Ajmo o objektivnosti

Pa hajde mi objasni samo kako i na osnovu cega si dosla do zakljucka da je ta TV - sve pobrojano u uvodnom postu? Koje su emisije neobjektivne, ostrascene, placenicke i antisrpske? I ja gledam siru sliku, primera radi povraca mi se na TV Pink, koji bih zabranila, ali oni imaju solidan info program. RTS info i politika nema neobjektivnosti, ali nema ni sadrzine koja bi bila vredna komentara. I tako mogu da redjam do besvesti sve nacionalne frekvencije.

pa procitaj postove od ranije pa ces dobtiti odgovor...da se ne ponavljam
pri tom nisam pricala o drugim meidjima vac je tema posvecena ovom..mozemo otvoriti temu i za druge medije

pa..i to da li su manje ili vishe argumentovana je kako ko dozivljava argumente..stvar subjetivnog dozivljaja..sto se tice paralele...znam ja sta je paralela ali tema je o b 92 a ne o poredjenju b 92 sa drugim televizijama..mada moze...ono sto razlikuje b 92 od drugih je sto je izrazito antisrprska..sto servira drugu stranu medalje kao jedinu ne prikosnovenu istinu..sto je u omalovazavanju svega onog sto je srpsko preterala..sto pridaje mnogo veci znacaj necemu sto je lose nego onome sto je dobro..sto insistira na razlicitosti umesto na slicnosti..sto je pogubna za omladinu sa ispiranjem mozga.....i da ne duljim..smaram je veoma opasnim medijem....i verujem da slican medij sa takvom politikom protiv drzave u kojoj je u bilo kojoj drugoj demokrastkoj drzavi bi bila zabranjena..u stvari ubedjena sam u to
oni koji zdusno podrzavaju ovu televiziju njima ni ne vredi objasnjavati neobjektivnost ove televizije tako da nemam nameru da se sa tobom upustam u raspravu oko toga
dakle ja govorim u svoje ima i iznosim svoje miljsljenje
smatram da je anti drzavana antisrpskaa neobjektivna i potencijalno zlo...eto...i pravo da ti kazem ne bih da bude zabranjena..cisto da vidimo kako su losi nashi kukolji..pa da se ucimo a njihovim greskama

Ne radi se tu o ,,onome" i ,,tamo nekome". B92 nije NTV ili Belle Amie, vec medijska kuca koju su prakticno stvorile zapadne ,,prodemokratske" institucije i Dzordz Soros.

Mozes ti da se kreveljis do mile volje, ali ja stvarno ne mogu da progutam taj njihov paket globalizma, iskljucivo i univerzalno srpske krivice i vecitog ulizivanja americkoj spoljnoj politici.

S obzirom da imas iskustva u novinarstvu, sumnjam da nisi svestan razlike izmedju propagande i informisanja.

To što svi napadaju B92 da je plaćenićka i prozapadna TV, u cilju uništenja srpskog naroda, samo je još jedna u nizu predrasuda, koje su se kod nas odomaćile.

Pa mi javno imamo američku TV FOX... Nisam primetio da je neko proziva...:roll:

Zašto?
Sve tv-stanice biraju teme za koje one smatraju da su zanimljive,kao i izveštaje.Primer,gužva oko radne grupe za prenos skupštine.B92 je prenela celokupnu izjavu Ilića,dok je RTS skratio snimak i nije preneo optužbe Ilića na račun Tijanića.

to nije pitanje ukusa.

Objasnjenja su manje vise neargumentovana i predstavljaju tvoj subjektivni dozivljaj.

dakle, strašno.

To što svi napadaju B92 da je plaćenićka i prozapadna TV, u cilju uništenja srpskog naroda, samo je još jedna u nizu predrasuda, koje su se kod nas odomaćile.

ma nemoj. jel znaš ti šta znači pojam predrasuda. a drugo, ako misliš da mi koji mislimo da b92 ne radi profi svoj posao, na osnovu svega onoga što smo do sada rekli, te to podvodiš pod predrasudu onda nas smatraš debilima.

Pa mi javno imamo američku TV FOX... Nisam primetio da je neko proziva...:roll:
Fox-ov informativni program je sličan drugim stanicama izuzev B92.Ne može da se desi da se pojavi Batić i komentariše ko zna šta ili Vesna Pešić da priča kako je Amerika raj na zemlji.Dačo,informativni program B92 je sugestivan i nameće nam ko zna čije mišljenje.

pa nemam sta da kazem za FOXov informativni porgram..ne furaju nesto kao neprikosnovenu istinu..prilicno su objektivni..iznose informaciju i to je to..bez osvrta sa zakljuckom bez nametanja misljenja..samo informacija..pa ti sam donosi sud..b92 zlu ne trebalo ponudi i vrlo uverljiv zakljucak ali je taja zkljucak pitanje tautologije tj tacnosti ili ne
Da li je neko ucio logiku
postoji nesto sto se zove kategoricki siloogizam
imas dve premise recenice i treba da izvuces zakljucak
kod kategorickog silogizma se ne gleda tacnost zakljucka
tako da
ako napisemo
SVI STUDENTI SU PISMENI
DEKAN NIJE STUDENT
zakljucak koji se namece je
DEKAN NIJE PISMEN
ovo primenite na zakljucke b92...odlicni su sa ketgorickim silogizmom ali sa tautologijim bash i ne

Poslednja izmena:
Fox-ov informativni program je sličan drugim stanicama izuzev B92.Ne može da se desi da se pojavi Batić i komentariše ko zna šta ili Vesna Pešić da priča kako je Amerika raj na zemlji.Dačo,informativni program B92 je sugestivan i nameće nam ko zna čije mišljenje.

Ko su nam največi neprijatelji? Amerikanci? Pa zar ne bi onda to radili preko svoje TV, naprimer?

Ima tu malo više preterivanja i traženja dlake u jajetu... Ne kažem da B92 nije dao povod... ali ovo me podseća na vreme Slobe kad su penzioneri komentarisali, "čim Vuk Drašković održi miting odma' skače Marka, mater mu *ebem drogerašku.."

pa nemam sta da kazem za FOXov informativni porgram..ne furaju nesto kao neprikosnovenu istinu..prilicno su objektivni..iznose informaciju i to je to..bez osvrta sa zakljuckom bez nametanja misljenja..samo informacija..pa ti sam donosi sud..b92 zlu ne trebalo ponudi i vrlo uverljiv zakljucak ali je taja zkljucak pitanje tautologije tj tacnosti ili ne
Da li je neko ucio logiku
postoji nesto sto se zove kategoricki siloogizam
imas dve premise recenice i treba da izvuces zakljucak
kod kategorickog silogizma se ne gleda tacnost zakljucka
tako da
ako napisemo
SVI STUDENTI SU PISMENI
DEKAN NIJE STUDENT
zakljucak koji se namece je
DEKAN NIJE PISMEN
ovo primenite na zakljucke b92...odlicni su sa ketgorickim silogizmom ali sa tautologijim bash i ne

šta reći...:lol: Na ovo moram da zaćutim..

Ko su nam največi neprijatelji? Amerikanci? Pa zar ne bi onda to radili preko svoje TV, naprimer?

Ima tu malo više preterivanja i traženja dlake u jajetu... Ne kažem da B92 nije dao povod... ali ovo me podseća na vreme Slobe kad su penzioneri komentarisali, "čim Vuk Drašković održi miting odma' skače Marka, mater mu *ebem drogerašku.."

aman Daco..ma daj bre covece..pa Ameri uvek imaju koga da podmetnu..sta je bre tebi..pa nece oni preko svoje televizije da furaju sta zele..imaju bre kome ce da plate..pa nek radi za njih..sad se vec inatish i nece da popustish..ovo je vec kapric ..e nije kako mi kazemo..pa i malom detetu je jasno sta se radi...no pazi svako ima svoje misljenje...samo neke stvari pa cak ni Ameri nece prepustiti slucaju...to su ljudi koji imaju plan.i za 50 godina unapered..a ne ko mi plan od danas do sutra

aman Daco..ma daj bre covece..pa Ameri uvek imaju koga da podmetnu..sta je bre tebi..pa nece oni preko svoje televizije da furaju sta zele..imaju bre kome ce da plate..pa nek radi za njih..sad se vec inatish i nece da popustish..ovo je vec kapric ..e nije kako mi kazemo..pa i malom detetu je jasno sta se radi...no pazi svako ima svoje misljenje...samo neke stvari pa cak ni Ameri nece prepustiti slucaju...to su ljudi koji imaju plan.i za 50 godina unapered..a ne ko mi plan od danas do sutra

:ljutko:

Ja ne gledam stvari na relaciji prijatelji-neprijatelji.Jednostavno,mi smo u američkoj sferi uticaja.Njihovi ekonomisti i tajkuni su neumerenom alavošću izazvali svetsku ekonomsku krizu koju će opet oni mnogo manje osetiti od nas.B92 je propagandni instrument takvih lopova koji nam ne servira informacije po našim prioritetima i u njima mixuje gostovanja pojedinaca koji bi trebalo da budu deo estrade pošto nam donose SF priče i kič.I za to dobijaju pare.Da ne dobijaju lovu prsli bi i mi bi danas recimo gledali muzičke spotove na TV ''Metropolis''.
Govorim za većinu koja voli da se nervira pošto ja dajem prednost ''Metropolisu''.:)
B92 odavno nema program koji je mogao da me privuče.

Ali to sa video milion puta i to niko ne spori....

Kad je , Daco isla neka emisija o zlocinima Hrvata , nad Srbima u WW2 zadnji put , a da si je gledao . Koliko puta je prikazano na televiziji masakriranje Srba u Kravici ili Sklelanima , a da nepricamo o Vozuci . A da si video . A jel znas da je streljanje 6 Muslimana islo 84 puta na B92 . A kad je bilo svedocenje brace Mazreku , ( sam sinoc ) . A da nepricam , da ni jedan od tih zlocina nad Srbima nije prikazan 84 puta u kratkom roku .

Ja mislim da ne bi trebalo da prodje nedelju dana , a da ne bude u udarnim terminima neki od ovih dokumentaraca . A jel znas da je o teroru Siptara nad Srbima jedno ozbiljno obradio istoricar Karl Savic , poreklom Srbin , koji zivi u SAD . Ovi nasi nisu smeli da pisnu od Kardelja i Tita . govnari .

Dok se god tako ponasamo , mozemo samo lose da ocekujemo . A B92 , prednjaci u pljuvacini ...
Emisije kao sto su stanje nacije , Pescanik , i toliko drugih su zapravo koncentrisani govor mrznje , iza kojih slede parole po kaficima Srbija , tamnica naroda i Srbe na vrbe .

Kad je , Daco isla neka emisija o zlocinima Hrvata , nad Srbima u WW2 zadnji put , a da si je gledao . Koliko puta je prikazano na televiziji masakriranje Srba u Kravici ili Sklelanima , a da nepricamo o Vozuci . A da si video . A jel znas da je streljanje 6 Muslimana islo 84 puta na B92 . A kad je bilo svedocenje brace Mazreku , ( sam sinoc ) . A da nepricam , da ni jedan od tih zlocina nad Srbima nije prikazan 84 puta u kratkom roku .

Ja mislim da ne bi trebalo da prodje nedelju dana , a da ne bude u udarnim terminima neki od ovih dokumentaraca . A jel znas da je o teroru Siptara nad Srbima jedno ozbiljno obradio istoricar Karl Savic , poreklom Srbin , koji zivi u SAD . Ovi nasi nisu smeli da pisnu od Kardelja i Tita . govnari .

Dok se god tako ponasamo , mozemo samo lose da ocekujemo . A B92 , prednjaci u pljuvacini ...
Emisije kao sto su stanje nacije , Pescanik , i toliko drugih su zapravo koncentrisani govor mrznje , iza kojih slede parole po kaficima Srbija , tamnica naroda i Srbe na vrbe .

Ti postavljaš tu mnogo pitanja i ja na njih prosto nemam odgovore....

Dokumentarci o zločinima ustaša u WW2 su ranije išli često na državnoj TV i to smo svi gledali i to svi znamo..
Dobro si primetio, to sve što kažeš da bi trebalo da ide na B92, u stvari treba da ide na RTSu. To je prava adresa, nadam se da se tu slažemo... Državni interesi i edukacija bi pre svega trebalo da se odvija na državnim medijima..

I nisam to video milion puta . Ono sto bi mozda mogao da mi objasnis , je zapravo , zasto ovaj film nikad nije isao na RTSu .
Ti si iz Nisa , vi tamo imate repliku B92 ... TV 5 . Dok na primer Belami je nesto sasvim drugo .

Ako si hteo da kažeš nešto pozitivno za Belle Amie, bolje nemoj... To je tek skurdnja od nazovi "televizije" sa sve vlasnikom, koji sebe naziva Vitko Berluskoni... Inače, navodno je doušnik SDB ili saradnik, tako kažu neki moji izvori...

Ja samo pitam kako to konkretno B92 pljuje na Srbiju i Srpski narod? Tako što prikaže, BEZ KOMENTARA, šta kažu naši neprijatelji? Tu se nećemo složiti...

Kad B92 "pljuje" po vlasti, svi kažu plaćenićka TV radi protiv Srbije, kad forsira glasnogovornike vlasti, onda kažu, žuta televizija...:dontunderstand:

Back