera...
Danas u ovom svetu tehnologije, dronova je uzalud ratovati.Resava onaj ko ima bolju organizaciju, oroizvodnju, tehnologiju i resurse, naoruzanje...Mi od toga nemamo nista, nebitni smo tako da bi izbegavao da budem topovsko meso i nekom zabava dok me gadja dronovima iz stolice...

Lako je ako ne moraš i niko te silom ne tera...
...samo što ja nisam ćuo za takve ratove.

U vojsci Srbije najspremniji za rat su veterani i moja malenkost. Plus ono malo što ratuje po Ukrajini. Ostalo je go k****
Neka mi navedu koliko vojnika iz vojske Srbije ume da: Ispali trenutnu tromblonsku minu sa ramena i pogodi prozor kuće na sto metara. Koliko ume da rukuje RB Osom. Koliko njih zna da rukuje PT i PP minama i da ih postavlja. Koliko njih sa M84 zna da rukuje i da zameni cev.

tu se samo velike sile pitaju, ako necu biti kralj necu ni pijun, daleko bilo da dodje rat.
A ako pogledamo prethodne bratoubilavke ratove najbolje su prosli ratni profiteri, a posten naivan narod ginuo.
Jedino kad bi bila neka opsta mobilizacija da svako mora, svetski rat i to, za tudje interese i dzepove mi se ne gine.
Mir u svetu sto bi rekle misice

U vojsci Srbije najspremniji za rat su veterani i moja malenkost. Plus ono malo što ratuje po Ukrajini. Ostalo je go k****
Neka mi navedu koliko vojnika iz vojske Srbije ume da: Ispali trenutnu tromblonsku minu sa ramena i pogodi prozor kuće na sto metara. Koliko ume da rukuje RB Osom. Koliko njih zna da rukuje PT i PP minama i da ih postavlja. Koliko njih sa M84 zna da rukuje i da zameni cev.
Dec.1991.JNA.
Osposobljen za
automatska puska
Pistolj tt
nisandzija bst
zolja
rucne bombe.
Poslat na ratiste.
Ostao na tom znanju i nista drugo nas nisu osposobili.
A trebali su bar
M84
Pm
Trombloni
Mine

Dec.1991.JNA.
Osposobljen za
automatska puska
Pistolj tt
nisandzija bst
zolja
rucne bombe.
Poslat na ratiste.
Ostao na tom znanju i nista drugo nas nisu osposobili.
A trebali su bar
M84
Pm
Trombloni
Mine
Ja sam naučio sve zato što sam morao a i interesovalo me je. Obuka je golo g****. Ništa. Ne prave od tebe vojnika koji treba da ratuje. Ja mogu za mesec dana da naučim regruta više nego cela obuka Vojske Srbije, ne znam koliko traje

Back