'AJMO, UVEK AKTUELNO! PREVARA!

• Začetnik teme Začetnik teme T-Zex
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ona se sada oseca otprilike kao majstor iluzionista kome je je posle predstave nestajanja aviona neki klinac prisao i "stvorio" dva ista takva iza njegovih ledja... Zbunjeno, ozlojedjeno, besno, nemocno... "Ja tolike godine vezbam da postanem vrhunski iluzionista, a neki klinac me zayebe tek tako... A nije mi jasno kako..."

Zex:
Ona se sada oseca otprilike kao majstor iluzionista kome je je posle predstave nestajanja aviona neki klinac prisao i "stvorio" dva ista takva iza njegovih ledja... Zbunjeno, ozlojedjeno, besno, nemocno... "Ja tolike godine vezbam da postanem vrhunski iluzionista, a neki klinac me zayebe tek tako... A nije mi jasno kako..."
iz svog iskustva mogu da ti preporucim da nju ostavis za sobom,a da,ako si raspolozen i imas energije,predjes na neku drugu pripadnicu lepseg pola...ignorisanje je uvek najbolji napad i odbrana...just my opinion

Zex:
Ma daj, ne lupetaj. Nije mi to bila ni izbliza ljubav zivota. :?
Ali ste živeli zajedno i planirali zajedničku budućnost.

Bože kakav folirant.
Da ne objašnjavam previše, ovo što si me pitao odakle mi zaključci, iz citata tvoja dva posta koje sam navela.
Bole tebe uši za tu devojku.
Zbog sujete si bio sa njom, zbog iste te sujete i sada radiš sve što radiš.

Prevarila te?
Pa šta. Ionako je nisi voleo.

Ja uopste ne kapiram sta ona ima sada tebi da prica? Zasto ti to zelis da cujes? Ona je prva shvatila da nisi za nju, ti jos da shvatis da je gotovo i tacka.

Sta si ti sad neki mangup sto si je uhvatio u lazi, prijatelj sto si "siroka srca"? Ti si spram nje imao neku falinku i to se ocitovalo tim njenim izletom. A tvoje pracenje i dr. najblaze mogu da okarakterisem kao nesnalazenje.

Malo mi je to sve osvetoljubivo s tvoje strane, uz dozu neke vrste sadizma.

Bad_Wolf:
Ja uopste ne kapiram sta ona ima sada tebi da prica? Zasto ti to zelis da cujes? Ona je prva shvatila da nisi za nju, ti jos da shvatis da je gotovo i tacka.

Sta si ti sad neki mangup sto si je uhvatio u lazi, prijatelj sto si "siroka srca"? Ti si spram nje imao neku falinku i to se ocitovalo tim njenim izletom. A tvoje pracenje i dr. najblaze mogu da okarakterisem kao nesnalazenje.

Malo mi je to sve osvetoljubivo s tvoje strane, uz dozu neke vrste sadizma.

Hm, vidim da si ozbiljan. Pa evo ovako - mnogo smo vremena proveli zajedno, prosli i kroz lepe i ruzne dogadjaje, sto bi se reklo - pojeli smo mnoga *ovna zajedno. Normalno je da hocu da saznam sta je to sto nije mogla da prevazidje i da se izdigne iznad prostog zadovoljavanja seksualnih potreba sa muskarcem (sada vec i to znam) 10 godina mladjim, lepsim, zgodnijim... Ne boli me nista, samo hocu da znam. Ako je samo to razlog, O.k., ne menja situaciju, ali barem da znam da ja tu nisam mogao nista. Ne mogu da se prolepsam, podmladim i porastem. A to znaci da bi ona pored mene bila uvek nezadovoljna.
Drugo, nisam mangup sto sam je uhvatio u lazi nego lupam tikve o glavu onoj koja misli da moze da me pravi majmunom sadeci iste sa drugaricama-qrvicama. I olupacu ih o njenu glavu sa zadovoljstvom, ako me bude i dalje lagala. Sadista? Mozda. Mazohista? Bivsi.
I ne razumem sta ti znaci "nesnalazenje"? Naravno da sam je pratio kad sam osnovano posumnjao da me vara. Sta je trebalo, da joj kazem odmah pa da je upozorim? Glupost.
Najbolje bi bilo da se ne vidjamo neko vreme (10-20 godina), ali zivimo blizu jedno drugog i necu da je izbegavam. Znam da ce me zvati ponovo, znam da joj je potrebno da razgovara sa mnom i toliko mogu da izadjem u susret. Mogu da joj pomognem da prevazidje to svoje stanje patoloskog laganja i muvanja.
Zar to nije prava ljubav? Ha? Kako ono bese - ako nekoga zaista volis, oslobodi ga. Evo, ja sam je oslobodio, ne zelim da stojim na putu njenoj sreci i oslobadjam je svog prisustva. Ne zovem ja nju da je gnjavim, ona zove mene.
Ne znam zasto ljudi ljubav odmah povezuju sa dramatizovanjem, plakanjem ili nekim ekstremnim osecanjima kao sto su bes, srceparajuce reci i druga sranja? Ljubav bi valjda trebala da bude blagost, toplina i zadovoljstvo. Ono drugo je strast, ceznja, patnja...
Da vas cujem.

Mislim da je glupo traziti krivce u celoj toj prici. Povredila te,to je ocigledno i u potpunosti te razumem ali pokusaj da prevazidjes sve to. Samim tim sto je ona to tebi ucinila ti si vec daleko iznad nje. Ne spustaj se na njen nivo,nemoj je udostojiti nijedne svoje reci.Idi dalje.Videces,posle izvesnog vremena ova prica ce ti biti smesna. :)

pinternet7:
Mislim da je glupo traziti krivce u celoj toj prici. Povredila te,to je ocigledno i u potpunosti te razumem ali pokusaj da prevazidjes sve to. Samim tim sto je ona to tebi ucinila ti si vec daleko iznad nje. Ne spustaj se na njen nivo,nemoj je udostojiti nijedne svoje reci.Idi dalje.Videces,posle izvesnog vremena ova prica ce ti biti smesna. :)

Dobar ti je avatar :D

Definitivno , nisi ni prvi ni posljednji kome se to desilo . Naprosto mi nikada neće biti jasne osobe koje od svoga života neznaju šta će pa lažu , igraju se skrivača sjede na dvije stolice ...
Ljutski je lagati i nema toga ko nije u životu slagao ...Ipak biti sa osobom kojoj je životni stil lagaž to je žalosno .
Svak ima pravo na svoje odluke i ti i ona ...
Imaš pravo reći ćao i otići ...
Ima i ona pravo varati ...
I ti možeš varati ...
Tvoj izbor ...
Ja sam ostavio jednu koja me je varala , bez buke ...
Naprosto sam otišao,,,
Prevario sam osobu sa kojom sam sada ( to ona nezna ) više puta , iako je volim do neba ...
Dakle sloboda izbora , a da smo svi pomalo sujetni jesmo ...
NETREBA NIKOME MORALISATI ..
DALI OVO IZGLEDA DVOLIČNO , I JESTE SVI SMO MI POMALO NEVALJALI , POMALO DOBRI POMALO VARALICI POMALO ...

Back