Bad_Wolf:
Ja uopste ne kapiram sta ona ima sada tebi da prica? Zasto ti to zelis da cujes? Ona je prva shvatila da nisi za nju, ti jos da shvatis da je gotovo i tacka.
Sta si ti sad neki mangup sto si je uhvatio u lazi, prijatelj sto si "siroka srca"? Ti si spram nje imao neku falinku i to se ocitovalo tim njenim izletom. A tvoje pracenje i dr. najblaze mogu da okarakterisem kao nesnalazenje.
Malo mi je to sve osvetoljubivo s tvoje strane, uz dozu neke vrste sadizma.
Hm, vidim da si ozbiljan. Pa evo ovako - mnogo smo vremena proveli zajedno, prosli i kroz lepe i ruzne dogadjaje, sto bi se reklo - pojeli smo mnoga *ovna zajedno. Normalno je da hocu da saznam sta je to sto nije mogla da prevazidje i da se izdigne iznad prostog zadovoljavanja seksualnih potreba sa muskarcem (sada vec i to znam) 10 godina mladjim, lepsim, zgodnijim... Ne boli me nista, samo hocu da znam. Ako je samo to razlog, O.k., ne menja situaciju, ali barem da znam da ja tu nisam mogao nista. Ne mogu da se prolepsam, podmladim i porastem. A to znaci da bi ona pored mene bila uvek nezadovoljna.
Drugo, nisam mangup sto sam je uhvatio u lazi nego lupam tikve o glavu onoj koja misli da moze da me pravi majmunom sadeci iste sa drugaricama-qrvicama. I olupacu ih o njenu glavu sa zadovoljstvom, ako me bude i dalje lagala. Sadista? Mozda. Mazohista? Bivsi.
I ne razumem sta ti znaci "nesnalazenje"? Naravno da sam je pratio kad sam osnovano posumnjao da me vara. Sta je trebalo, da joj kazem odmah pa da je upozorim? Glupost.
Najbolje bi bilo da se ne vidjamo neko vreme (10-20 godina), ali zivimo blizu jedno drugog i necu da je izbegavam. Znam da ce me zvati ponovo, znam da joj je potrebno da razgovara sa mnom i toliko mogu da izadjem u susret. Mogu da joj pomognem da prevazidje to svoje stanje patoloskog laganja i muvanja.
Zar to nije prava ljubav? Ha? Kako ono bese - ako nekoga zaista volis, oslobodi ga. Evo, ja sam je oslobodio, ne zelim da stojim na putu njenoj sreci i oslobadjam je svog prisustva. Ne zovem ja nju da je gnjavim, ona zove mene.
Ne znam zasto ljudi ljubav odmah povezuju sa dramatizovanjem, plakanjem ili nekim ekstremnim osecanjima kao sto su bes, srceparajuce reci i druga sranja? Ljubav bi valjda trebala da bude blagost, toplina i zadovoljstvo. Ono drugo je strast, ceznja, patnja...
Da vas cujem.