akne i muvanje

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
winnetou:
some_goran:
JUa:
E ne serite!!!!!!!!!1111

Pa jasno da ce me akne odbiti od nje na pogled i da joj necu prici da bi je bolje upoznao kao osobu. Mada sam zestok protivnik tim * ... e ona ima cabulje i ruzna je ko *****. Pa sopstveng druga sam udario jer je to rekao o nasoj drugarici

ali necu ni da lazem. Ne bi prisao :evil:

Ovaj momak je 100% u pravu. Sigurno je da će ti se više svideti devojka koja ima čisto lice nego neka koja je puna akni, bubuljica i čega već. Možete vi da zavaravate sebe ili druge da vam je bitnija duša od izgleda ali mogu da se kladim da većina vas piše to što piše samo da bi ispali osećajni ljudi koji ne mare da li devojka ima telo ili dušu (ponavljam se).

Verujem da ću zbog ovoga biti banovan, isključen ili šta već, ali jednostavno ne mogu da čitam te nebuloze kako mi ne smetaju akne. Ovo važi i za devojke, momak koji ima lepo lice je sigurno privlačniji od momaka koji imaju "kratere" po licu.

ajde malo razmisli: kakve veze ima ako je privlacniji, ako je debil?

Ne kažem ja ko je privlačan a ko debil. Kažem samo da će me pre privući zgodna devojka od neke "gaborke" (kasnije se kajem ali to nije tema ovoga)
 
sofffy:
ajd jbt,normalne su bubuljice..mi smo teenovi,sjecate se? ja imam skrooooooz cisto lice i pravim ogromno sranje i za najmanji pristic.... :(
Ali nije isto tinejdzerska bubuljica koja se pojavi ,prodje posle nedelju dana i ozbiljni kozni problemi sa aknama po celom licu koji traju godinama.I to da li ce devojka da ima akne nema nikakve veze s tim "da li ona vodi racuna o sebi" kao sto je neko provalio :lol:
 
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back
Top