G
gost
Gost
Da li bi ikada bio sa devojkom koja ima ptoblema sa,npr. aknama i sl?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a ti?gost:Da li bi ikada bio sa devojkom koja ima ptoblema sa,npr. aknama i sl?
ma mi devojke drugacije gledamo da muske....nama je bito kakve su kao osobe....JaH_G|rL:Pitanje je prevashodno bilo upuceno na muski deo populacije...ali ajde ja da se umesam) pa...moj bivsi je imao problem sa kozom,aknama...i meni to savrseno nije smetalo
![]()
Akne nisu normalna pojava, nego oboljenje koze koje bi trebalo leciti (kod dermatologa)dr_bre:A sto da ne!!!To je normalna pojava.
gost:Da li bi ikada bio sa devojkom koja ima ptoblema sa,npr. aknama i sl?
andja_stay_cool:uh kako pocetii...
pa ja zimi imam akne i tad idem kod dermatologa i pijem 1000 tabletica i mackam losioncice i kremice ...samim tim kazem da nije tacno da devcojke koje imaju akne ne vode racuna o svojoj higijeni....dok mi je leti lice savrseno cisto...ne znaci da se leti ne mackam ali to nije poenta...tako daaa, hmmm, zivim za jun jul i avgust, shta reci!?
o boze..........srebro:Pa kad malo razmislim....devojka koja dozvoljava sebi da bude posuta aknama pokazuje da nije sposobna da vodi računa o sebi...a ko ne ume da vodi računa o sebi sigurno ne ume ni o drugima...Tako da ne-ne bih bio sa devojkom posutom aknama.
srebro:Pa kad malo razmislim....devojka koja dozvoljava sebi da bude posuta aknama pokazuje da nije sposobna da vodi računa o sebi...a ko ne ume da vodi računa o sebi sigurno ne ume ni o drugima...Tako da ne-ne bih bio sa devojkom posutom aknama.
JUa:E ne serite!!!!!!!!!1111
Pa jasno da ce me akne odbiti od nje na pogled i da joj necu prici da bi je bolje upoznao kao osobu. Mada sam zestok protivnik tim * ... e ona ima cabulje i ruzna je ko *****. Pa sopstveng druga sam udario jer je to rekao o nasoj drugarici
ali necu ni da lazem. Ne bi prisao![]()
some_goran:JUa:E ne serite!!!!!!!!!1111
Pa jasno da ce me akne odbiti od nje na pogled i da joj necu prici da bi je bolje upoznao kao osobu. Mada sam zestok protivnik tim * ... e ona ima cabulje i ruzna je ko *****. Pa sopstveng druga sam udario jer je to rekao o nasoj drugarici
ali necu ni da lazem. Ne bi prisao![]()
Ovaj momak je 100% u pravu. Sigurno je da će ti se više svideti devojka koja ima čisto lice nego neka koja je puna akni, bubuljica i čega već. Možete vi da zavaravate sebe ili druge da vam je bitnija duša od izgleda ali mogu da se kladim da većina vas piše to što piše samo da bi ispali osećajni ljudi koji ne mare da li devojka ima telo ili dušu (ponavljam se).
Verujem da ću zbog ovoga biti banovan, isključen ili šta već, ali jednostavno ne mogu da čitam te nebuloze kako mi ne smetaju akne. Ovo važi i za devojke, momak koji ima lepo lice je sigurno privlačniji od momaka koji imaju "kratere" po licu.
srebro:Pa kad malo razmislim....devojka koja dozvoljava sebi da bude posuta aknama pokazuje da nije sposobna da vodi računa o sebi...a ko ne ume da vodi računa o sebi sigurno ne ume ni o drugima...Tako da ne-ne bih bio sa devojkom posutom aknama.