Ajde za sta ste... ajde ribice da vas vidim...

• Začetnik teme Začetnik teme Droid
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Sta je istina?

• Hocu da me DS sto skuplje proda jer me jedino novac zanima.

• Neka umrem od gladi pod radikalima ali casno.

• Hocu da se iselim u drugu zemlju.

• Vise sam kao Kostunica neodlucan.

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Ovde sada dobro razmislite sta pisete i za sta glasate.. Jer rezultati idu direktno Bogu u uvo i ko pobedi tako ce i biti !!!

Uz glas komentar obavezan... Potkrepite svoj glas.

anketa ti je jako glupa
a primeri još gluplji

Pre bi rekao da mi DS omogući da sam sebi obezbedim dobar život......:super::klap::klap:

A vi nemojte više da mi cvilite, nego prihvatite realnost, narod više ne želi izolaciju i želi u EU.
A danas i juće ste na trgu videli kolika ste šačica ljudi...:thumbdown:

Poslednja izmena:
Mnogo je glupa aketa nemora da znaci da cemo da pockamo od gladi ako nismo banana drzava Amerike .Sasvim glupo razmisljanje .
Ja jesam za to da biramo nase saveznike ali da biramo Zapad iako je na nasu stetu mnogo je bre.

Pa dobro ti vredjas moju anketu a ti i fresh&clean se savrseno uklapate u prvu opciju. mozes reci da je anketa pojednostavljena.. ali je zaista tacna...

A dodatno.. zar ne mislis da je glup neko ko smatra da mi ikada mozemo biti saveznici Zapada ili Istoka? E to je po meni glupo. Mozes biti njihov rob.. A ne saveznik.

Pa dobro ti vredjas moju anketu a ti i fresh&clean se savrseno uklapate u prvu opciju. mozes reci da je anketa pojednostavljena.. ali je zaista tacna...

A dodatno.. zar ne mislis da je glup neko ko smatra da mi ikada mozemo biti saveznici Zapada ili Istoka? E to je po meni glupo. Mozes biti njihov rob.. A ne saveznik.

Da ali biti rob onom ko te ne podnosi i biti rob onom ko bar ne pokusava da izbrise tvoju istoriju ,ipak treba strateski razmisljati ,Amerika pada Rusija se uzdize ,jevropejci manje gledajte filmove nije sve ko na filmu .

tvoja anketa
da umrem gladan ali časno.....:hahaha::hahaha::rotf::rotf:
Dok Vučić i Toma žderu jagnjetinu i govore ti
Toooooo samo hrabroooo.......za Srbiju........:rotf::rotf:

Pa da. Da imas mozga bilo bi ti jasno da pola nasih ljudi tako zaista misli. A ja nisam hteo subjektivnu nego objektivnu anketu. I ispala je odlicna.

A sad... ti brate ako ces da se prodajes mozes odmah do plavog mosta :D Ja sam izabrao trecu opciju :D

Hahahahahahahaha
pa ako imate polovinu što nemat vlast.
a SPS nije u toj polovini....
malo si odlutao
a ne to se ti tešiš, razumem te...:hahaha:, ostaviću te, da ti ne smetam...:hahaha:
sigurno ti je jako teško....:hahaha: što imate 49,99999% i - Palma.....:hahaha::rotf::rotf:

Heh ne znam sya se smejes kao da si pobegao iz ludnice...

Drugo slepce rekao sam glasaci a ne stranke.. a to sto je SPS izdao svoje glasace ne znaci da ti glasaci nisu izolaciono nastrojeni...

Koji si ti debil nista ne kapiras.. kao da imas 5 godina.. o boze... kakvi retardi po Srbiji nije ni cudo da radikali imaju 75 mandata...

Back